Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jozef Čurlej, PhD.
Identifikačné číslo: 1177
Univerzitný e-mail: jozef.curlej [at] uniag.sk
 

Kontakty     
     
Výučba
     
Publikácie
     
Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Combined approach for characterization and quality assessment of rabbit bone marrow-derived mesenchymal stem cells intended for gene banking
Vašíček, Jaromír -- Kováč, Michal -- Baláži, Andrej -- Kulíková, Barbora -- Tomková, Mária -- Olexiková, Lucia -- Čurlej, Jozef -- Bauer, Miroslav -- Schnabl, Susanne -- Hilgarth, Martin -- Hubmann, Rainer -- Shehata, Medhat -- Makarevič, Alexander V. -- Chrenek, Peter
Combined approach for characterization and quality assessment of rabbit bone marrow-derived mesenchymal stem cells intended for gene banking. In New biotechnology. 54, (2020), s. 1--12. ISSN 1871-6784.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2020Podrobnosti
2.
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt
Zajác, Peter -- Kúšová, Lenka -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 300--306. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
3.
The effect of roasting on the total polyphenols and antioxidant activity of coffee
Bobková, Alica -- Hudáček, Marek -- Jakabová, Silvia -- Belej, Ľubomír -- Capcarová, Marcela -- Čurlej, Jozef -- Bobko, Marek -- Árvay, Július -- Jakab, Imrich -- Čapla, Jozef -- Demianová, Alžbeta
The effect of roasting on the total polyphenols and antioxidant activity of coffee. In Journal of environmental science and health. Part B. 55, 1 (2020), s. 1--13. ISSN 0360-1234.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.