Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Martina Gažarová, PhD.
Identifikačné číslo: 1234
Univerzitný e-mail: martina.gazarova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adriana Arbetová
Nešpecifické zápalové ochorenia čriev
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Babčanová
Rakovinotvorné a protirakovinové látky vo výžive
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Maroš Bafia
Helicobacter pylori ako rizikový faktor vzniku vredovej choroby žalúdka a dvanástnika a terapia výživou
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Silvia Bazsóová
Dietoterapia u diabetikov 2. typu
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Silvia Bazsóová
Zásady nutričnej podpory pacientov s ochorením DM I. typu.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Maroš Bihari
Význam medu a včelích produktov v humánnej výžive a liečbe
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lea Bihariová
Zmeny minerálneho statusu vplyvom konzumácie pekárskych výrobkov s pridanou nutričnou hodnotou
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Birčáková
Výživa ženy v období laktácie ako dôležitý faktor ovplyvňujúci zdravie matky a dieťaťa
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Daniel Bíro
Využitie konopy siatej (Cannabis sativa L.) v humánnej výžive a liečbe ochorení
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Blehová
Diabetes mellitus II. typu u pacientov v Nitrianskom kraji a liečba výživou
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Bobeková
Prvé príkrmy a výživa dojčiat
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Dominik Brezík
Výživa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Radka Cebová
Víno ako liek, víno ako jed
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Erik Čief
Výživa
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Erika Dovičáková
Nemliečne príkrmy a potraviny vo výžive dojčiat a malých detí
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Dovičáková
Zhodnotenie nutričného príjmu ľudí so zdravotnými problémami
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marianna Ďuríková
Výživa a fyzická aktivita detí mladšieho školského veku
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anna Futejová
Rizikové faktory bezlepkovej stravy
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Anna Futejová
Výživa
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Nikola Gajdošová
Celiakia a s ňou súvisiace poruchy výživy
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Galšneiderová
Diagnostika obezity na základe rôznych indexov a parametrov telesného zloženia
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Galšneiderová
Hormóny tukového tkaniva
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dávid Garaj
Bigorexia (muscle dysmorphia)
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dávid Garaj
Stravovací režim pri zvýšenej fyzickej aktivite
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Darina Gavlasová
Faktory determinujúce vznik obezity
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adriána Gluštíková
Nutričný význam kyseliny listovej
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adriána Gluštíková
Vplyv nutričných faktorov na rozvoj hypertenzie a zmeny telesného zloženia
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Slavomíra Grácová
Monitoring konzumácie netradičných druhov ovocia a zeleniny na Slovensku a ich antioxidačný potenciál
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Gregorová
Alergia na kravské mlieko
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Gregušová
Stravovanie u detí a mládeže a možnosti jeho úpravy
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Jana Gregušová
Výživa
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alžbeta Halámeková
Celiakia a nutričné aspekty bezlepkovej stravy
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Alžbeta Halámeková
Výživa
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Halmová
Faktory vplývajúce na denný príjem tekutín
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Halmová
Plytvanie potravinami
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Hamarová
Nutričný a energetický príjem u dospelých žien
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Soňa Heuerová
Výživa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrej Horka
Doping v kulturistike
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrej Horka
Zhodnotenie antropometrických parametrov vybranej skupiny študentov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Barbora Horníková
Význam edukácie pacientov s dnavou artritídou
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Hučeková
Význam medu vo výžive a prevencii civilizačných ochorení
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Hudecová
Výživa detí v predškolskom veku
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Roman Chlapovič
Vplyv výživy a fyzickej prípravy na výkonnosť hokejistov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Roman Chlapovič
Význam modifikovanej výživy športovcov.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Bibiána Jankurová
Glykemický index potravín vo vzťahu k výžive a zdraviu
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Bibiána Jankurová
Výskyt zdravotných komplikácií vo vzťahu k životospráve
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Kandrová
Skóre rizika diabetu vo vybranej populácii
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Kandrová
Význam úpravy stravy pri redukcii hmotnosti
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miroslava Kočíková
Diétne opatrenia pri gluténovej enteropatii
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Miroslava Kočíková
Výživa
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Júlia Kollárová
Výživa v predškolskom veku
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Martina Kondéová
Metabolický syndróm
marec 2021Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martina Kondéová
Metabolický syndróm
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Matej Kopic
Výživa
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Košková
Potravinové alergie a možnosti prevencie ich vzniku
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Košková
Prevencia obezity
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Krč-Turbová
Výživa pri športovej aktivite
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Krošláková
Vplyv fyzickej aktivity a výživy na metabolizmus živín
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Štefan Kuczman
Vplyv konzumácie alkoholu na zdravotný a nutričný stav konzumenta
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Pavol Kučera
Klinický význam suplementov na báze vitamínu C v profylaxii.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Pavol Kučera
Pozitívne a negatívne aspekty excesívneho príjmu vitamínu C
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Friderika Kuktová
Kontroverzie konzumácie vína
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Júlia Labudová
Potravinové alergie a potravinové intolerancie
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Júlia Labudová
Vplyv konzumácie pekárskych výrobkov bez obsahu lepku na vybrané antropometrické parametre probandov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľudmila Leváková, PhD.
