Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

MUDr. Peter Chlebo, PhD.
Identifikačné číslo: 1321
Univerzitný e-mail: peter.chlebo [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra výživy ľudí (FAPZ)
Vedúci pracoviska - Katedra výživy ľudí (FAPZ)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Distribúcia vody v tele sledovaného súboru ženského hádzanárskeho družstva: The distribution of water in the body of the monitored group of women's handball team
Chlebová, Zuzana -- Chlebo, Peter -- Magula, Daniel -- Habánová, Marta -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Fatrcová Šramková, Katarína -- Schwarzová, Marianna -- Lenártová, Petra -- Holovičová, Mária -- Servátková, Mária
Distribúcia vody v tele sledovaného súboru ženského hádzanárskeho družstva: The distribution of water in the body of the monitored group of women's handball team.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 157--162. ISBN 978-80-552-2073-4. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
2.Effect of berries/apple mixed juice consumption on the positive modulation of human lipid profile
Habánová, Marta -- Saraiva, A.J. -- Holovičová, Mária -- Moreira, Silvia A. -- Fidalgo, Liliana G. -- Habán, Miroslav -- Gažo, Ján -- Schwarzová, Marianna -- Chlebo, Peter -- Bronkowska, Monika
Effect of berries/apple mixed juice consumption on the positive modulation of human lipid profile. In Journal of Functional Foods. 60, (2019), s. 2019. ISSN 1756-4646.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2019Podrobnosti
3.Konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov
Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta
Konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 121--127. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
4.Účinok konzumácie horkých marhuľových semien na vybrané parametre zdravotného stavu konzumentov s hypercholesterolémiou: Effect of consumption of bitter apricot seeds on selected health parameters of hypercholesterolemia consuments
Kopčeková, Jana -- Kolesárová, Anna -- Gažarová, Martina -- Kováčik, Anton -- Mrázová, Jana -- Chlebo, Peter -- Kolesárová, Adriana
Účinok konzumácie horkých marhuľových semien na vybrané parametre zdravotného stavu konzumentov s hypercholesterolémiou: Effect of consumption of bitter apricot seeds on selected health parameters of hypercholesterolemia consuments.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 185--193. ISBN 978-80-552-2073-4. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti
5.Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene
Kopčeková, Jana -- Kolesárová, Anna -- Gažarová, Martina -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta -- Chlebo, Peter -- Valuch, Jozef -- Kolesárová, Adriana
Účinok konzumácie horkých marhuľových semien s obsahom amygdalínu na funkcie pečene.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 206--217. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
6.Vplyv konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov
Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Habánová, Marta
Vplyv konzumácie rôznych druhov pekárskych výrobkov na koncentrácie sodíka v krvi probandov.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 121--127. ISBN 978-80-552-2010-9.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2019Podrobnosti
7.Vplyv tokajského vína na postprandiálnu glykémiu a inzulinémiu u mladých zdravých dospelých jedincov: Effect of Tokaj vine on postprandial glycaemia and insulinemia in young healthy adults
Schwarzová, Marianna -- Fatrcová Šramková, Katarína -- Megyesy Eftimová, Zuzana -- Capcarová, Marcela -- Kalafová, Anna -- Schneidgenová, Monika -- Chlebo, Peter -- Brindza, Jan
Vplyv tokajského vína na postprandiálnu glykémiu a inzulinémiu u mladých zdravých dospelých jedincov: Effect of Tokaj vine on postprandial glycaemia and insulinemia in young healthy adults.  In Výživa a zdraví 2019. Ústí nad Labem : Zdravotní ústav. (2019), s. 90--99. ISBN 978-80-87878-40-8.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2019Podrobnosti
8.Vybrané protektívne a rizikové faktory vo vzťahu ku kardiovaskulárnym ochoreniam
Kopčeková, Jana -- Gažarová, Martina -- Chlebo, Peter
Vybrané protektívne a rizikové faktory vo vzťahu ku kardiovaskulárnym ochoreniam. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 91 s. ISBN 978-80-552-1962-2.
BABOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách2019Podrobnosti
9.Zmeny krvného tlaku vplyvom konzumácie 100 % šťavy mix: Changes of blood pressure by the impact of 100% mix juice consumption
Holovičová, Mária -- Habánová, Marta -- Chlebová, Zuzana -- Gažarová, Martina -- Kopčeková, Jana -- Mrázová, Jana -- Schwarzová, Marianna -- Chlebo, Peter
Zmeny krvného tlaku vplyvom konzumácie 100 % šťavy mix: Changes of blood pressure by the impact of 100% mix juice consumption.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 130--135. ISBN 978-80-552-2073-4. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.