Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.
Identifikačné číslo: 1364
Univerzitný e-mail: margita.canigova [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Antošová
Výroba a hodnotenie čerstvého syra
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Patrícia Bartková
Nežiadúca mikrobiota mlieka a syrov
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Jana Bezeková, PhD.
Možnosti využitia mliečnych baktérií typu NSLAB vo výrobe syrov.
august 2013Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Blažíčková
Hodnotenie texturálnych vlastností parených syrov
marec 2019Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Blažíčková
Mikrobiologická kvalita kyslomliečnych výrobkov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Pavol Borčin
Hodnotenie kozieho mlieka a syrov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Dominika Budzová
Bryndza - slovenský syr
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michaela Duháčková
Hodnotenie kvality nakupovaného mlieka vo vybranom poľnohospodárskom družstve
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Erika Flimelová, PhD.
Modifikácie pri výrobe sladkých syrov.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ľubica Gaálová
Produkcia syrov z kategórii CHOP a CHZO vo vybraných krajinách Európy
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľubica Gaálová
Syry s probiotickou kultúrou
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Bohdana Gagová
NIR spektrofotometria v mliekarenskom priemysle
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Bohdana Gagová
Využitie NIR spektroskopie pri výrobe tavených syrov.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Romana Hermanovská
Výroba srvátkovo-jogurtového nápoja
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martin Hoppe
Výroba a význam kyslomliečnych výrobkov vo výžive človeka
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Hynšt
Výroba a hodnotenie ochutených syrov
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Zuzana Juhosová
Metódy urýchlenia zrenia syrov
júl 2011Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Kaločaiová
Syry ochutené chilli papričkou.
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Renáta Kocáková
Hodnotenie kvality tavených syrov
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Renáta Kocáková
Taviace soli a stabilizátory pri výrobe tavených syrov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Kovácsová
Výroba fortifikovaného jogurtu
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Patrícia Krahulcová
Mikrobiota ovčieho mlieka
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Anna Krebs Artimová, PhD.
Antibiotická rezistencia enterokokov izolovaných z mlieka
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Monika Lavová, PhD.
Funkčné vlastnosti NSLAB kultúr
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Pavol Lednický
Výroba tavených syrov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Macievič
Kvalita mlieka z mliečnych automatov
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matej Macievič
Moderné metódy analyzovania mlieka a mliečnych výrobkov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Henrieta Mačugová
Vývoj a hodnotenie ochutených syrov
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anita Marček
Identifikácia enterokokov zo srbských čerstvých syrov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Beáta Martykiewiczová
Výroba a chyby trvanlivých mliek
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eliška Medová
Srvátka a moderné spôsoby jej spracovania
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eliška Medová
Vývoj a hodnotenie ochutených jogurtov
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Natália Mikulášiková
Hodnotenie kvality jogurtov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Natália Mikulášiková
Výroba a chyby jogurtov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Juraj Minarovič
Stabilizátory používané pri výrobe potravinárskych výrobkov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Kristína Mravcová
Vývoj a hodnotenie ochutených syrov
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Natália Nováková
Psychrotrofné mikroorganizmy v surovom mlieku
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daša Pogranová
Hodnotenie kvality tavených syrov a výrobkov vo vybranom mliekarenskom podniku
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Púčková
Hodnotenie kvality nakupovaného mlieka vo vybraných poľnohospodárskych podnikoch
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Jana Račková, PhD.
Rezistencia enterokokov izolovaných z mlieka voči antibiotikám a sanitačným prostriedkom
január 2012Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Zuzana Remeňová, PhD.
Vývoj fermentovaných mliečnych výrobkov s pridanou hodnotou.
september 2019Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alena Slančová
Hodnotenie kvality surového mlieka
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Anna Šebová
Vývoj a hodnotenie ochutených jogurtov
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Šimková
Výroba a hodnotenie ochutených jogurtov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Peter Štefanka, PhD.
Vplyv skrmovania GMO kukurice a prídavku organického selénu na technologicko-spotrebiteľskú kvalitu bravčového mäsa..
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Trojanová
Využitie NIR spektroskopie pri hodnotení mlieka a mliečnych výrobkov
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Uhrinčaťová
Výroba a hodnotenie kozích syrov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miloslav Vašaš
Hodnotenie kvality syrov rokfortského typu
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Viktorinová
Hodnotenie jogurtov ochutených pohánkovým medom
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Zárecká
Srvátka a jej využitie
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Zárecká
Výroba ochutených jogurtov
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Zelenáková
Výroba syra s goudovou arómou
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná