Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
Identifikačné číslo: 1390
Univerzitný e-mail: tatiana.bojnanska [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

     
Výučba
     
     
Publikácie
     
Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Buckwheat as a source of nutritional valuable proteins and essential elements in gluten free diet
Urminská, Dana -- Chňapek, Milan -- Vollmannová, Alena -- Lidiková, Judita -- Musilová, Janette -- Bojňanská, Tatiana
Buckwheat as a source of nutritional valuable proteins and essential elements in gluten free diet.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), s. 3. URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065161.
BFA
Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
2019
Podrobnosti
2.
Efekt prídavku pohánky na reologické vlastnosti cesta a kvalitu pohánkového chleba
Bojňanská, Tatiana -- Ivanišová, Eva -- Vollmannová, Alena -- Kreft, Ivan
Efekt prídavku pohánky na reologické vlastnosti cesta a kvalitu pohánkového chleba. In GABRÍNY, L. -- LACKÓOVÁ, L. -- FIALKOVÁ, V. -- BILČÍKOVÁ, J. Podpora výskumných aktivít vo VC ABT. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 64--74. ISBN 978-80-552-2125-0 (brož.).
AED
Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách2019
Podrobnosti
3.Effect of addition of different non wheat-flour on dough rheological properties
Bojňanská, Tatiana -- Ivanišová, Eva -- Vollmannová, Alena
Effect of addition of different non wheat-flour on dough rheological properties.  In Food texture and rheology. Vienna : ISEKi-Food Association. (2019), s. 9. ISBN 978-3-900932-71-8.
AFG
Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
2019
Podrobnosti
4.
Long life pastry for specific nutritional purposes and method of its production: European patent office EP 3 491 925 A1 : dátum zverejnenia 5.6.2019
Bojňanská, Tatiana -- Tokár, Marián -- Vietoris, Vladimír -- Ivanišová, Eva -- Vozárová, Vlasta
Long life pastry for specific nutritional purposes and method of its production: European patent office EP 3 491 925 A1 : dátum zverejnenia 5.6.2019. BOJŇANSKÁ, T. -- TOKÁR, M. -- VIETORIS, V. -- IVANIŠOVÁ, E. -- VOZÁROVÁ, V.
AGJ
Autorské osvedčenia, patenty, objavy
2019
Podrobnosti
5.
Rheological evaluation of wheat flour containing ingredients with health benefits
Bojňanská, Tatiana -- Urminská, Dana -- Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Lidiková, Judita
Rheological evaluation of wheat flour containing ingredients with health benefits.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065391.
BFA
Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
2019
Podrobnosti
6.
Sweet potatoes - a source of phenolic bioactive compounds
Musilová, Janette -- Lidiková, Judita -- Urminská, Dana -- Vollmannová, Alena -- Bojňanská, Tatiana -- Tóth, Tomáš
Sweet potatoes - a source of phenolic bioactive compounds.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1065702.
BFAAbstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
2019
Podrobnosti
7.Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby: patentová prihláška 125-2017 : dátum zverejnenia 4.6.2019
Bojňanská, Tatiana -- Tokár, Marián -- Vietoris, Vladimír -- Ivanišová, Eva -- Vozárová, Vlasta
Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby: patentová prihláška 125-2017 : dátum zverejnenia 4.6.2019. BOJŇANSKÁ, T. -- TOKÁR, M. -- VIETORIS, V. -- IVANIŠOVÁ, E. -- VOZÁROVÁ, V.
AGJ
Autorské osvedčenia, patenty, objavy
2019
Podrobnosti
8.
White lupin as a promising food source of bioactive compounds with health benefit
Vollmannová, Alena -- Lidiková, Judita -- Musilová, Janette -- Bojňanská, Tatiana -- Urminská, Dana -- Tirdiľová, Ivana
White lupin as a promising food source of bioactive compounds with health benefit.  In 2nd Food Chemistry Conference. Elsevier 2019 : (2019), s. 3. URL: https://elsevier.conference-services.net/viewsecurePDF.asp?conferenceID=4293&abstractID=1064449.
BFA
Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
2019
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.