Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Dr.h.c. prof. Ing. Peter Bielik, PhD.
Identifikačné číslo: 101
Univerzitný e-mail: peter.bielik [at] uniag.sk
 
rektorát - adm.centrum - Kancelária zahraničných vzťahov a medzinárodných projektov (R R)
odb. zamestnanec 3 - okrem IT - Dekanát FEM (FEM)
profesor CSc./PhD. - Katedra ekonomiky (FEM)
Vedúci pracoviska - Kancelária zahraničných vzťahov a medzinárodných projektov (R R)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KALAFOVÁ, A. -- HRNČÁR, C. -- ZBYŇOVSKÁ, K. -- BUČKO, O. -- HANUSOVÁ, E. -- KAPUSTOVÁ, Z. -- SCHNEIDGENOVÁ, M. -- BIELIK, P. -- CAPCAROVÁ, M. The effects of dietary probiotics and humic acid on meat quality of Japanese quail including sex-related differences and economical background. In Biologia. 73, 8 (2018), s. 765--771.

Originálny názov: The effects of dietary probiotics and humic acid on meat quality of Japanese quail including sex-related differences and economical background
Autor: doc. Ing. Anna Kalafová, PhD. (12%)
Ing. Cyril Hrnčár, PhD. (11%)
Ing. Katarína Tokárová, PhD. (11%)
Ing. Ondřej Bučko, PhD. (11%)
Emília Hanusová (11%)
Ing. Zuzana Kapustová, PhD. (11%)
Ing. Monika Schneidgenová, PhD. (11%)
Dr.h.c. prof. Ing. Peter Bielik, PhD. (11%)
prof. Ing. Marcela Capcarová, PhD. (11%)
Pracovisko: Katedra fyziológie živočíchov
Katedra špeciálneho chovateľstva
Katedra špeciálnej zootechniky
Katedra ekonomiky
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Biologia
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 73
Číslo periodika v rámci zväzku: 8
Rok vydania: 2018
Od strany: 765
Do strany: 771
Počet strán: 7
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADD Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: probiotiká, kvalita, mäso, prepelica japonská, pohlavie živočíchov
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. Ing. Anna Kalafová, PhD.
Posledná zmena: 07.12.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Biologia..

Originálny názov: Biologia
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN:
Štát vydavateľa:
Miesto vydania:
Vydavateľ: Versita
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena: 07.12.2019 22:20 (Import dát z knižnice)