Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.
Identifikačné číslo: 1385
Univerzitný e-mail: dana.tancinova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra mikrobiológie (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. et Ing. Anna Adámková
Využitie termodynamických senzorov pri monitorovaní fermentačných potravinárskych procesov.
september 2018Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Rita Balková
Výskyt vybraných mykotoxínov v pšenici a kukurici
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Zuzana Barboráková, PhD.
Štúdium toxinogénnych rodov Aspergillus, Penicillium a Stachybotrys a ich metabolitov v komoditách domáceho pôvodu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Stela Benková-Rybárová
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Lauraceae
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mariana Brodová
Antifungálne látky využívané v potravinárstve
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mariana Brodová
Účinok esenciálnych olejov na vybrané druhy rodu Penicillium
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Cepláková
Vplyv vybraných esenciálnych olejov na rast zástupcov rodu Eurotium
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Miroslava Císarová, PhD.
Inhibícia rastu mikroskopických húb v potravinách prírodnými látkami.
marec 2016Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristina Čapelja
Účinok rastlinných esenciálnych olejov na vybrané druhy rodu Aspergillus
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristina Čapelja
Význam aspergilov sekcie Nigri v potravinárstve
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Janka Čížová
Význam rodu Dipodascus v potravinárstve
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Jana Čubirková
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Apiaceae
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Noémi Danková
Potenciálni producenti patulínu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Noémi Danková
Výskyt mikroskopických húb v hrozne a hroznovom mušte
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Kristína Dičerová
Mikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôd
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Eliška Dobrovodská
Vplyv vybraných rastlinných silíc na potenciálnych producentov aflatoxínov
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Eliška Dobrovodská
Zdroje aflatoxínov vo výžive človeka
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Dubovská
Mykobiota vybraných druhov orechov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Dubovská
Vplyv rastlinných silíc na rast Penicillium commune
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Florková
Vplyv esenciálnych olejov na rast druhov rodu Eurotium
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Florková
Význam termorezistentných húb v potravinárstve
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Foltinová
Mikroskopické huby spôsobujúce kazenie jadrového ovocia
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Foltinová
Vplyv esenciálnych olejov na rast Aspergillus flavus
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Denisa Foltinová
Vplyv extraktov bylín a korenín na potravinársky významné vláknité mikromycéty
september 2020Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matúš Gašparík
Mikroskopické huby na hrozne
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matúš Gašparík
Mikroskopické huby v kompostoch a ich vplyv na pôdnu mykocenózu
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adriána Gerjáková
Legislatívne nesledované mykotoxíny produkované druhmi rodu Penicillium
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adriána Gerjáková
Účinok rastlinných silíc z čeľade Lamiaceae na rast Rhizopus stolonifer
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daniela Gibaštíková
Vplyv rastlinných silíc na rast Rhizopus stolonifer
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ladislav Grušpier
Hygiena výrobného prostredia
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ladislav Grušpier
Využitie ATP bioluminiscencie pri kontrole účinnosti čistenia v potravinárskom podniku
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Zuzana Gulášová
Štúdium druhov rodu Aspergillus
marec 2011Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Hanzalíková
Štúdium druhov rodu Rhizopus
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Hutková
Mykocenóza búrskych orieškov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Jacková
Štúdium skupín rodu Alternaria vyskytujúcich sa na pšenici
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominik Ježík
Legislatívne nesledované mykotoxíny produkované druhmi rodu Aspergillus
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominik Ježík
Vplyv rastlinných silíc na rast Botrytis cinerea
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Kováč
Mykocenóza vybraných medziproduktov pri výrobe vína
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martin Kováč
Produkcia mykotoxínov druhmi rodu Aspergillus
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Vladimíra Kučerková
Produkcia kyseliny cyklopiazónovej Penicillium camemberti
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Vladimíra Kučerková
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Kurčinová
Mykocenóza bobúľ hrozna
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Maceková
Potenciálni producenti ochratoxínu A na bobuliach hrozna
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Maceková
Potenciálni producenti ochratoxínu A v potravinách
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marína Maglovski, PhD.
