Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
Identifikačné číslo: 1390
Univerzitný e-mail: tatiana.bojnanska [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Vybraná osoba v aktuálnom období vyučuje nasledujúce predmety.

KódPredmetPracoviskoObdobieÚloha
P15-0112-BBiologicky aktívne zložky potravínFBPLS 2018/2019
PHD_P049Cereálna chémia a technológiaFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P103_NCereálna chémia a technológiaFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P078Dizertačná prácaFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P075Experimentálna prácaFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
P15-0115-BHodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvoduFBPLS 2018/2019
PHD_P036Chemicko-inžinierske procesy cukrovarníckej technoFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P037Kontrola a hodnotenie kvality cereálií pre mlynskoFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P038Kontrola a hodnotenie kvality okopanín a špeciálnyFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P082Pedagogická činnosťFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P042Pozberové technológie a úschova surovín a potravínFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P076Publikačná činnosťFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P034Technológia aditívFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P026Technológia sacharidovFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P035Technológia spracovania zemiakovFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
P15-0128-ITechnológie spracovania cereáliíFBPLS 2018/2019
P15-0129-ITechnológie spracovania okopanín a špeciálnych plodínFBPLS 2018/2019
PHD_P106_NTechnológie výroby potravín a ich hodnotenieFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P033_NTeoretické základy konzervácieFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P033Teoretické základy konzervácie potravínFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P041Tovaroznalectvo potravín rastlinného pôvoduFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P105_NVýživovo významné a aditívne látky v potravináchFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá
PHD_P040Zmyslové hodnotenie potravínFBP2018/2019 - doktorandské štúdiá

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
Úloha:GarantGarantPrednášajúciPrednášajúciCvičiaciCvičiaciSkúšajúciSkúšajúciAdministratívaAdministratívaTútorTútor