Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. PaedDr. Ing. Jana Žiarovská, PhD.
Identifikačné číslo: 1244
Univerzitný e-mail: jana.ziarovska [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

     
     
Výučba     
Publikácie
     
Orgány
     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ZELEŇÁKOVÁ, L. -- ANGELOVIČOVÁ, M. -- ŠNIRC, M. -- ŽIAROVSKÁ, J. -- KRÁČMAR, S. -- GÁLIK, B. -- KUNOVÁ, S. Thermo-degradative changes of rapeseed and sunflower oils during deep-frying French fries. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 138--149. ISSN 1337-0960.

Originálny názov:
Thermo-degradative changes of rapeseed and sunflower oils during deep-frying French fries
Autor:
Pracovisko: Katedra chémie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Katedra výživy zvierat
Druh publikácie:
článok v odbornom periodiku
Periodikum:
Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
13
Číslo periodika v rámci zväzku:
1
Rok vydania: 2019
Od strany:
138
Do strany:
149
Počet strán:
12
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania:
elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie:
ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: repkový olej, mastné kyseliny, metylester, rastlinné oleje, hranolky
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
23.05.2020 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. Nitrianske Hrnčiarovce: ISSN 1337-0960.

Originálny názov:
Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie:
časopis
ISSN:
1337-0960
Štát vydavateľa:
Miesto vydania:
Nitrianske Hrnčiarovce
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena:
23.05.2020 22:20 (Import dát z knižnice)