Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc.
Identifikačné číslo: 1390
Univerzitný e-mail: tatiana.bojnanska [at] uniag.sk
 
docentka CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality rastlinných produktov (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

VOLLMANNOVÁ, A. -- MUSILOVÁ, J. -- URMINSKÁ, D. -- BAJČAN, D. -- BOBKOVÁ, A. -- BOJŇANSKÁ, T. -- BYSTRICKÁ, J. -- ČANIGOVÁ, M. -- KROČKO, M. -- MAŠKOVÁ, Z. -- MENDELOVÁ, A. -- STANOVIČ, R. -- SZABOVÁ, E. -- TANČINOVÁ, D. -- TÓTH, T. Chémia potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 543 s. ISBN 978-80-552-1814-4.

Originálny názov: Chémia potravín
Anglický názov:
Autor: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD. (17%)
prof. Ing. Janette Musilová, PhD. (13%)
doc. RNDr. Dana Urminská, CSc. (7%)
RNDr. Daniel Bajčan, PhD. (13%)
doc. Ing. Alica Bobková, PhD. (4%)
doc. Ing. Tatiana Bojňanská, CSc. (13%)
doc. Ing. Judita Bystrická, PhD. (7%)
doc. Ing. Margita Čanigová, CSc. (5%)
Ing. Miroslav Kročko, PhD. (4%)
Ing. Zuzana Mašková, PhD. (2%)
doc. Ing. Andrea Mendelová, PhD. (1%)
Ing. Radovan Stanovič, PhD. (2%)
Ing. Eva Szabová, PhD. (4%)
prof. Ing. Dana Tančinová, PhD. (4%)
doc. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD. (4%)
Pracovisko: Katedra chémie
Katedra mikrobiológie
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra biochémie a biotechnológie
Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov
Druh publikácie: skriptá a učebnice
ISBN: 978-80-552-1814-4
Vydavateľ: Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania: 1
Počet strán: 543
Rozsah v AA:
Druh učebnice:
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: ACB Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: analýza potravín, potraviny, potravinárska chémia
Rok uplatnenia: 2018
 
Záznam vložil: prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.
Posledná zmena: 23.06.2018 22:20 (Import dát z knižnice)