Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Miroslav Kročko, PhD.
Identification number: 1260
 
Lecturer - Department of Technology and Quality of Animal Products (FBFS)

Contacts
     
     
Lesson     Final thesis
     
Projects     Publications
     
Supervised theses     

The following list contains supervised theses at SUA.

Use the following filter to restrict the displayed records.

Year of submission:
Type of thesis:

Ord.
State
TypeFinal thesis
Details
1.
Final thesis is incomplete
BT
Written by (author): Táňa Baštinská
Využitie antimikrobiálnych látok rastlinného pôvodu pri výrobe mäsových výrobkov
April 2011
Displaying the final thesis
2.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Romana Beranová
Hodnotenie kvality mäkkých mäsových výrobkov - Spišské párky
April 2014Displaying the final thesis
3.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Lenka Drobná
Vplyv prídavku Stévie cukrovej (Stevia rebaudiana) na technologickú kvalitu fermentovaného mäsového výrobku
March 2018Displaying the final thesis
4.
Final thesis was successfully defended.
BTWritten by (author): Ing. Lenka Drobná
VYUŽITIE RASTLINNÝCH EXTRAKTOV PRI VÝROBE MÄSOVÝCH VÝROBKOV
April 2016Displaying the final thesis
5.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Martin Ďurík
Vplyv kvasničného a rozmarínového extraktu na kvalitu trvanlivého tepelne opracovaného mäsového výrobku "INOVEC"
January 2016Displaying the final thesis
6.Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Martin Ďurík
Vplyv prebiotík na kvalitatívne vlastnosti mäsových výrobkov
May 2013
Displaying the final thesis
7.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Andrej Gazda
Využitie tokoferolov pri výrobe mäsových výrobkov
April 2016
Displaying the final thesis
8.Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Bc. Tomáš Gorčák
Metódy extrakcie DNA baktérií rezistentných na antibiotiká izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu
May 2012Displaying the final thesis
9.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Katarína Holecová
Hodnotenie kvality Loveckej salámy vo vybranom podniku
April 2015
Displaying the final thesis
10.
Final thesis was successfully defended.DT
Written by (author): Ing. Bronislava Husárová
Vplyv prídavku srvátkových bielkovín na kvalitu pečeňovej paštéty
April 2017Displaying the final thesis
11.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Peter Jackanin
HODNOTENIE KVALITY MALOKARPATSKEJ A NITRAN SALÁMY VO VYBRANOM PODNIKU
April 2015
Displaying the final thesis
12.
Final thesis was successfully defended.
BTWritten by (author): Ing. Peter Jackanin
CHARAKTERISTIKA VYBRANÝCH ZARUČENE TRADIČNÝCH MÄSOVÝCH ŠPECIALÍT NA SLOVENSKU A V RAKÚSKU
May 2013Displaying the final thesis
13.Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Lýdia Kľusková
Kvalita mäsového výrobku po pridaní propolisu
April 2014
Displaying the final thesis
14.Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Lýdia Kľusková
Využitie včelích produktov vo výrobe mäsových výrobkov
May 2013
Displaying the final thesis
15.Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Mariana Kubíková
Okysľujúce látky v mäsových výrobkoch
April 2016
Displaying the final thesis
16.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Mariana Kubíková
Vplyv prídavku cesnaku na kvalitu mäkkého mäsového výrobku
April 2018Displaying the final thesis
17.Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Lucia Kunderová
Metódy dekontaminácie jatočných tiel zvierat na bitúnkoch
April 2015Displaying the final thesis
18.
Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Lucia Kunderová
Vplyv nástreku kyseliny mliečnej na mikrobiologickú kvalitu hovädzieho mäsa v procese jeho mokrého zrenia
April 2017
Displaying the final thesis
19.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Maroš Lajčiak
Optimalizácia hydrolýzy bravčových koží v procese získavania želatíny.
April 2014
Displaying the final thesis
20.
Final thesis was successfully defended.
DTWritten by (author): Ing. Michal Laššák
Vplyv mokrého zrenia na kvalitu hovädzieho mäsa
April 2017
Displaying the final thesis
21.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Petra Očovská
VPLYV EXTRAKTOV Z TYMIANU A PAMAJORÁNU NA KVALITU BRATISLAVSKÝCH PÁRKOV
April 2015Displaying the final thesis
22.Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Petra Očovská
Vužitie antimikrobiálnych látok rastlinného pôvodu pri výrobe mäsových výrobkov
May 2013
Displaying the final thesis
23.Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Ján Olšiak
Moderné spôsoby ošetrenia jatočných tiel hydiny látkami s antimikroiálnym účinkom
May 2011Displaying the final thesis
24.Final thesis was successfully defended.DT
Written by (author): Ing. Ján Olšiak
VPLYV NÁSTREKU KYSELINY MLIEČNEJ NA MIKROBIOLOGICKÚ KVALITU BRUŠNEJ DUTINY KURČIAT
April 2013Displaying the final thesis