Potenciálna produkcia izolátov Penicillium produkovať mykotoxíny
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Mészarosová
Mikroskopické huby na hrozne na výrobu vína
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Terézia Michálková
Potravinársky významní zástupcovia rodu Aspergillus
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Viera Michalová, PhD.
Priebeh fermentačných procesov pri produkcii etanolu z rôznych substrátov.
september 2018Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Modrovičová
Mikrobiologická kvalita ovocných a zeleninových štiav
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Modrovičová
Riziko výskytu mykotoxínov v ovocných šťavách
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Mochnacká
Mikroskopické huby a ich vplyv na kvalitu sladovníckeho jačmeňa a sladu
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Michal Mokrý, PhD.
Výskyt mykotoxínov a mikroskopických húb v koreninách a sušenej zelenine.
august 2011Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Pavol Mrva
Technologické postupy výroby bieleho vína a ich vplyv na konečný štýl vína
júl 2011Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Monika Mrvová
Antifungálne prípravky využívané v potravinárstve
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Michaela Némethová
Mikroskopické huby spôsobujúce zaplesnivenie syrov
apríl 2020Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michaela Némethová
Význam mikroskopických húb pri výrobe syrov
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lívia Oršulová
Epidemiologicky rizikové mikroorganizmy kontaminujúce potraviny
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Silvia Panáková
Význam rodu Aspergillus pri výrobe potravín
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Daniel Petrič
Mykocenóza kukurice
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daniel Petrič
Účinok rastlinných silíc na rast Penicillium commune
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Petríková
Výskyt mikroskopických húb na zrne pšenice
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Piliarová
Mikrobiologická kvalita lahôdkarských výrobkov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Piliarová
Mikrobiologická kvalita výrobkov studenej kuchyne - lahôdkarských šalátov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Roobová
Vplyv vybraných rastlinných silíc z rastlín čeľade Lamiaceae na rast kmeňov Botrytis cinerea
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Roobová
Význam rodu Alternaria pri výrobe potravín
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Rusová
Endogénna kontaminácia pšenice mikroskopickými hubami
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Ľubomír Rybárik, PhD.
Toxinogénne mikromycéty v hrozne a v procese výroby vína
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Sabová
Antimikrobiálne látky využívané pri výrobe pekárskych výrobkov
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Sekanová
Legislatívne nesledované mykotoxíny produkované druhmi rodu Fusarium
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Magdaléna Slížová
Vláknité mikroskopické huby vyvolávajúce zaplesnivenie v ľudských obydliach
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Sýkorová
Kontaminácia pšenice zástupcami rodu Aspergillus
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Jaroslava Šimeková, PhD.
Keratinofilné huby a ich antimikrobiálna aktivita
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Tináková
Výskyt vláknitých mikroskopických húb pri výrobe vína
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Frederika Tlčiková
Mikroorganizmy spôsobujúce kazenie pekárskych výrobkov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Frederika Tlčiková
Vplyv vybraných rastlinných silíc z rastlín čeľade Lauraceae na rast kmeňov Botrytis cinerea
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Turek
Potenciálni producenti patulínu na bobuliach hrozna
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Peter Turek
Štúdium producentov ochratoxínu, patulínu a sterigmatocystínu
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Uhrinčaťová
Výskyt ochratoxínu A v potravinách
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Ukropcová
Penicillium roqueforti - potenciálna produkcia roquefortínu C a PR toxínu
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Barbora Vicianová
Vplyv ratlinných silíc na rast Aspergillus parasiticus
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Volčková
Mikroskopické huby spôsobujúce pozberové kazenie jabĺk
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Viktória Volčková
Význam rodu Rhizopus v potravinárstve
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Zoubková
Vplyv vybraných rastlinných silíc na rast Geotrichum candidum
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Zoubková
Využitie antimikrobiálnych látok v potravinárstve
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná