Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Martina Gažarová, PhD.
Identifikačné číslo: 1234
Univerzitný e-mail: martina.gazarova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

          Výučba
     
     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
Záverečná práca
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Adriana Arbetová
Nešpecifické zápalové ochorenia čriev
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Katarína Babčanová
Rakovinotvorné a protirakovinové látky vo výžive
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Maroš Bafia
Helicobacter pylori ako rizikový faktor vzniku vredovej choroby žalúdka a dvanástnika a terapia výživou
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Silvia Bazsóová
Dietoterapia u diabetikov 2. typu
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Silvia Bazsóová
Zásady nutričnej podpory pacientov s ochorením DM I. typu.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lea Bihariová
Zmeny minerálneho statusu vplyvom konzumácie pekárskych výrobkov s pridanou nutričnou hodnotou
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Birčáková
Výživa ženy v období laktácie ako dôležitý faktor ovplyvňujúci zdravie matky a dieťaťa
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Daniel Bíro
Využitie konopy siatej (Cannabis sativa L.) v humánnej výžive a liečbe ochorení
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Daniel Bíro
Výživa
marec 2021Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Blehová
Diabetes mellitus II. typu u pacientov v Nitrianskom kraji a liečba výživou
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Bobeková
Prvé príkrmy a výživa dojčiat
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca je rozpracovaná
BPAutor: Dominik Brezík
Výživa
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Radka Cebová
Víno ako liek, víno ako jed
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca je rozpracovaná
BPAutor: Erik Čief
Výživa
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Erika Dovičáková
Nemliečne príkrmy a potraviny vo výžive dojčiat a malých detí
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Erika Dovičáková
Zhodnotenie nutričného príjmu ľudí so zdravotnými problémami
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca je rozpracovaná
DPmarec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Marianna Ďuríková
Výživa a fyzická aktivita detí mladšieho školského veku
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Anna Futejová
Rizikové faktory bezlepkovej stravy
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anna Futejová
Zmeny vybraných parametrov zloženia tela v závislosti od konzumácie mlieka od útleho detstva po súčasnosť
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Nikola Gajdošová
Celiakia a s ňou súvisiace poruchy výživy
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Galšneiderová
Diagnostika obezity na základe rôznych indexov a parametrov telesného zloženia
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Mária Galšneiderová
Hormóny tukového tkaniva
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dávid Garaj
Bigorexia (muscle dysmorphia)
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dávid Garaj
Stravovací režim pri zvýšenej fyzickej aktivite
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Darina Gavlasová
Faktory determinujúce vznik obezity
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adriána Gluštíková
Nutričný význam kyseliny listovej
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Adriána Gluštíková
Vplyv nutričných faktorov na rozvoj hypertenzie a zmeny telesného zloženia
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Slavomíra Grácová
Monitoring konzumácie netradičných druhov ovocia a zeleniny na Slovensku a ich antioxidačný potenciál
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrea Gregorová
Alergia na kravské mlieko
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alžbeta Halámeková
Celiakia a nutričné aspekty bezlepkovej stravy
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Alžbeta Halámeková
Kvalita bezlepkovej stravy a bezlepkových výrobkov z nutričného hľadiska
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michaela Halmová
Faktory vplývajúce na denný príjem tekutín
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michaela Halmová
Plytvanie potravinami
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Mária Hamarová
Nutričný a energetický príjem u dospelých žien
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Soňa Heuerová
Gestačný prírastok hmotnosti a výživa gravidnej ženy
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrej Horka
Doping v kulturistike
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrej Horka
Zhodnotenie antropometrických parametrov vybranej skupiny študentov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Barbora Horníková
Význam edukácie pacientov s dnavou artritídou
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eva Hučeková
Význam medu vo výžive a prevencii civilizačných ochorení
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Kristína Hudecová
Výživa
marec 2021Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Kristína Hudecová
Výživa detí v predškolskom veku
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Roman Chlapovič
Vplyv výživy a fyzickej prípravy na výkonnosť hokejistov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Roman Chlapovič
Význam modifikovanej výživy športovcov.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Bibiána Jankurová
Glykemický index potravín vo vzťahu k výžive a zdraviu
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Bibiána Jankurová
Výskyt zdravotných komplikácií vo vzťahu k životospráve
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Kandrová
Skóre rizika diabetu vo vybranej populácii
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Kandrová
Význam úpravy stravy pri redukcii hmotnosti
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Miroslava Kočíková
Diétne opatrenia pri gluténovej enteropatii
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miroslava Kočíková
Vplyv konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov a jej frekvencie na vybrané parametre zloženia tela
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Júlia Kollárová
Výživa v predškolskom veku
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Martina Kondéová
Metabolický syndróm
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Martina Kondéová
Metabolický syndróm
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca je rozpracovanáBP
Autor: Matej Kopic
Výživa
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Zuzana Košková
Potravinové alergie a možnosti prevencie ich vzniku
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Košková
Prevencia obezity
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lucia Krč-Turbová
Výživa pri športovej aktivite
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Krošláková
Vplyv fyzickej aktivity a výživy na metabolizmus živín
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Štefan Kuczman
Vplyv konzumácie alkoholu na zdravotný a nutričný stav konzumenta
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Pavol Kučera
Klinický význam suplementov na báze vitamínu C v profylaxii.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Pavol Kučera
Pozitívne a negatívne aspekty excesívneho príjmu vitamínu C
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Friderika Kuktová
Kontroverzie konzumácie vína
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Júlia Labudová
Potravinové alergie a potravinové intolerancie
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Júlia Labudová
Vplyv konzumácie pekárskych výrobkov bez obsahu lepku na vybrané antropometrické parametre probandov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ľudmila Leváková, PhD.
