Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. RNDr. Alena Vollmannová, PhD.
Identifikačné číslo: 1425
Univerzitný e-mail: alena.vollmannova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)
dekanát - centrum - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prodekanka - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Grass pea (Lathyrus sativus L.) as an alternative food raw material
Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Bystrická, Judita -- Tirdiľová, Ivana
Grass pea (Lathyrus sativus L.) as an alternative food raw material. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 64. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
2.Chémia potravín
Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Urminská, Dana -- Bajčan, Daniel -- Bobková, Alica -- Bojňanská, Tatiana -- Bystrická, Judita -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Mašková, Zuzana -- Mendelová, Andrea -- Stanovič, Radovan -- Szabová, Eva -- Tančinová, Dana -- Tóth, Tomáš
Chémia potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 543 s. ISBN 978-80-552-1814-4.
ACBVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách2018Podrobnosti
3.Chemická väzba
Vollmannová, Alena
Chemická väzba. In: VOLLMANNOVÁ, A. -- BAJČAN, D. -- STANOVIČ, R. Všeobecná chémia. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. s. 22--34. ISBN 978-80-552-1849-6 (brož:).
BEFOdborné práce v domácich nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2018Podrobnosti
4.Phenolic compounds and antiradical activity in Tokay wines
Bajčan, Daniel -- Vollmannová, Alena -- Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Mezey, Ján -- Šimanský, Vladimír -- Trebichalský, Pavol -- Stanovič, Radovan -- Timoracká, Mária
Phenolic compounds and antiradical activity in Tokay wines.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 8, 3 (2018), s. 955--959. URL: https://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018-19.8.3.955-959.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
5.Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity = Leek (Allium porrum L.) - the content of macroelements, polyphenols and the value of antioxidant activity
Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Harangozo, Ľuboš -- Tomáš, Ján -- Vollmannová, Alena -- Bajčan, Daniel
Pór záhradný (Allium porrum L.) - obsah makrobiogénnych prvkov, polyfenolov a hodnota antioxidačnej aktivity = Leek (Allium porrum L.) - the content of macroelements, polyphenols and the value of antioxidant activity. 1. vyd. Český Těšín : Ing. Václav HELÁN - 2 THETA, 2018. 98 s. ISBN 978-80-86380-95-7.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
6.Sweet potatoes - a source of polyphenols
Musilová, Janette -- Bystrická, Judita -- Vollmannová, Alena -- Kopányi, Eduard
Sweet potatoes - a source of polyphenols. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 53. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
7.The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.)
Tóth, Tomáš -- Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Lenková, Marianna
The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.). In Acta alimentaria. 47, 2 (2018), s. 252--258. ISSN 0139-3006.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
8.The chickpea (Cicer arietinum) as a source of microelements in rational nutrition
Tirdiľová, Ivana -- Vollmannová, Alena
The chickpea (Cicer arietinum) as a source of microelements in rational nutrition. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 61. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
9.Všeobecná chémia
Vollmannová, Alena -- Bajčan, Daniel -- Stanovič, Radovan
Všeobecná chémia. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. ISBN 978-80-552-1849-6 (brož:).
2018Podrobnosti
10.XVI. vedecká konferencia študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou: zborník abstraktov, 25. apríl 2018 = XVI. international scientific conference of bachelor and master degree students
Vollmannová, Alena -- Maková, Jana -- Hollý, Dominik
XVI. vedecká konferencia študentov I. a II. stupňa vysokoškolského štúdia s medzinárodnou účasťou: zborník abstraktov, 25. apríl 2018 = XVI. international scientific conference of bachelor and master degree students. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 88 s. ISBN 978-80-552-1824-3.
FAIRedakčné a zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky...)2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.