Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

doc. PaedDr. Ing. Jaroslav Jedlička, PhD.
Identification number: 1332
University e-mail: jaroslav.jedlicka [at] uniag.sk
 

Contacts
     
Graduate     Lesson
     
Final thesis
     
     Publications     
     
Supervised theses
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.Publications
Code KPČ
Description KPČ
Year
Details
1.Influence of sugar and ethanol content and color of wines on the sensory evaluation: from Wine Competition ”Nemčiňany Wine Days” in Slovak Republic (2013–2016)
Ailer, Štefan -- Valšíková-Frey, Magdaléna -- Jedlička, Jaroslav -- Mankovecký, Jakub
Influence of sugar and ethanol content and color of wines on the sensory evaluation: from Wine Competition ”Nemčiňany Wine Days” in Slovak Republic (2013–2016). In Erwerbs-Obstbau. 62, 3 (2020), p. 3. ISSN 0014-0309.
2020
Details
2.
Opium poppy valuable source of oil and its use in home gastronomy
Kačániová, Miroslava -- Jedlička, Jaroslav -- Galovičová, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Rovná, Katarína
Papaver somniferum - hodnotný zdroj oleja a jeho využiteľnosť v domácej gastonómii = Opium poppy valuable source of oil and its use in home gastronomy. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 24--27. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020
Details
3.
Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production
Kačániová, Miroslava -- Jedlička, Jaroslav -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
K niektorým aspektom výskytu a vplyvu kvasiniek vo vzťahu k produkcii vín = Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 12--15. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
4.Zdravý životný štýl – II: naturálne prostriedky v prevencii a podpore konvenčnej liečby
Jedlička, Jaroslav -- Jedlička, Peter
Zdravý životný štýl – II: naturálne prostriedky v prevencii a podpore konvenčnej liečby. 1st ed. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 590 p. ISBN 978-80-552-2067-3.
ACB
Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.