Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Radovan Savov, PhD.
Identifikačné číslo: 1215
Univerzitný e-mail: radovan.savov [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra manažmentu (FEM)
dekanát - centrum - Fakulta ekonomiky a manažmentu
Prodekan - Fakulta ekonomiky a manažmentu

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Základné informácie

Základné informácie o záverečnej práci

Typ práce: Bakalárska práca
Názov práce:Zakladanie mikropivovarov ako podnikateľská príležitosť na Slovensku
Autor: Bc. Sandra Karová
Pracovisko: Katedra manažmentu (FEM)
Vedúci práce: doc. Ing. Radovan Savov, PhD.
Oponent:doc. Ing. Drahoslav Lančarič, PhD.
Stav záverečnej práce:Záverečná práca bola úspešne obhájená


Doplňujúce informácie

Nasledujú doplňujúce informácie záverečnej práce. Kliknutím na odkaz s názvom jazyka vyberiete, v akom jazyku majú byť informácie zobrazené.

Jazyk spracovania záverečnej práce:slovenský jazyk

slovenský jazyk        anglický jazyk

Názov práce:Zakladanie mikropivovarov ako podnikateľská príležitosť na Slovensku
Abstrakt:V čase globalizácie došlo ku koncentrácii pivovarníckeho odvetvia na celom svete. Aj na Slovensku došlo k viacerých akvizíciám, čo viedlo k vzniku dvoch gigantov na našom trhu. Reakciou na unifikované pivá je však zakladanie nových malých lokálnych pivovarov, ktorých ambíciou nie je konkurovať veľkým nadnárodným spoločnostiam, ale hlavne produkovať kvalitné pivo rôznych typov pre uspokojenie aj tých najnáročnejších zákazníkov. Cieľom práce je zmapovať túto podnikateľskú príležitosť, na príklade konkrétneho minipivovaru na Slovensku a analyzovať jeho motívy vzniku, ako aj riziká a benefity súvisiace s takýmto podnikaním. Skúmaným podnikom je Donovalský pivovar, ktorý vznikol v roku 2015. Pivovar sídli v horskom prostredí obce Donovaly. Cieľom bakalárskej práce je skúmanie podnikateľského prostredia ako takého a celková charakteristika pivovaru.
Kľúčové slová:podnik, podnikateľské prostredie, mikropivovary, výroba a história piva

Zobrazenie a sťahovanie súborov

Pokiaľ chcete zobraziť zadanie záverečnej práce, kliknite na ikonu Zobraziť zadanie. Ikony Záverečná práca, Prílohy práce, Posudok vedúceho a Posudok oponenta predstavujú súbory týkajúce sa záverečnej práce, ktoré je možné stiahnuť. Budú zobrazené iba v prípade, že je súbor vložený a zároveň je verejný.

Zobraziť zadanie

Časti práce s odloženým zverejnením:

Záverečná práca (prílohy záverečnej práce) neobmedzene
Posudky záverečnej práce neobmedzene