Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Miroslav Kročko, PhD.
Identifikačné číslo: 1260
Univerzitný e-mail: miroslav.krocko [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Consumers´perceptions, attitudes and perceived quality of game meat in ten European countries
Tomasevic, Igor -- Novakovic, Sasa -- Solowiej, Bartosz -- Zdolec, Nevijo -- Skunca, Dubravka -- Kročko, Miroslav -- Nedomová, Šárka -- Kolaj, Rezear -- Aleksiev, Georgi -- Djekic, Ilija
Consumers´perceptions, attitudes and perceived quality of game meat in ten European countries. In Meat science. 142, (2018), s. 5--13. ISSN 0309-1740.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
2.Effect of added rape honey on chosen physicochemical and textural properties and antioxidant activity of yogurts during storage
Remeňová, Zuzana -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Ducková, Viera
Effect of added rape honey on chosen physicochemical and textural properties and antioxidant activity of yogurts during storage.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 7, 2 (2018), s. 802--804. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.2.802-804.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
3.Evaluation of yoghurts with thyme, thyme essential oil and salt
Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav -- Kňazovická, Vladimíra -- Čanigová, Margita
Evaluation of yoghurts with thyme, thyme essential oil and salt. In Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. 66, 2 (2018), s. 365--369. ISSN 1211-8516.
ADMVedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
4.Hodnotenie jogurtov s prídavkom mliečnych bielkovín: Evaluation of yoghurts with addition of milk proteins
Ducková, Viera -- Krolevets, Tamara -- Kročko, Miroslav -- Čanigová, Margita -- Remeňová, Zuzana
Hodnotenie jogurtov s prídavkom mliečnych bielkovín: Evaluation of yoghurts with addition of milk proteins.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 107--110. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
5.Changes in chosen properties of soft cheeses with chilli peper during storage
Čanigová, Margita -- Koločaiová, Veronika -- Remeňová, Zuzana -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav -- Nagyová, Ľudmila
Changes in chosen properties of soft cheeses with chilli peper during storage.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 628--633. URL: https://doi.org/10.5219/971.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
6.Chémia potravín
Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Urminská, Dana -- Bajčan, Daniel -- Bobková, Alica -- Bojňanská, Tatiana -- Bystrická, Judita -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Mašková, Zuzana -- Mendelová, Andrea -- Stanovič, Radovan -- Szabová, Eva -- Tančinová, Dana -- Tóth, Tomáš
Chémia potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 543 s. ISBN 978-80-552-1814-4.
ACBVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách2018Podrobnosti
7.Kvalita kozieho mlieka od prvovýrobcu: The quality of goat´s milk from a primary producer
Čanigová, Margita -- Uhrinčaťová, Jana -- Remeňová, Zuzana -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav
Kvalita kozieho mlieka od prvovýrobcu: The quality of goat´s milk from a primary producer.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 103--106. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
8.Oxidačná stabilita mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien: Oxidative stability of the meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Haščík, Peter -- Čuboň, Juraj -- Bobková, Alica -- Kročko, Miroslav -- Tkáčová, Jana -- Mendelová, Andrea
Oxidačná stabilita mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien: Oxidative stability of the meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 132--135. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
9.Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions
Kňazovická, Vladimíra -- Mašková, Zuzana -- Vlková, E. -- Švejstil, Roman -- Salmonová, Hana -- Ivanišová, Eva -- Gažarová, Martina -- Gamráthová, Iveta -- Repková, Monika -- Tokár, Marián -- Ducková, Viera -- Kročko, Miroslav -- Čanigová, Margita -- Kačániová, Miroslava
Pollen can - testing of bee pollen fermentation in model conditions.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 7, 2 (2018), s. 805--810. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.2.805-811.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
10.Senzorické hodnotenie kvality špakačiek z vybraných obchodných reťazcov na Slovensku = Sensory evaluation of the "spekacky" quality obtained from selected retail chains in Slovakia
Kročko, Miroslav -- Solvesterová, Ivana -- Ducková, Viera -- Bobko, Marek -- Čanigová, Margita
Senzorické hodnotenie kvality špakačiek z vybraných obchodných reťazcov na Slovensku = Sensory evaluation of the "spekacky" quality obtained from selected retail chains in Slovakia. In Maso. 29, 4 (2018), s. 34--36. ISSN 1210-4086.
BDEOdborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
11.Senzorické hodnotenie kvality špakačiek získaných z obchodných reťazcov na Slovensku: Sensory quality assessment of "špekačky" obtained from retail chains in Slovakia
Kročko, Miroslav -- Solvesterová, Ivana -- Čanigová, Margita -- Ducková, Viera
Senzorické hodnotenie kvality špakačiek získaných z obchodných reťazcov na Slovensku: Sensory quality assessment of "špekačky" obtained from retail chains in Slovakia.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 150--153. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
12.Sledovanie obsahu laktoferínu v surovom kravskom mlieku: Monitoring of lactoferrin content in raw cow milk
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Zajác, Peter -- Kročko, Miroslav -- Remeňová, Zuzana
Sledovanie obsahu laktoferínu v surovom kravskom mlieku: Monitoring of lactoferrin content in raw cow milk.  In Hygiena a technologie potravin – XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita. (2018), s. 128--131. ISBN 978-80-7305-808-1.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
13.Technológia spracovania mäsa II
Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Haščík, Peter
Technológia spracovania mäsa II. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 161 s. ISBN 978-80-552-1789-5.
BCISkriptá a učebné texty2018Podrobnosti
14.Testovanie výroby a skladovania medu s prídavkom peľu a propolisu
Kňazovická, Vladimíra -- Jánošík, Peter -- Melich, Martin -- Švercel, Jozef -- Kročko, Miroslav
Testovanie výroby a skladovania medu s prídavkom peľu a propolisu. In Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Bratislava: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018, s. 110--113. ISBN 978-80-89738-18-2 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
15.Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 8--15. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
16.Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na fyzikálno-chemické a senzorické ukazovatele fermentovaného mäsového výrobku = The effect of probiotic culture Lactobacillus casei and inulin on physic-chemical and sensory parameters of fermented meat product
Kročko, Miroslav -- Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Vplyv probiotickej kultúry Lactobacillus casei a inulínu na fyzikálno-chemické a senzorické ukazovatele fermentovaného mäsového výrobku = The effect of probiotic culture Lactobacillus casei and inulin on physic-chemical and sensory parameters of fermented meat product. In Chemické listy. 112, 1 (2018), s. 38--42. ISSN 0009-2770.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.