Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.
Základné informácieZákladné informácie o záverečnej práci
Doplňujúce informácieNasledujú doplňujúce informácie záverečnej práce. Kliknutím na odkaz s názvom jazyka vyberiete, v akom jazyku majú byť informácie zobrazené.Jazyk spracovania záverečnej práce: | slovenský jazyk |
Názov práce: | Technologické systémy spracovania mlieka |
Abstrakt: | Bakalárska práca obsahuje súhrn dostupných poznatkov o technológii spracovnia mlieka od začiatku teda od dojnice až po výsledný produkt, či už je to mlieko alebo rôzne mliečne výrobky. Prvá časť je venovaná spotrebe a produkcii mlieka na Slovensku a charakteristike mlieka : jeho tvorbe, zloženiu a vlasností. Ďalšia, hlavná časť je venovaný zvozu a spracovaniu mlieka. V časti spracovania mlieka sa zaoberám čistením mlieka, predlžovaniu trvanlivosti mlieka, či už je to mechanicky, chemicky, fyzikálne alebo biochemicky s rôznymi systémami spracovania. Do tejto časti parí aj homogenizácia mlieka, ktorá ve potrebná hlavne pri výrobe mliečnych výrobkov. Posledná časť je venovaná mliečnym výrobkom, hlavne ich základnou charakteristikou. Taktiež do poslednej časti parí záver, kde som zhrnul výsledky, ku ktorým som dospel pri vypracovaní tejto bakalárskej práce. |
Kľúčové slová: | Spracovanie mlieka, charakteristika mlieka, mliekarenský priemyseľ, mliečne výrobky, mlieko, ošetrenie mlieka |
Zobrazenie a sťahovanie súborovPokiaľ chcete zobraziť zadanie záverečnej práce, kliknite na ikonu Zobraziť zadanie. Ikony Záverečná práca, Prílohy práce, Posudok vedúceho a Posudok oponenta predstavujú súbory týkajúce sa záverečnej práce, ktoré je možné stiahnuť. Budú zobrazené iba v prípade, že je súbor vložený a zároveň je verejný.
Časti práce s odloženým zverejnením:– | Záverečná práca (prílohy záverečnej práce) neobmedzene |
– | Posudky záverečnej práce neobmedzene |