Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

RNDr. Juraj Miššík, PhD.
Identifikačné číslo: 1378
Univerzitný e-mail: juraj.missik [at] uniag.sk
 
vedecko - výskumný zamestnanec - Katedra biochémie a biotechnológie (FBP)

Kontakty     
     
Výučba
     
Záverečná práca
     
Publikácie
     
     
Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČRok
Podrobnosti
1.
Effect of the cryopreservation on the elemental composition of rabbit endothelial progenitor cells
Vašíček, Jaromír -- Baláži, Andrej -- Tomková, Mária -- Miššík, Juraj -- Tomka, Marián -- Chrenek, Peter
Effect of the cryopreservation on the elemental composition of rabbit endothelial progenitor cells.  In The international symposium on animal science (ISAS) 2019. Novi Sad : University of Novi Sad. (2019), s. 15. ISBN 978-86-7520-467-1.
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií2019Podrobnosti
2.Changes in the elemental composition of rabbit adipose-derived stem cells
Vašíček, Jaromír -- Tomková, Mária -- Baláži, Andrej -- Miššík, Juraj -- Tomka, Marián -- Chrenek, Peter
Changes in the elemental composition of rabbit adipose-derived stem cells. In Bioimplantologie. Brno: MSD, 2019, s. 57. ISBN 978-80-7392-307-5 (brož.).
AFG
Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
2019
Podrobnosti
3.The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.)
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Micová, Marianna -- Harangozo, Ľuboš -- Miššík, Juraj -- Hegedűsová, Alžbeta
The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1072--1075. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019
Podrobnosti
4.
The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.)
Kovarovič, Ján -- Lidiková, Judita -- Micová, Marianna -- Harangozo, Ľuboš -- Miššík, Juraj -- Hegedűsová, Alžbeta
The influence of variety on the content of total polyphenols and antioxidant activity in leek (Allium porrum L.). In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 4 (2019), s. 1072--1075. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.