Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Jozef Čapla, PhD.
Identification number: 1217
University e-mail: jozef.capla [at] uniag.sk
 

Contacts
     
Graduate
     
     
Publications
     
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
Publications
Code KPČ
Description KPČ
Year
Details
1.
Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children
Benešová, Lucia -- Golian, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Martišová, Patrícia -- Vlčko, Tomáš
Analýza zastúpenia živočíšnych druhov v zeleninovo-mäsových príkrmoch určených pre deti = Analysis of composition of animal species in vegetables and meat foods intended for children. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 52--57. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
2.
Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators
Golian, Jozef -- Čapla, Jozef -- Belej, Ľubomír -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter
Porovnanie zloženia vybraných mäsových výrobkov na základe kvalitatívnych ukazovateľov = Comparison of composition of selected meat products based on qualitative indicators. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 75--81. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
3.Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria)
Čapla, Jozef -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Duálna kvalita potravinárskych výrobkov - porovnávacie testy na spoločnom trhu EÚ (medzi Slovenskom a Rakúskom) = Dual quality of food products - comparative tests on th common EU market (between Slovakia and Austria). In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 65--74. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
2020
Details
4.Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt
Zajác, Peter -- Kúšová, Lenka -- Benešová, Lucia -- Čapla, Jozef -- Čurlej, Jozef -- Golian, Jozef
Effect of commercial yogurt starter cultures on fermentation process, texture and sensoric parameters of white yogurt. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), p. 300--306. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020Details
5.
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions
Fikselová, Martina -- Benešová, Lucia -- Zajác, Peter -- Golian, Jozef -- Čapla, Jozef
Food adulteration and safety regarding detected market cases and consumer opinions. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), p. 417--428. ISSN 1338-0230.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Details
6.
Food fraud key factors
Zajác, Peter -- Čapla, Jozef -- Golian, Jozef -- Benešová, Lucia -- Belej, Ľubomír
Potravinové podvody a ich kľúčové faktory = Food fraud key factors. In Food technology, food quality. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická, 2020, p. 166--172. ISBN 978-80-7592-061-4 (brož.).
BEE
Odborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2020Details
7.
The effect of roasting on the total polyphenols and antioxidant activity of coffee
Bobková, Alica -- Hudáček, Marek -- Jakabová, Silvia -- Belej, Ľubomír -- Capcarová, Marcela -- Čurlej, Jozef -- Bobko, Marek -- Árvay, Július -- Jakab, Imrich -- Čapla, Jozef -- Demianová, Alžbeta
The effect of roasting on the total polyphenols and antioxidant activity of coffee. In Journal of environmental science and health. Part B. 55, 1 (2020), p. 1--13. ISSN 0360-1234.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.