Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Martina Gažarová, PhD.
Identifikačné číslo: 1234
Univerzitný e-mail: martina.gazarova [at] uniag.sk
 
odborná asistentka CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Hodnotenie frekvencie konzumácie ovocia vo vybranej populácii Srbska a Slovenska
Habánová, Marta -- Holovičová, Mária -- Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana
Hodnotenie frekvencie konzumácie ovocia vo vybranej populácii Srbska a Slovenska.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 128--135. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
2.Konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov
Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta
Konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 121--127. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
3.Obesity diagnosis and mortality risk based on a body shape index (ABSI) and other indices and anthropometric parameters in university students
Gažarová, Martina -- Galšneiderová, Mária -- Mečiarová, Lucia
Obesity diagnosis and mortality risk based on a body shape index (ABSI) and other indices and anthropometric parameters in university students. In Roczniki państwowego zakładu higieny. 70, 3 (2019), s. 267--275. ISSN 0035-7715.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
4.Obsah vybraných biologicky aktívnych látok v čučoriedkach z rôznych geografických obastí = Content of selected bioactive substances in bilberries from various geographical areas
Habánová, Marta -- Holovičová, Mária -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana
Obsah vybraných biologicky aktívnych látok v čučoriedkach z rôznych geografických obastí = Content of selected bioactive substances in bilberries from various geographical areas. In POSPIŠIL, R. Vedecké práce katedry rastlinnej výroby. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 50--57. ISBN 978-80-552-2019-2.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
5.Syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien
Gažarová, Martina -- Pernišová, Petra -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Krivosudská, Eleonóra
Syntetické mikronutrienty vo výžive dospelých žien.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 108--120. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
6.Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene
Kopčeková, Jana -- Kolesárová, Anna -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta -- Chlebo, Peter -- Valuch, Jozef -- Kolesárová, Adriana
Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 206--217. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
7.Vplyv konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov na lipidový profil u pacientov s kardiovaskulárnymi ochoreniami: Effect of milk and dairy products consumption on lipid profile in patients with cardiovascular diseases
Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana
Vplyv konzumácie mlieka a mliečnych výrobkov na lipidový profil u pacientov s kardiovaskulárnymi ochoreniami: Effect of milk and dairy products consumption on lipid profile in patients with cardiovascular diseases.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 182--187. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
8.Vplyv konzumácie suplementového teľacieho mäsa organickým selénom na selénový status dobrovoľníkov: The effect of consumption of supplementation veal with organic selenium on the selenium status of volunteers
Mrázová, Jana -- Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina
Vplyv konzumácie suplementového teľacieho mäsa organickým selénom na selénový status dobrovoľníkov: The effect of consumption of supplementation veal with organic selenium on the selenium status of volunteers.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 229--233. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
9.Vplyv nutričných faktorov na zmeny krvného tlaku a rozvoj hypertenzie u mladej dospelej populácie: Influence of nutritional factors on changes in blood pressure and development of hypertension in the young adult population
Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Gluštíková, Adriána
Vplyv nutričných faktorov na zmeny krvného tlaku a rozvoj hypertenzie u mladej dospelej populácie: Influence of nutritional factors on changes in blood pressure and development of hypertension in the young adult population.  In Hygiena a technologie potravin – XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2019), s. 130--135. ISBN 978-80-7305-828-9.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
10.Vplyv technologickej úpravy na nutričnú kvalitu vybraných druhov zeleniny: The impact of technological treatment on nutritional quality of selected vegetables
Kolesárová, Anna -- Zeleňáková, Lucia -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana
Vplyv technologickej úpravy na nutričnú kvalitu vybraných druhov zeleniny: The impact of technological treatment on nutritional quality of selected vegetables.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 175--184. ISBN 978-80-552-2073-4.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
11.Vybrané protektívne a rizikové faktory vo vzťahu ku kardiovaskulárnym ochoreniam
Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter
Vybrané protektívne a rizikové faktory vo vzťahu ku kardiovaskulárnym ochoreniam. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 91 s. ISBN 978-80-552-1962-2.
AABVedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
12.Výživa - človek - zdravie 2019
Gažarová, Martina
Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-2073-4.
2019Podrobnosti
13.Zhodnotenie pitného režimu vo vybranej skupine osôb
Mrázová, Jana -- Petriľáková, Andrea -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Habánová, Marta
Zhodnotenie pitného režimu vo vybranej skupine osôb.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 243--249. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.