Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. PaedDr. Ing. Jana Žiarovská, PhD.
Identifikačné číslo: 1244
Univerzitný e-mail: jana.ziarovska [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Publikácie     Orgány     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

ZELEŇÁKOVÁ, L. -- ANGELOVIČOVÁ, M. -- ŠNIRC, M. -- ŽIAROVSKÁ, J. -- KRÁČMAR, S. -- GÁLIK, B. -- KUNOVÁ, S. Thermo-degradative changes of rapeseed and sunflower oils during deep-frying French fries. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 138--149. ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Thermo-degradative changes of rapeseed and sunflower oils during deep-frying French fries
Autor: doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD. (16%)
prof. Ing. Mária Angelovičová, CSc. (14%)
Ing. Marek Šnirc, PhD. (14%)
doc. PaedDr. Ing. Jana Žiarovská, PhD. (14%)
Stanislav Kráčmar (14%)
doc. Ing. Branislav Gálik, PhD. (14%)
doc. Ing. Simona Kunová, PhD. (14%)
Pracovisko: Katedra chémie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Katedra výživy zvierat
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 13
Číslo periodika v rámci zväzku: 1
Rok vydania: 2019
Od strany: 138
Do strany: 149
Počet strán: 12
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: repkový olej, mastné kyseliny, metylester, rastlinné oleje, hranolky
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. Ing. Lucia Zeleňáková, PhD.
Posledná zmena: 24.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. Nitrianske Hrnčiarovce: ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1337-0960
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitrianske Hrnčiarovce
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena: 24.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)