Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Margita Čanigová, CSc.
Identifikačné číslo: 1364
Univerzitný e-mail: margita.canigova [at] uniag.sk
 

     Výučba     
     
Publikácie
     Orgány     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČRokPodrobnosti
1.
Autentifikácia výrobkov z ovčieho mlieka na báze imunoenzymatickej detekcie kazeínu kravského mlieka = Authentication of sheep ́s milk products on the basis of immunoenzymatic detection of cow milk casein
Zeleňáková, Lucia -- Židek, Radoslav -- Čanigová, Margita
Autentifikácia výrobkov z ovčieho mlieka na báze imunoenzymatickej detekcie kazeínu kravského mlieka = Authentication of sheep ́s milk products on the basis of immunoenzymatic detection of cow milk casein.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 160--167. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020Podrobnosti
2.
Autentifikácia výrobkov z ovčieho mlieka na báze imunoenzymatickej detekcie kazeínu kravského mlieka = Authentication of sheep´s milk products on the basic of immunoenzymatic detection of ccow milk casein
Zeleňáková, Lucia -- Židek, Radoslav -- Čanigová, Margita
Autentifikácia výrobkov z ovčieho mlieka na báze imunoenzymatickej detekcie kazeínu kravského mlieka = Authentication of sheep´s milk products on the basic of immunoenzymatic detection of ccow milk casein.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 160--167. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
3.
Changes in selected parameters of steamed cheese during storage
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Zeleňáková, Lucia -- Kročko, Miroslav
Changes in selected parameters of steamed cheese during storage. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 5 (2020), s. 1016--1019. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020
Podrobnosti
4.
Measuring and comparing the water activity and saltcontent in parenica cheeses made by traditional and industrial technology
Zeleňáková, Lucia -- Ševčík, Michal -- Jakabová, Silvia -- Zajác, Peter -- Čanigová, Margita -- Habánová, Marta -- Wyka, Joanna
Measuring and comparing the water activity and saltcontent in parenica cheeses made by traditional and industrial technology. In Roczniki państwowego zakładu higieny. 71, 3 (2020), s. 1--11. ISSN 0035-7715.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
2020
Podrobnosti
5.
Med z hlediska fyzikálně-chemických parametrů, přítomnosti mikroorganismů a jeho využití pohledem současného poznání
Kňazovická, Vladimíra -- Gábor, Michal -- Miluchová, Martina -- Medo, Juraj -- Mašková, Zuzana -- Volfová, Adriána -- Gažarová, Martina -- Čanigová, Margita -- Ivanišová, Eva
Med z hlediska fyzikálně-chemických parametrů, přítomnosti mikroorganismů a jeho využití pohledem současného poznání. In Moderní včelař. 17, 6 (2020), s. 36--40. ISSN 1214-5793.
BDE
Odborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
2020
Podrobnosti
6.
Mikrobiologická kvalita pareníc z farmovej produkcie = Microbiological quality of parenica cheeses from farm production
Ducková, Viera -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Nagyová, Ľudmila
Mikrobiologická kvalita pareníc z farmovej produkcie = Microbiological quality of parenica cheeses from farm production.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 41--43. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
7.
Vplyv technológie výroby na zloženie pareníc = Influence of cheese production technology on composition of parenica cheese
Čanigová, Margita -- Ducková, Viera -- Remeňová, Zuzana -- Nagyová, Ľudmila
Vplyv technológie výroby na zloženie pareníc = Influence of cheese production technology on composition of parenica cheese.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 135--138. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.