Persons at SUA

This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

doc. PaedDr. Ing. Jaroslav Jedlička, PhD.
Identification number: 1332
 
Associate professor - Department of Fruit Growing, Viticulture and Enology (FZKI)

Contacts          Lesson          
Projects
     
Publications     Bodies          

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.Publications
Code KPČ
Description KPČ
Year
Details
1.
Influence of sugar and ethanol content and color of wines on the sensory evaluation: from Wine Competition ”Nemčiňany Wine Days” in Slovak Republic (2013–2016)
Ailer, Štefan -- Valšíková-Frey, Magdaléna -- Jedlička, Jaroslav -- Mankovecký, Jakub
Influence of sugar and ethanol content and color of wines on the sensory evaluation: from Wine Competition ”Nemčiňany Wine Days” in Slovak Republic (2013–2016). In Erwerbs-Obstbau. 62, 3 (2020), p. 3. ISSN 0014-0309.
ADM
Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020Details
2.
Opium poppy valuable source of oil and its use in home gastronomy
Kačániová, Miroslava -- Jedlička, Jaroslav -- Galovičová, Lucia -- Ivanišová, Eva -- Rovná, Katarína
Papaver somniferum - hodnotný zdroj oleja a jeho využiteľnosť v domácej gastonómii = Opium poppy valuable source of oil and its use in home gastronomy. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 24--27. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Details
3.
Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production
Kačániová, Miroslava -- Jedlička, Jaroslav -- Galovičová, Lucia -- Kunová, Simona -- Rovná, Katarína
K niektorým aspektom výskytu a vplyvu kvasiniek vo vzťahu k produkcii vín = Some aspects of existence and effect of yeasts on wine production. In SUDZINOVÁ, J. -- KAČÁNIOVÁ, M. -- ROVNÁ, K. Selektívne k významovosti využívania niektorých zástupcov uplatňovaných v pestovateľských štruktúrach úžitkových záhradníckych rastlín pre spotrebiteľsko-spracovateľské prostredie. Trebišov: Regionálna rozvojová agentúra pre rozvoj Dolného Zemplína, 2020, p. 12--15. ISBN 978-80-973463-4-8 (brož.).
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020
Details
4.The use of a targeted must oxygenation method in the process of developing the archival potential of natural wine
Pokrývková, Jozefína -- Ailer, Štefan -- Jedlička, Jaroslav -- Chlebo, Peter -- Jurík, Ľuboš
The use of a targeted must oxygenation method in the process of developing the archival potential of natural wine. In Applied Science-Basel. 10, 14 (2020), p. 14. ISBN 2076-3417 online.
ADC
Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
2020
Details
5.
Zdravý životný štýl – II: naturálne prostriedky v prevencii a podpore konvenčnej liečby
Jedlička, Jaroslav -- Jedlička, Peter
Zdravý životný štýl – II: naturálne prostriedky v prevencii a podpore konvenčnej liečby. 1st ed. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 590 p. ISBN 978-80-552-2067-3.
ACBVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.