Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.
Identifikačné číslo: 1364
Univerzitný e-mail: margita.canigova [at] uniag.sk
 
docentka - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

     
Výučba          Publikácie     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.Stav
Záverečná práca
Dokedy
Podrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Antošová
Výroba a hodnotenie čerstvého syra
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Patrícia Bartková
Nežiadúca mikrobiota mlieka a syrov
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Patrícia Bartková
Sledovanie vplyvu psychrotrofných baktérií na kvalitu mlieka
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Jana Bezeková, PhD.
Možnosti využitia mliečnych baktérií typu NSLAB vo výrobe syrov.
august 2013
Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Blažíčková
Hodnotenie texturálnych vlastností parených syrov
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lucia Blažíčková
Mikrobiologická kvalita kyslomliečnych výrobkov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Pavol Borčin
Hodnotenie kozieho mlieka a syrov
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Dominika Budzová
Bryndza - slovenský syr
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michaela Duháčková
Hodnotenie kvality nakupovaného mlieka vo vybranom poľnohospodárskom družstve
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Erika Flimelová, PhD.
Modifikácie pri výrobe sladkých syrov.
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ľubica Gaálová
Produkcia syrov z kategórii CHOP a CHZO vo vybraných krajinách Európy
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ľubica Gaálová
Syry s probiotickou kultúrou
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Bohdana Gagová
NIR spektrofotometria v mliekarenskom priemysle
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Bohdana Gagová
Využitie NIR spektroskopie pri výrobe tavených syrov.
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Romana Hermanovská
Výroba srvátkovo-jogurtového nápoja
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Martin Hoppe
Výroba a význam kyslomliečnych výrobkov vo výžive človeka
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Matej Hynšt
Výroba a hodnotenie ochutených syrov
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Kaločaiová
Syry ochutené chilli papričkou.
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Renáta Kocáková
Hodnotenie kvality tavených syrov
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Renáta Kocáková
Taviace soli a stabilizátory pri výrobe tavených syrov
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Alexandra Kovácsová
Výroba fortifikovaného jogurtu
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Patrícia Krahulcová
Zloženie a mikrobiota ovčieho mlieka
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Anna Krebs Artimová, PhD.
Antibiotická rezistencia enterokokov izolovaných z mlieka
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Monika Lavová, PhD.
Funkčné vlastnosti NSLAB kultúr
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Pavol Lednický
Výroba tavených syrov
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Matej Macievič
Kvalita mlieka z mliečnych automatov
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Matej Macievič
Moderné metódy analyzovania mlieka a mliečnych výrobkov
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Henrieta Mačugová
Vývoj a analýza ochutených syrov
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anita Marček
Identifikácia enterokokov zo srbských čerstvých syrov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Beáta Martykiewiczová
Výroba a chyby trvanlivých mliek
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eliška Medová
Srvátka a moderné spôsoby jej spracovania
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Eliška Medová
Vývoj a hodnotenie ochutených jogurtov
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Natália Mikulášiková
Hodnotenie kvality jogurtov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Natália Mikulášiková
Výroba a chyby jogurtov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Juraj Minarovič
Stabilizátory používané pri výrobe potravinárskych výrobkov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Ján Monček
Kvalita farmárskych mliečnych výrobkov
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristína Mravcová
Výroba a kvalita syrov ošetrených vínnym kalom
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Natália Nováková
Psychrotrofné mikroorganizmy v surovom mlieku
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Daša Pogranová
Hodnotenie kvality tavených syrov a výrobkov vo vybranom mliekarenskom podniku
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Púčková
Hodnotenie kvality nakupovaného mlieka vo vybraných poľnohospodárskych podnikoch
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Jana Račková, PhD.
Rezistencia enterokokov izolovaných z mlieka voči antibiotikám a sanitačným prostriedkom
január 2012Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Zuzana Remeňová, PhD.
Vývoj fermentovaných mliečnych výrobkov s pridanou hodnotou.
september 2019
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Alena Slančová
Hodnotenie kvality surového mlieka
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anna Šebová
Vývoj a hodnotenie ochutených jogurtov
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Andrea Šimková
Výroba a hodnotenie ochutených jogurtov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Peter Štefanka, PhD.
Vplyv skrmovania GMO kukurice a prídavku organického selénu na technologicko-spotrebiteľskú kvalitu bravčového mäsa..
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Jana Trojanová
Využitie NIR spektroskopie pri hodnotení mlieka a mliečnych výrobkov
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Uhrinčaťová
Výroba a hodnotenie kozích syrov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miloslav Vašaš
Hodnotenie kvality syrov rokfortského typu
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Petra Viktorinová
Hodnotenie jogurtov ochutených pohánkovým medom
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Dominika Zárecká
Srvátka a jej využitie
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Zárecká
Výroba ochutených jogurtov
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Zelenáková
Výroba syra s goudovou arómou
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná