Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Dana Tančinová, PhD.
Identifikačné číslo: 1385
Univerzitný e-mail: dana.tancinova [at] uniag.sk
 
profesorka - Katedra mikrobiológie (FBP)

     Výučba     Projekty          Orgány
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
StavTypZáverečná prácaPodrobnosti
1.
Záverečná práca je nekompletná
DizP
Autor: Ing. et Ing. Anna Adámková
Využitie termodynamických senzorov pri monitorovaní fermentačných potravinárskych procesov.
september 2018
Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Rita Balková
Výskyt vybraných mykotoxínov v pšenici a kukurici
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Zuzana Barboráková, PhD.
Štúdium toxinogénnych rodov Aspergillus, Penicillium a Stachybotrys a ich metabolitov v komoditách domáceho pôvodu
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Stela Benková-Rybárová
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Lauraceae
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Mariana Brodová
Antifungálne látky využívané v potravinárstve
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mariana Brodová
Účinok esenciálnych olejov na vybrané druhy rodu Penicillium
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Zuzana Cepláková
Vplyv vybraných esenciálnych olejov na rast zástupcov rodu Eurotium
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Miroslava Císarová, PhD.
Inhibícia rastu mikroskopických húb v potravinách prírodnými látkami.
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kristina Čapelja
Účinok rastlinných esenciálnych olejov na vybrané druhy rodu Aspergillus
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kristina Čapelja
Význam aspergilov sekcie Nigri v potravinárstve
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Janka Čížová
Význam rodu Dipodascus v potravinárstve
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Jana Čubirková
Biologicky aktívne látky rastlín čeľade Apiaceae
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Noémi Danková
Potenciálni producenti patulínu
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Noémi Danková
Výskyt mikroskopických húb v hrozne a hroznovom mušte
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Kristína Dičerová
Mikroskopické huby spôsobujúce znehodnocovanie jahôd
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eliška Dobrovodská
Potenciálni producenti aflatoxínov v obilninách slovenského pôvodu
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eliška Dobrovodská
Zdroje aflatoxínov vo výžive človeka
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lucia Dubovská
Mykobiota vybraných druhov orechov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lucia Dubovská
Vplyv rastlinných silíc na rast Penicillium commune
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Florková
Vplyv esenciálnych olejov na rast druhov rodu Eurotium
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Mária Florková
Význam termorezistentných húb v potravinárstve
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Denisa Foltinová, PhD.
Mikroskopické huby spôsobujúce kazenie jadrového ovocia
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Denisa Foltinová, PhD.
Vplyv esenciálnych olejov na rast Aspergillus flavus
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizPAutor: Ing. Denisa Foltinová, PhD.
Vplyv extraktov bylín a korenín na potravinársky významné vláknité mikromycéty
september 2020
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matúš Gašparík
Mikroskopické huby na hrozne
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Matúš Gašparík
Mikroskopické huby v kompostoch a ich vplyv na pôdnu mykocenózu
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adriána Gerjáková
Legislatívne nesledované mykotoxíny produkované druhmi rodu Penicillium
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Adriána Gerjáková
Účinok rastlinných silíc z čeľade Lamiaceae na rast Rhizopus stolonifer
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Daniela Gibaštíková
Vplyv rastlinných silíc na rast Rhizopus stolonifer
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Ladislav Grušpier
Hygiena výrobného prostredia
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Ladislav Grušpier
Využitie ATP bioluminiscencie pri kontrole účinnosti čistenia v potravinárskom podniku
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca je nekompletnáBP
Autor: Zuzana Gulášová
Štúdium druhov rodu Aspergillus
marec 2011
Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Hutková
Mykocenóza búrskych orieškov
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Jacková
Štúdium skupín rodu Alternaria vyskytujúcich sa na pšenici
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dominik Ježík
Legislatívne nesledované mykotoxíny produkované druhmi rodu Aspergillus
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Dominik Ježík
Vplyv rastlinných silíc na rast Botrytis cinerea
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Martin Kováč
Mykocenóza vybraných medziproduktov pri výrobe vína
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Martin Kováč
Produkcia mykotoxínov druhmi rodu Aspergillus
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Vladimíra Kučerková
Produkcia kyseliny cyklopiazónovej Penicillium camemberti
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Vladimíra Kučerková
Štúdium producentov aflatoxínov a kyseliny cyklopiazonovej
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Kurčinová
Mykocenóza bobúľ hrozna
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Simona Maceková
Potenciálni producenti ochratoxínu A na bobuliach hrozna
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Maceková
Potenciálni producenti ochratoxínu A v potravinách
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marína Maglovski, PhD.
