Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Miroslav Kročko, PhD.
Identifikačné číslo: 1260
Univerzitný e-mail: miroslav.krocko [at] uniag.sk
 
odborný asistent - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

     
     
     Záverečná práca
     
     
Publikácie
     Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.Comprehensive insight into the food safety climate in Central and Eastern Europe
Tomasevic, Igor -- Kovačević, Danijela Bursać -- Jambrak, Anet Režek -- Zsolt, Szendrő -- Dalle Zotte, Antonella -- Martinović, Aleksandra -- Prodanov, Mirko -- Solowiej, Bartosz -- Sirbu, Alexandrina -- Subić, Jonel -- Roljević, Svetlana -- Semenova, Anastasia -- Kročko, Miroslav -- Ducková, Viera -- Getya, Andriy -- Kravchenko, Oksana -- Djekic, Ilija
Comprehensive insight into the food safety climate in Central and Eastern Europe. In Food Control. 114, 107238 (2020), s. 1--13. ISSN 0956-7135.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti
2.
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method
Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Boška, Andrej -- Angelovičová, Mária
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 126--128. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020Podrobnosti
3.Changes in selected parameters of steamed cheese during storage
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Zeleňáková, Lucia -- Kročko, Miroslav
Changes in selected parameters of steamed cheese during storage. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), s. 1016--1019. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
4.
Mikrobiologická kvalita pareníc z farmovej produkcie = Microbiological quality of parenica cheeses from farm production
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Nagyová, Ľudmila
Mikrobiologická kvalita pareníc z farmovej produkcie = Microbiological quality of parenica cheeses from farm production.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 41--43. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
5.
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Pavelková, Adriana
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 177--180. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020Podrobnosti
6.
Oxidačná stabilita fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom štartovacej a probiotickej kultúry stanovená metódou tbars = Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method
Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Ducková, Viera -- Tkáčová, Jana
Oxidačná stabilita fermentovaných mäsových výrobkov s prídavkom štartovacej a probiotickej kultúry stanovená metódou tbars = Oxidative stability of fermented meat products with starter and probiotic culture determined by tbars method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 185--188. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
7.
Validation of novel food safety climate components and assessment of their indicators in Central and Eastern European food industry
Tomasevic, Igor -- Kovačević, Danijela Bursać -- Jambrak, Anet Režek -- Zsolt, Katalin -- Dalle Zotte, Antonella -- Prodanov, Mirko -- Solowiej, Bartosz -- Sirbu, Alexandrina -- Subić, Jonel -- Roljević, Svetlana -- Semenova, Anastasia -- Kročko, Miroslav -- Ducková, Viera -- Getya, Andriy -- Kravchenko, Oksana -- Djekic, Ilija
Validation of novel food safety climate components and assessment of their indicators in Central and Eastern European food industry. In Food Control. 114, 107357 (2020), s. 1--11. ISSN 0956-7135.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.