Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ivan Imrich, PhD.
Identifikačné číslo: 1253
Univerzitný e-mail: ivan.imrich [at] uniag.sk
 

Kontakty
     
     
     
     
Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

IMRICH, I. -- MLYNEKOVÁ, E. -- MLYNEK, J. -- HALO, M. -- KANKA, T. Comparison of the physico-chemical meat quality of the breeds mangalitsa and large white with regard to the slaughter weight. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 135--141. ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Comparison of the physico-chemical meat quality of the breeds mangalitsa and large white with regard to the slaughter weight
Autor: Ing. Ivan Imrich, PhD. (20%)
Ing. Eva Mlyneková, PhD. (20%)
prof. Ing. Juraj Mlynek, CSc. (20%)
prof. Ing. Marko Halo, PhD. (20%)
Ing. Tomáš Kanka, PhD. (20%)
Pracovisko:
Katedra veterinárskych disciplín
Katedra špeciálnej zootechniky
Druh publikácie:
článok v odbornom periodiku
Periodikum:
Potravinárstvo
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
14
Číslo periodika v rámci zväzku: 1
Rok vydania: 2020
Od strany: 135
Do strany:
141
Počet strán:
7
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania:
tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie:
ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: kvalita, mangalice, mäso, jatočná hmotnosť
Rok uplatnenia: 2020
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Ivan Imrich, PhD.
Posledná zmena:
08.08.2020 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce: ISSN 1337-0960.

Originálny názov:
Potravinárstvo
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie:
časopis
ISSN: 1337-0960
Štát vydavateľa:
Miesto vydania:
Nitrianske Hrnčiarovce
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena:
08.08.2020 22:20 (Import dát z knižnice)