Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Jozef Čapla, PhD.
Identification number: 1217
University e-mail: jozef.capla [at] uniag.sk
 
lecturer CSc.PhD. - Department of Food Hygiene and Safety (FBFS)

Contacts     Graduate     Lesson     Publications     Supervised theses     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.PublicationsCode KPČDescription KPČYearDetails
1.Analysis of the incidence of foreign bodies in european foods
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Fikselová, Martina -- Bobková, Alica -- Belej, Ľubomír -- Janeková, Veronika
Analysis of the incidence of foreign bodies in european foods. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), p. 370--375. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Details
2.Authentication and preference mapping of ham
Benešová, Lucia -- Golian, Jozef -- Martišová, Patrícia -- Semjon, Boris -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Vlčko, Tomáš
Authentication and preference mapping of ham. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), p. 1051--1056. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Details
3.Authentication of poultry products at the breed level using genetic markers
Belej, Ľubomír -- Jurčaga, Lukáš -- Mindek, Slavomír -- Hrnčár, Cyril -- Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia -- Židek, Radoslav -- Golian, Jozef
Authentication of poultry products at the breed level using genetic markers. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), p. 956--960. ISSN 1338-0230.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Details
4.Bezpečnosť a kontrola potravín
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3.
2019Details
5.Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide
Čapla, Jozef -- Zeleňáková, Lucia -- Zajác, Peter -- Kolesárová, Anna
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide. 1st ed. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 60 p. ISBN 978-80-552-2077-2.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Details
6.Direct microscopic somatic cell count
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef
Direct microscopic somatic cell count. 1st ed. Ostrava : Key Publishing, 2019. 487 p. ISBN 978-80-7418-320-1.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2019Details
7.Food traceability with DNA barcoding
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Bobková, Alica -- Šnirc, Marek
Vysledovateľnosť potravín DNA čiarovým kódom: Food traceability with DNA barcoding.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), p. 20--26. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Details
8.Food/Bio/Tech
Kňazovická, Vladimíra -- Belej, Ľubomír -- Čapla, Jozef -- Hollý, Dominik -- Maruniaková, Nora -- Kolesárová, Adriana
Food/Bio/Tech. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-2038-3 (brož.).
2019Details
9.Characteristics of textural and sensory properties of Oštiepok cheese
Zajác, Peter -- Martišová, Patrícia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Characteristics of textural and sensory properties of Oštiepok cheese. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), p. 116--130. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Details
10.Mlieko a mliečne výrobky
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia
Mlieko a mliečne výrobky - praktické rady pre spotrebiteľov. 1st ed. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 80 p. ISBN 978-80-552-2020-8.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Details
11.Principles of the EU methodology for the assessment of characteristics concerning the quality of market foods
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Šnirc, Marek
Zásady metodológie EÚ na posudzovanie charakteristík súvisiacich s kvalitou značkových potravín: Principles of the EU methodology for the assessment of characteristics concerning the quality of market foods.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), p. 12--19. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Details
12.Rýchla detekcia vybraných druhov hydinového mäsa pomocou DNA čipu
Belej, Ľubomír -- Jurčaga, Lukáš -- Benešová, Lucia -- Bobko, Marek -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Bobková, Alica -- Zváč, R.
Rýchla detekcia vybraných druhov hydinového mäsa pomocou DNA čipu. In Maso. 30, 7 (2019), p. 51--54. ISSN 1210-4086.
BDEOdborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.