Potenciálna produkcia izolátov Penicillium produkovať mykotoxíny
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Mária Mészárosová
Mikroskopické huby na hrozne na výrobu vína
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Terézia Michálková
Potravinársky významní zástupcovia rodu Aspergillus
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizPAutor: Ing. Viera Michalová, PhD.
Priebeh fermentačných procesov pri produkcii etanolu z rôznych substrátov.
september 2018
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Martina Modrovičová
Mikrobiologická kvalita ovocných a zeleninových štiav
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Martina Modrovičová
Riziko výskytu mykotoxínov v ovocných šťavách
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Kristína Mochnacká
Mikroskopické huby a ich vplyv na kvalitu sladovníckeho jačmeňa a sladu
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Michal Mokrý, PhD.
Výskyt mykotoxínov a mikroskopických húb v koreninách a sušenej zelenine.
august 2011
Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Ing. Pavol Mrva
Technologické postupy výroby bieleho vína a ich vplyv na konečný štýl vína
júl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Monika Mrvová
Antifungálne prípravky využívané v potravinárstve
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Lívia Oršulová
Epidemiologicky rizikové mikroorganizmy kontaminujúce potraviny
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Silvia Panáková
Význam rodu Aspergillus pri výrobe potravín
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Daniel Petrič
Mykocenóza kukurice
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Daniel Petrič
Účinok rastlinných silíc na rast Penicillium commune
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Petríková
Výskyt mikroskopických húb na zrne pšenice
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Piliarová
Mikrobiologická kvalita lahôdkarských výrobkov
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Monika Piliarová
Mikrobiologická kvalita výrobkov studenej kuchyne - lahôdkarských šalátov
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Roobová
Vplyv vybraných rastlinných silíc z rastlín čeľade Lamiaceae na rast kmeňov Botrytis cinerea
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Roobová
Význam rodu Alternaria pri výrobe potravín
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lenka Rusová
Endogénna kontaminácia pšenice mikroskopickými hubami
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Ľubomír Rybárik, PhD.
Toxinogénne mikromycéty v hrozne a v procese výroby vína
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Jana Sabová
Antimikrobiálne látky využívané pri výrobe pekárskych výrobkov
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Lucia Sekanová
Legislatívne nesledované mykotoxíny produkované druhmi rodu Fusarium
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Magdaléna Slížová
Vláknité mikroskopické huby vyvolávajúce zaplesnivenie v ľudských obydliach
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lucia Sýkorová
Kontaminácia pšenice zástupcami rodu Aspergillus
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizPAutor: Ing. Jaroslava Šimeková, PhD.
Keratinofilné huby a ich antimikrobiálna aktivita
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Tináková
Výskyt vláknitých mikroskopických húb pri výrobe vína
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Frederika Tlčiková
Mikroorganizmy spôsobujúce kazenie pekárskych výrobkov
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Frederika Tlčiková
Vplyv vybraných rastlinných silíc z rastlín čeľade Lauraceae na rast kmeňov Botrytis cinerea
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Peter Turek
Potenciálni producenti patulínu na bobuliach hrozna
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Peter Turek
Štúdium producentov ochratoxínu, patulínu a sterigmatocystínu
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Jana Uhrinčaťová
Výskyt ochratoxínu A v potravinách
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslava Ukropcová
Penicillium roqueforti - potenciálna produkcia roquefortínu C a PR toxínu
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
77.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Veronika Valková
Možnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Lamiaceae v potravinárstve
máj 2021
Zobrazenie záverečnej práce
78.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Veronika Vallová
Možnosti využitia rastlinných silíc získaných z rastlín čeľade Myrtaceae v potravinárstve
máj 2021
Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Barbora Vicianová
Vplyv ratlinných silíc na rast Aspergillus parasiticus
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
80.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Volčková
Mikroskopické huby spôsobujúce pozberové kazenie jabĺk
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Viktória Volčková
Vplyv vybraných rastlinných silíc na potravinársky významných zástupcov rodu Rhizopus
marec 2020Zobrazenie záverečnej práce
82.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Viktória Volčková
Význam rodu Rhizopus v potravinárstve
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Zoubková
Vplyv vybraných rastlinných silíc na rast Geotrichum candidum
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
84.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Zoubková
Využitie antimikrobiálnych látok v potravinárstve
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná