Faculty of Agrobiology and Food Resources - list of publications

The following list contains all information available to the publication.

ZELEŇÁKOVÁ, L. -- ANGELOVIČOVÁ, M. -- ŠNIRC, M. -- KRÁČMAR, S. -- GÁLIK, B. -- ŽIDEK, R. -- MARŠÁLKOVÁ, L. -- SOJKA, L. Jedlý slnečnicový olej a jeho zmeny počas fritovania potravín: Edible sunflower oil and its changes during the deep, frying of food.  In Bezpečnosť a kontrola potravín: (zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči), Piešťany, 30. - 31. marec 2017. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2017), p. 128--135.

Original name: Jedlý slnečnicový olej a jeho zmeny počas fritovania potravín: Edible sunflower oil and its changes during the deep, frying of food
English name: Edible sunflower oil and its changes during the deep, frying of food
Written by (author): doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD. (16%)
prof. Ing. Mária Angelovičová, CSc. (12%)
Ing. Marek Šnirc, PhD. (12%)
Stanislav Kráčmar (12%)
doc. Ing. Branislav Gálik, PhD. (12%)
doc. Ing. Radoslav Židek, PhD. (12%)
Ing. Lenka Maršálková, PhD. (12%)
L. Sojka (12%)
Department: Department of Food Hygiene and Safety
Department of Animal Nutrition
Kind of publication: článok v elektronickom zdroji
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Year of release: 2017
URL:
Nature of article:
Volume no. (year):
Periodical number within the volume:
Part number:
Starting page: 128
Up to page: 135
Number of pages: 8
UT WoS code according to Web of Science:
Electronic collection: Bezpečnosť a kontrola potravín: (zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči), Piešťany, 30. - 31. marec 2017
Original language: Slovak
Publication category: AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Key words: slovak: toxické látky, potraviny, slnečnicový olej, fritovanie
Year of submission: 2017
 
Entry made by: doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.
Last change: 23. 05. 2017, 16:25 (Data import from library)

Source specification:

GOLIAN, J. -- BELEJ, Ľ. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín: (zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči), Piešťany, 30. - 31. marec 2017. Nitra  : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2017), ISBN 978-80-552-1649-2.

Original name: Bezpečnosť a kontrola potravín: (zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči), Piešťany, 30. - 31. marec 2017
English name:
Written by (author): prof. Ing. Jozef Golian, Dr. (34%)
Ing. Ľubomír Belej, PhD. (33%)
Ing. Jozef Čapla, PhD. (33%)
Department: Department of Food Hygiene and Safety
Kind of publication: electronic documents (text and hypertext documents, databases, presentations)
ISBN: 978-80-552-1649-2
Publisher: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Place of publishing: Nitra
Year of release: 2017
URL:
Original language: Slovak
Publication category: FAI Redakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)
Key words: slovak: hygiena potravín, potraviny, bezpečnosť potravín, kontrola potravín, kvalita potravín
Year of submission: 2017
Year of transmission:
 
Entry made by: prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Last change: 01. 04. 2017, 22:20 (Data import from library)