Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Milan Chňapek, PhD.
Identifikačné číslo: 1240
Univerzitný e-mail: milan.chnapek [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)

     Absolvent
     
Výučba
     
Projekty
     
Publikácie
     
Orgány          

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Analysis of wheat, oat and buckwheat proteome from aspect of celiac active polypeptides presence
Rajnincová, Dana -- Gálová, Zdenka -- Špáleková, Andrea -- Balážová, Želmíra -- Chňapek, Milan
Analysis of wheat, oat and buckwheat proteome from aspect of celiac active polypeptides presence. In Journal of Biotechnology. Amsterdam: Elsevier Academic Press, 2019, s. 57--58.
AFG
Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019
Podrobnosti
2.
Buckwheat as a source of nutritional valuable proteins and essential elements in gluten free diet
Urminská, Dana -- Chňapek, Milan -- Vollmannová, Alena -- Lidiková, Judita -- Musilová, Janette -- Bojňanská, Tatiana
Buckwheat as a source of nutritional valuable proteins and essential elements in gluten free diet.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), s. 3. URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065161.
BFA
Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
2019Podrobnosti
3.
Comparison of selected wheat, oat and buckwheat genotypes on proteomic level: Porovnanie vybraných genotypov pšenice, ovsa a pohánky na proteomickej úrovni
Rajnincová, Dana -- Gálová, Zdenka -- Chňapek, Milan
Comparison of selected wheat, oat and buckwheat genotypes on proteomic level: Porovnanie vybraných genotypov pšenice, ovsa a pohánky na proteomickej úrovni. In Journal of Central European Agriculture. 20, 3 (2019), s. 891--899. ISSN 1332-9049.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019
Podrobnosti
4.
Determination of HMW - GS in wheat using SDS-PAGE and lab-on-Chip methods
Kuťka Hlozáková, Tímea -- Gregová, Edita -- Šliková, Svetlana -- Gálová, Zdenka -- Chňapek, Milan -- Drábeková, Janka
Determination of HMW - GS in wheat using SDS-PAGE and lab-on-Chip methods. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 477--481. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019Podrobnosti
5.
Characteristics of cereals, pseudocereals and legumes for their coeliac active polypeptides
Gálová, Zdenka -- Rajnincová, Dana -- Chňapek, Milan -- Balážová, Želmíra -- Špaleková, Andrea -- Vivodík, Martin -- Hricová, Andrea
Characteristics of cereals, pseudocereals and legumes for their coeliac active polypeptides. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 390--395. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019
Podrobnosti
6.
Molekulárno-genetická analýza proteómu niektorých obilnín a pseudoobilnín
Rajnincová, Dana -- Gálová, Zdenka -- Klubicová, Katarína -- Chňapek, Milan
Molekulárno-genetická analýza proteómu niektorých obilnín a pseudoobilnín. Záverečná práca. 2019. 133 s.
DAIDizertačné a habilitačné práce2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.