Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. PaedDr. Ing. Jaroslav Jedlička, PhD.
Identifikačné číslo: 1332
Univerzitný e-mail: jaroslav.jedlicka [at] uniag.sk
 

Kontakty
     
     
     
     
Projekty     Publikácie     Orgány
     
Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

VALŠÍKOVÁ-FREY, M. -- JEDLIČKA, J. -- AILER, Š. Ovocie a zelenina v ochrane zdravia človeka.  In Záhradníctvo 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 313--316. ISBN 978-80-552-2010-9.

Originálny názov:
Ovocie a zelenina v ochrane zdravia človeka
Anglický názov:
Autor:
Pracovisko: Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Rok zverejnenia: 2019
URL:
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany:
313
Do strany:
316
Počet strán:
4
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník: Záhradníctvo 2019
Pôvodný jazyk:
slovenčina
Kategória publikácie:
AFD Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
Kľúčové slová:
slovenčina: produkcia, ovocinárstvo, spotreba, vývoj
Rok uplatnenia:
2019
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
05.03.2020 19:28 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

JEDLIČKA, J. -- KONC, Ľ. Záhradníctvo 2019. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. ISBN 978-80-552-2010-9.

Originálny názov:
Záhradníctvo 2019
Anglický názov:
Editor: doc. PaedDr. Ing. Jaroslav Jedlička, PhD. (50%)
Ing. Ľubomír Konc, PhD. (50%)
Druh publikácie:
zborník
ISBN:
978-80-552-2010-9
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania:
2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia:
2019
Posledná zmena:
05.03.2020 19:28 (Import dát z knižnice)