25.
Final thesis is incomplete
BT
Written by (author): Juraj Podoľák
Možnosti zníženia mikrobiálnej kontaminácie mäsových výrobkov
May 2012
Displaying the final thesis
26.Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Martina Podsklanová
Hodnotenie špekačiek od dvoch rôznych výrobcov
April 2012Displaying the final thesis
27.
Final thesis was successfully defended.BTWritten by (author): Ing. Zuzana Puliková
Farbivá v mäse a mäsových výrobkoch
April 2014
Displaying the final thesis
28.Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Alexandra Rožníková
Antibiotická rezistencia enterokokov izolovaných z brušných dutín kurčiat
April 2016Displaying the final thesis
29.
Final thesis is incompleteDTWritten by (author): Ing. Alexandra Rožníková
ANTIBIOTICKÁ REZISTENCIA ENTEROKOKOV IZOLOVANÝCH Z BRUŠNÝCH DUTÍN KURČIAT
April 2015
Displaying the final thesis
30.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Alexandra Rožníková
Rezistencia mikroorganizmov na antibiotiká v potravinách živočíšneho pôvodu
May 2013Displaying the final thesis
31.
Final thesis was successfully defended.DTWritten by (author): Ing. Ľuboš Sedmák
Hodnotenie mikrobiologickej kvality zariadenia, surovín a výrobkov v mäsospracujúcom podniku.
April 2014
Displaying the final thesis
32.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Ľuboš Sedmák
Metódy zníženia mikrobiálnej kontaminácie mäsa v spracovateľských závodoch
May 2012
Displaying the final thesis
33.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Dominika Sersenová
VPLYV PRÍDAVKU KOMERČNEJ KORENIACEJ ZMESI NA KVALITU FERMENTOVANéHO MäSOVéHO VýROBKU
May 2015
Displaying the final thesis
34.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Lucia Slepčanová
Vplyv prídavku tuku na kvalitu a technologický proces výroby dehydrovaných bujónov
May 2020
Displaying the final thesis
35.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Bc. Ivana Solvesterová
Hodnotenie kvality špekačiek od výrobcov dodávajúcich do obchodných reťazcov
April 2017
Displaying the final thesis
36.
Final thesis is incomplete
BT
Written by (author): Ing. Bc. Ivana Solvesterová
Jatočná hodnota a kvalita mäsa súčasných kategórií hovädzieho dobytka
April 2013
Displaying the final thesis
37.
Final thesis was successfully defended.BT
Written by (author): Ing. Bc. Ivana Solvesterová
KVALITA MÄSA SÚČASNÝCH PLEMIEN HOVÄDZIEHO DOBYTKA
May 2015
Displaying the final thesis
38.
Final thesis was successfully defended.
BTWritten by (author): Ing. Veronika Spišaková
Probiotiká a ich význam a využitie v mäsových výrobkoch
April 2014
Displaying the final thesis
39.
Final thesis was successfully defended.
DTWritten by (author): Ing. Veronika Spišaková
Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na kvalitu fermentovaného mäsového výrobku
March 2016
Displaying the final thesis
40.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Dávid Šovčík
Možnosti fortifikácie tepelne opracovaných mäsových výrobkov
April 2016
Displaying the final thesis
41.
Final thesis was successfully defended.
DTWritten by (author): Ing. Ivona Šteinhüblová
Vplyv protektívnej kultúry na kvalitu soľného roztoku a soleného mäsa
March 2019
Displaying the final thesis
42.
Final thesis was successfully defended.
DT
Written by (author): Ing. Anna Štovková
Vplyv sacharózy na kvalitu fermentovaného mäsového výrobku
April 2014Displaying the final thesis
43.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Anna Štovková
Využitie mikroorganizmov a konzervačných látok na predĺženie trvanlivosti mäsových výrobkov
May 2012
Displaying the final thesis
44.
Final thesis was successfully defended.
DTWritten by (author): Ing. Eva Vančíková
Vplyv štartovacej kultúry na mikrobiologickú a technologickú kvalitu fermentovaného mäsového výrobku
April 2015
Displaying the final thesis
45.
Final thesis is incomplete
DT
Written by (author): Ing. Eva Vančíková
VPLYV ŠTARTOVACEJ KULTÚRY NA MIKROBIOLOGICKÚ A TECHNOLOGICKÚ KVALITU FERMENTOVANÉHO MÄSOVÉHO VÝROBKU
April 2013
Displaying the final thesis
46.
Final thesis was successfully defended.
BT
Written by (author): Ing. Eva Vančíková
Význam mikroorganizmov vo fermentačnom procese výroby mäsových výrobkov
May 2011
Displaying the final thesis

Key (click to show/hide)
BT
Bachelor thesis
DTDiploma thesis
DisT
Dissertation thesis
DisThPr
Dissertation thesis propositions
FtMBA
Final MBA thesis
Final thesis
Final thesis
FT(ILL)
Final thesis - foreign students
FT(FS)
Final thesis - Institute for Lifelong Learning
HabT
Habilitation thesis
RigT
Rigorous thesis
Final thesis is incomplete
Final thesis is incomplete
Final thesis was unsuccessfully defended.
Final thesis was unsuccessfully defended.
Final thesis was successfully defended.
Final thesis was successfully defended.
Final thesis is submitted
Final thesis is submitted
Final thesis is in progressFinal thesis is in progress