Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Miroslav Kročko, PhD.
Identifikačné číslo: 1260
Univerzitný e-mail: miroslav.krocko [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Mäsová úžitkovosť kurčiat z ekologického chovu: Mat performance of organic chickens
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Cviková, Petronela -- Pavelková, Adriana -- Císarová, Miroslava -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav
Mäsová úžitkovosť kurčiat z ekologického chovu: Mat performance of organic chickens.  In Nové trendy v gastronómii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2019), s. 19--24. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
2.Sledovanie obsahu močoviny vo vzorkách surového kravského mlieka: Monitoring of urea content in samples of raw cow´s milk
Čanigová, Margita -- Ducková, Viera -- Remeňová, Zuzana -- Zajác, Peter -- Kročko, Miroslav
Sledovanie obsahu močoviny vo vzorkách surového kravského mlieka: Monitoring of urea content in samples of raw cow´s milk. In GOLIAN, J. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 130--133. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
3.Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Čurlej, Jozef -- Jakabová, Silvia
Vplyv aplikácie extraktu hroznových semien na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsového výrobku: The influence of application of grape seed extract on oxidative stability and sensory quality of meat product.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 175--178. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
4.Vplyv protektívnej mikrobiálnej kultúry na kvalitu soľného roztoku v procese mokrého solenia mäsa: Effect of protective microbial culture on brine quality in wet salting process of meat
Kročko, Miroslav -- Steinhublová, Ivona -- Čanigová, Margita -- Ducková, Viera -- Bobko, Marek
Vplyv protektívnej mikrobiálnej kultúry na kvalitu soľného roztoku v procese mokrého solenia mäsa: Effect of protective microbial culture on brine quality in wet salting process of meat. In GOLIAN, J. -- ČAPLA, J. Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 184--187. ISBN 978-80-552-1978-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.