Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jozef Čapla, PhD.
Identifikačné číslo: 1217
Univerzitný e-mail: jozef.capla [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Analysis of the incidence of foreign bodies in european foods
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Fikselová, Martina -- Bobková, Alica -- Belej, Ľubomír -- Janeková, Veronika
Analysis of the incidence of foreign bodies in european foods. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 370--375. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.Authentication and preference mapping of ham
Benešová, Lucia -- Golian, Jozef -- Martišová, Patrícia -- Semjon, Boris -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Vlčko, Tomáš
Authentication and preference mapping of ham. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 1051--1056. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
3.Authentication of poultry products at the breed level using genetic markers
Belej, Ľubomír -- Jurčaga, Lukáš -- Mindek, Slavomír -- Hrnčár, Cyril -- Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia -- Židek, Radoslav -- Golian, Jozef
Authentication of poultry products at the breed level using genetic markers. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 956--960. ISSN 1338-0230.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
4.Bezpečnosť a kontrola potravín
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3.
2019Podrobnosti
5.Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide
Čapla, Jozef -- Zeleňáková, Lucia -- Zajác, Peter -- Kolesárová, Anna
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 60 s. ISBN 978-80-552-2077-2.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
6.Direct microscopic somatic cell count
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef
Direct microscopic somatic cell count. 1. vyd. Ostrava : Key Publishing, 2019. 487 s. ISBN 978-80-7418-320-1.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2019Podrobnosti
7.Food/Bio/Tech
Kňazovická, Vladimíra -- Belej, Ľubomír -- Čapla, Jozef -- Hollý, Dominik -- Maruniaková, Nora -- Kolesárová, Adriana
Food/Bio/Tech. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-2038-3 (brož.).
2019Podrobnosti
8.Characteristics of textural and sensory properties of Oštiepok cheese
Zajác, Peter -- Martišová, Patrícia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Characteristics of textural and sensory properties of Oštiepok cheese. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 116--130. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
9.Mlieko a mliečne výrobky - praktické rady pre spotrebiteľov
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia
Mlieko a mliečne výrobky - praktické rady pre spotrebiteľov. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 80 s. ISBN 978-80-552-2020-8.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
10.Rýchla detekcia vybraných druhov hydinového mäsa pomocou DNA čipu
Belej, Ľubomír -- Jurčaga, Lukáš -- Benešová, Lucia -- Bobko, Marek -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Bobková, Alica -- Zváč, R.
Rýchla detekcia vybraných druhov hydinového mäsa pomocou DNA čipu. In Maso. 30, 7 (2019), s. 51--54. ISSN 1210-4086.
BDEOdborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch2019Podrobnosti
11.Vysledovateľnosť potravín DNA čiarovým kódom: Food traceability with DNA barcoding
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Bobková, Alica -- Šnirc, Marek
Vysledovateľnosť potravín DNA čiarovým kódom: Food traceability with DNA barcoding.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 20--26. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
12.Zásady metodológie EÚ na posudzovanie charakteristík súvisiacich s kvalitou značkových potravín: Principles of the EU methodology for the assessment of characteristics concerning the quality of market foods
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Šnirc, Marek
Zásady metodológie EÚ na posudzovanie charakteristík súvisiacich s kvalitou značkových potravín: Principles of the EU methodology for the assessment of characteristics concerning the quality of market foods.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 12--19. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.