Lidé na SPU

Na této stránce máte zobrazeny všechny veřejně přístupné údaje o zadané osobě. Některé informace o personálním zařazení a funkcích osoby mohou být skryty.

Ing. Jozef Čapla, PhD.
Identifikační číslo: 1217
Univerzitní e-mail: jozef.capla [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výuka     Publikace     Vedené práce     

Rok:
Řadit dle:

Zvolená osoba je autorem následujících publikací.

Poř.PublikaceKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Analysis of the incidence of foreign bodies in european foods
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Fikselová, Martina -- Bobková, Alica -- Belej, Ľubomír -- Janeková, Veronika
Analysis of the incidence of foreign bodies in european foods. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 370--375. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
2.Bezpečnosť a kontrola potravín
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3.
2019Podrobnosti
3.Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide
Čapla, Jozef -- Zeleňáková, Lucia -- Zajác, Peter -- Kolesárová, Anna
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 60 s. ISBN 978-80-552-2077-2.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
4.Direct microscopic somatic cell count
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef
Direct microscopic somatic cell count. 1. vyd. Ostrava : Key Publishing, 2019. 487 s. ISBN 978-80-7418-320-1.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2019Podrobnosti
5.Food/Bio/Tech
Kňazovická, Vladimíra -- Belej, Ľubomír -- Čapla, Jozef -- Hollý, Dominik -- Maruniaková, Nora -- Kolesárová, Adriana
Food/Bio/Tech. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-2038-3 (brož.).
2019Podrobnosti
6.Characteristics of textural and sensory properties of Oštiepok cheese
Zajác, Peter -- Martišová, Patrícia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Characteristics of textural and sensory properties of Oštiepok cheese. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 116--130. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
7.Mlieko a mliečne výrobky - praktické rady pre spotrebiteľov
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Benešová, Lucia
Mlieko a mliečne výrobky - praktické rady pre spotrebiteľov. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 80 s. ISBN 978-80-552-2020-8.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
8.Vysledovateľnosť potravín DNA čiarovým kódom: Food traceability with DNA barcoding
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Bobková, Alica -- Šnirc, Marek
Vysledovateľnosť potravín DNA čiarovým kódom: Food traceability with DNA barcoding.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 20--26. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
9.Zásady metodológie EÚ na posudzovanie charakteristík súvisiacich s kvalitou značkových potravín: Principles of the EU methodology for the assessment of characteristics concerning the quality of market foods
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Šnirc, Marek
Zásady metodológie EÚ na posudzovanie charakteristík súvisiacich s kvalitou značkových potravín: Principles of the EU methodology for the assessment of characteristics concerning the quality of market foods.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 12--19. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocí následujícího tlačítka můžete zobrazený seznam publikací exportovat do formátu pro tabulkový procesor Excel.