Biochemické parametre nutričného a zdravotného stavu a metódy ich hodnotenia
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Markeová
Porovnanie stravovacích zvyklostí študentov vzdelávajúcich sa na univerzitách na Slovensku a v Rakúsku
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Mgr. Lucia Mečiarová
Hodnotenie telesného zloženia vo vzťahu k pohybovej aktivite vo vybranej skupine žien
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Mgr. Lucia Mečiarová
Redukčné diéty
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Silvia Meňhartová
Význam bezlepkovej stravy u celiatikov a neceliatikov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca je rozpracovaná
DP
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Orelová
Význam vitamínu D v gravidite a v dojčenskom veku
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Ožvaldová
Význam edukácie pre zdravotné uvedomenie a stravovacie návyky u vybranej skupiny probandov.
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Katarína Patkošová
Plytvanie potravinami v slovenských domácnostiach
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Katarína Patkošová
Plytvanie potravinami v slovenských domácnostiach
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Patrášová
Vplyv dojčenia a umelej mliečnej výživy na zdravie dieťaťa predškolského veku
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Šimon Pekárik
Význam makronutrientov vo výžive a faktory ovplyvňujúce ich využiteľnosť
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Šimon Pekárik
Zmeny telesného zloženia v závislosti od konzumácie pekárskych výrobkov a úrovne fyzickej aktivity
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Pernišová
Dietetika pri ochoreniach a funkčných poruchách obličiek
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
79.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Petra Pernišová
Prirodzené verzus syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Pšenková, PhD.
Hodnotenie kvality výživy a stravovacích návykov plavcov vo vybraných športových kluboch
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Radovan Remeň
Faktory vplývajúce na kvalitu mäsa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
82.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrea Saksonová
Význam pravidelnosti v stravovacom režime
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca je rozpracovanáBP
Autor: Dominika Síkeľová
Výživa
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
84.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Zina Skrisová
Význam konzumácie rýb vo výžive človeka
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
85.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zina Skrisová
Zastúpenie ovocia v jedálnom lístku vybranej skupiny študentov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
86.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Stračinová
Nutričná podpora pri onkologických ochoreniach.
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
87.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Stračinová
Zmeny vybraných antropometrických parametrov u probandov v závislosti od druhu konzumovaných pekárskych výrobkov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
88.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Miroslava Strelcová
Gluténová enteropatia a liečebná výživa
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
89.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Lucia Struharňanská
Laktázová perzistencia a poruchy spojené s konzumáciou laktózy
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
90.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Diana Ščípová
Význam vybraných druhov liečivých rastlín v prevencii civilizačných ochorení a monitoring ich využitia vo výžive a terapii
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
91.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marta Šedivá
Zhodnotenie antropometrických parametrov vo vzťahu k nutričnému príjmu
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
92.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Zuzana Šeligová
Výživa
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
93.
Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Peter Štefančík
Zdravotné a nutričné aspekty konzumácie kávy
august 2011
Zobrazenie záverečnej práce
94.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Klaudia Tartottova
Mlieko vo výžive pacientov s laktózovou intoleranciou
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
95.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Jakub Toman
Nutričné intervencie pri vybraných civilizačných ochoreniach
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
96.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jakub Toman
Zastúpenie zeleniny v jedálnom lístku vybranej skupiny študentov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
97.Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Soňa Turčáková
Výživa
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
98.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Denisa Turčaníková
Informovanosť obyvateľov SR o zásadách racionálnej výživy
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
99.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Richard Vereš
Význam vitamínov a minerálnych látok vo výžive a faktory vplývajúce na ich využiteľnosť
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
100.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Richard Vereš
Zmeny zloženia tela vplyvom časového faktora
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
101.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Emese Vinczeová
Vplyv výživy na kognitívne funkcie a motorický vývin dojčiat a batoliat
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
102.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Emese Vinczeová
Význam výživy v prekoncepčnom období a počas gravidity
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
103.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Vráblová
Cholesterol vo výžive človeka
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
104.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Dominika Zlatohlavá
Výživa
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
105.Záverečná práca je rozpracovanáDP
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DPDiplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná