Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Zuzana Mašková, PhD.
Identifikačné číslo: 1229
Univerzitný e-mail: zuzana.maskova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

MAŠKOVÁ, Z. -- KŇAZOVICKÁ, V. -- TANČINOVÁ, D. -- PANÁKOVÁ, S. Production of pollen cans by fermentation of bee pollen in model conditions with regard to filamentous micromycetes occurrence. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 5 (2019), s. 1223--1227. ISSN 1338-5178.

Originálny názov: Production of pollen cans by fermentation of bee pollen in model conditions with regard to filamentous micromycetes occurrence
Autor: Ing. Zuzana Mašková, PhD. (25%)
Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD. (25%)
prof. Ing. Dana Tančinová, PhD. (25%)
Silvia Panáková (25%)
Pracovisko: Katedra chémie
Katedra mikrobiológie
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 8
Číslo periodika v rámci zväzku: 5
Rok vydania: 2019
Od strany: 1223
Do strany: 1227
Počet strán: 5
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: produkcia, fermentácia, peľ, peľové konzervy, plesne
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Zuzana Mašková, PhD.
Posledná zmena: 11.01.2020 22:21 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. KAČÁNIOVÁ, M. -- HAŠČÍK, P. -- HLEBA, L. Nitra: ISSN 1338-5178.

Originálny názov: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor: prof. Ing. Miroslava Kačániová, PhD.
prof. Ing. Peter Haščík, PhD.
Ing. Lukáš Hleba, PhD.
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1338-5178
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitra
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 11.01.2020 22:21 (Import dát z knižnice)