Biochemické parametre nutričného a zdravotného stavu a metódy ich hodnotenia
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Markeová
Porovnanie stravovacích zvyklostí študentov vzdelávajúcich sa na univerzitách na Slovensku a v Rakúsku
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mgr. Lucia Mečiarová
Hodnotenie telesného zloženia vo vzťahu k pohybovej aktivite vo vybranej skupine žien
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mgr. Lucia Mečiarová
Redukčné diéty
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Silvia Meňhartová
Význam bezlepkovej stravy u celiatikov a neceliatikov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Orelová
Význam vitamínu D v gravidite a v dojčenskom veku
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Ožvaldová
Význam edukácie pre zdravotné uvedomenie a stravovacie návyky u vybranej skupiny probandov.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Katarína Patkošová
Plytvanie potravinami v slovenských domácnostiach
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Katarína Patkošová
Plytvanie potravinami v slovenských domácnostiach
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Patrášová
Vplyv dojčenia a umelej mliečnej výživy na zdravie dieťaťa predškolského veku
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Dominik Pavlíček
Výživa a pitný režim športovcov a ich vplyv na telesné zloženie
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Šimon Pekárik
Význam makronutrientov vo výžive a faktory ovplyvňujúce ich využiteľnosť
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Šimon Pekárik
Zmeny telesného zloženia v závislosti od konzumácie pekárskych výrobkov a úrovne fyzickej aktivity
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Pernišová
Dietetika pri ochoreniach a funkčných poruchách obličiek
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Pernišová
Prirodzené verzus syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Pšenková, PhD.
Hodnotenie kvality výživy a stravovacích návykov plavcov vo vybraných športových kluboch
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Radovan Remeň
Výživa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Saksonová
Význam pravidelnosti v stravovacom režime
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Dominika Síkeľová
Výživa
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zina Skrisová
Význam konzumácie rýb vo výžive človeka
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
85.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zina Skrisová
Zastúpenie ovocia v jedálnom lístku vybranej skupiny študentov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
86.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Stračinová
Nutričná podpora pri onkologických ochoreniach.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
87.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Stračinová
Zmeny vybraných antropometrických parametrov u probandov v závislosti od druhu konzumovaných pekárskych výrobkov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
88.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Strelcová
Gluténová enteropatia a liečebná výživa
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
89.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Lucia Struharňanská
Výživa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
90.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Diana Ščípová
Význam vybraných druhov liečivých rastlín v prevencii civilizačných ochorení a monitoring ich využitia vo výžive a terapii
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
91.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marta Šedivá
Zhodnotenie antropometrických parametrov vo vzťahu k nutričnému príjmu
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
92.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Zuzana Šeligová
Výživa
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
93.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ján Šilon
Antioxidačný a liečebný potenciál vybraných druhov ovocia
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
94.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Peter Štefančík
Zdravotné a nutričné aspekty konzumácie kávy
august 2011Zobrazenie záverečnej práce
95.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Klaudia Tartottova
Diétny systém
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
96.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jakub Toman
Nutričné intervencie pri vybraných civilizačných ochoreniach
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
97.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jakub Toman
Zastúpenie zeleniny v jedálnom lístku vybranej skupiny študentov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
98.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Soňa Turčáková
Výživa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
99.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Turčaníková
Informovanosť obyvateľov SR o zásadách racionálnej výživy
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
100.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Richard Vereš
Význam vitamínov a minerálnych látok vo výžive a faktory vplývajúce na ich využiteľnosť
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
101.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Richard Vereš
Zmeny zloženia tela vplyvom časového faktora
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
102.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Emese Vinczeová
Vplyv výživy na kognitívne funkcie a motorický vývin dojčiat a batoliat
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
103.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Emese Vinczeová
Význam výživy v prekoncepčnom období a počas gravidity
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
104.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Vráblová
Cholesterol vo výžive človeka
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
105.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Dominika Zlatohlavá
Výživa
apríl 2021Zobrazenie záverečnej práce
106.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Magdaléna Žemlová
Výživa
marec 2021Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná