Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Milan Chňapek, PhD.
Identifikačné číslo: 1240
Univerzitný e-mail: milan.chnapek [at] uniag.sk
 

     
     
Výučba     Projekty
     
Publikácie     
     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČRokPodrobnosti
1.Analysis of wheat, oat and buckwheat proteome from aspect of celiac active polypeptides presence
Rajnincová, Dana -- Gálová, Zdenka -- Špáleková, Andrea -- Balážová, Želmíra -- Chňapek, Milan
Analysis of wheat, oat and buckwheat proteome from aspect of celiac active polypeptides presence. In Journal of Biotechnology. Amsterdam: Elsevier Academic Press, 2019, s. 57--58.
AFG
Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti
2.
Buckwheat as a source of nutritional valuable proteins and essential elements in gluten free diet
Urminská, Dana -- Chňapek, Milan -- Vollmannová, Alena -- Lidiková, Judita -- Musilová, Janette -- Bojňanská, Tatiana
Buckwheat as a source of nutritional valuable proteins and essential elements in gluten free diet.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), s. 3. URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065161.
BFA
Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
2019
Podrobnosti
3.
Comparison of selected wheat, oat and buckwheat genotypes on proteomic level: Porovnanie vybraných genotypov pšenice, ovsa a pohánky na proteomickej úrovni
Rajnincová, Dana -- Gálová, Zdenka -- Chňapek, Milan
Comparison of selected wheat, oat and buckwheat genotypes on proteomic level: Porovnanie vybraných genotypov pšenice, ovsa a pohánky na proteomickej úrovni. In Journal of Central European Agriculture. 20, 3 (2019), s. 891--899. ISSN 1332-9049.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019Podrobnosti
4.
Determination of HMW - GS in wheat using SDS-PAGE and lab-on-Chip methods
Kuťka Hlozáková, Tímea -- Gregová, Edita -- Šliková, Svetlana -- Gálová, Zdenka -- Chňapek, Milan -- Drábeková, Janka
Determination of HMW - GS in wheat using SDS-PAGE and lab-on-Chip methods. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 477--481. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019
Podrobnosti
5.Characteristics of cereals, pseudocereals and legumes for their coeliac active polypeptides
Gálová, Zdenka -- Rajnincová, Dana -- Chňapek, Milan -- Balážová, Želmíra -- Špaleková, Andrea -- Vivodík, Martin -- Hricová, Andrea
Characteristics of cereals, pseudocereals and legumes for their coeliac active polypeptides. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 390--395. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2019Podrobnosti
6.
Molekulárno-genetická analýza proteómu niektorých obilnín a pseudoobilnín
Rajnincová, Dana -- Gálová, Zdenka -- Klubicová, Katarína -- Chňapek, Milan
Molekulárno-genetická analýza proteómu niektorých obilnín a pseudoobilnín. Záverečná práca. 2019. 133 s.
DAI
Dizertačné a habilitačné práce
2019
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.