Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Ľudmila Nagyová, PhD.
Identifikačné číslo: 1291
Univerzitný e-mail: ludmila.nagyova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra marketingu a obchodu (FEM)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

HYNŠT, M. -- ŠTEFÁNIKOVÁ, J. -- MARTIŠOVÁ, P. -- VIETORIS, V. -- NAGYOVÁ, Ľ. Využitie elektronického panelu pri hodnotení údených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia.  In Hygiena alimentorum XL. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), s. 588--595. ISBN 978-80-8077-620-6.

Originálny názov: Využitie elektronického panelu pri hodnotení údených parených syrov zo Slovenska: The use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia
Anglický názov: Use of electronic panel for the control of smoked steamed cheese from Slovakia
Autor: Ing. Matej Hynšt (20%)
Ing. Jana Štefániková, PhD. (20%)
Ing. Patrícia Martišová (20%)
doc. Ing. Vladimír Vietoris, PhD. (20%)
prof. Ing. Ľudmila Nagyová, PhD. (20%)
Pracovisko: Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra marketingu a obchodu
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Miesto vydania: Košice
Rok zverejnenia: 2019
URL:
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany: 588
Do strany: 595
Počet strán: 8
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník: Hygiena alimentorum XL
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Kľúčové slová: slovenčina: senzorické analýzy, údeniny, parenice, elektronické nosy, mliečne výrobky
Rok uplatnenia: 2019
 
Záznam vložil: Ing. Matej Hynšt
Posledná zmena: 06.07.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Hygiena alimentorum XL. Košice: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6.

Originálny názov: Hygiena alimentorum XL
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-8077-620-6
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
Miesto vydania: Košice
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2019
Posledná zmena: 25.05.2019 22:20 (Import dát z knižnice)