Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 

Kontakty
     
     Projekty
     
Publikácie     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
StavTyp
Záverečná práca
Dokedy
Podrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Vlasta Abrahamová, PhD.
Hospodárska hodnota genetických zdrojov zizifusa jujubového (Ziziphus jujuba Mill.) pre využitie v agropotravinárstve
september 2015
Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anna Bobková
Morfologická charakteristika plodov drieňa obyčajného (Cornus mas L.) pre potravinárske využitie
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Anna Bobková
Úžitková hodnota plodov drieňa obyčajného (Cornus mas L.) pre využitie v potravinárstve
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Soňa Bošková
Charakteristika úžitkovej hodnoty plodov ebenovníka virginského (Diospyros virginiana L.) pre využitie v potravinárstve
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Simona Čambáliková
Charakteristika úžitkovej hodnoty plodov a potravinových výrobkov z duly podlhovastej (Cydonia oblonga Mill.)
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Simona Čambáliková
Morfologická charakteristika plodov vybraných genotypov duly podlhovastej (Cydonia oblonga L.) pre potravinárske využitie
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marcela Čuláková
Úžitková hodnota plodov moruše čiernej (Morus nigra L.)
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Danišová
Charakteristika úžitkovej hodnoty plodov duly čínskej (Pseudocydonia sinensis SCHNEID.) pre využitie v potravinárstve
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ľubica Dobranská
Biologická a fytoterapeutická hodnota kuriatka jedlého (Cantharellus cibarius L.)
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ľubica Dobranská
Morfologická a antioxidačná charakteristika kuriatka jedlého (Cantharellus cibarius)
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Soňa Dubeňová
Vplyv včelieho medu na fyzikálno-chemické vlastnosti vody a čajov
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jana Durcová
Morfologická charakteristika kvetov a včelieho obnôžkového peľu agáta bieleho (Robinia pseudoacacia L.)
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Jana Durcová
Morfologická charakteristika včelieho obnôžkového peľu agáta bieleho (Robinia pseudoacacia L.)
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Gabriela Erdélyiová
Hospodárska hodnota plodov zizyfusa jujubového (Ziziphus jujuba Mill.) pre potravinárske využitie
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Katarína Fábiková
Hospodárska hodnota plodov ebenovníka datľového (Diospyros lotus L.) pre využitie v agropotravinárstve
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. et Ing. Terézia Fašáneková
Hospodárska hodnota cesnaku medvedieho (Allium ursinum L.)
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Fehérová
Charakteristika včelich peľových obnôžok kapusty repkovej pravej (Brassica napus var. napus) pre využitie v potravinárstve
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Michal Firda
Morfologická charakteristika genotypov muchovníka jelšolistého (Amelanchier alnifolia (Nutt.) Nutt. ex M. Roem.
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michal Firda
Morfologická charakteristika znakov púčikov a kvetov muchovníka stromovitého (Amelanchier arborea (Michx. F.) Fern.)
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Fortuníková
Antioxidačná aktivita nápojov medu s jablčným octom pripravených tradičnými technológiami
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Silvia Fraňová
Udržiavacie šľachtenie vybraný ch odrôd viniča hroznorodého
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Pavol Galovič
Charakteristika rozšírených krajových a starých odrôd jablone domácej a čerešne vtáčej v Chyzerovcach
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Eva Gondová
Hospodárska hodnota krajových odrôd tekvíc (Cucurbita spp.) pre využitie v potravinárstve.
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Daniela Hasprová
Hospodárska hodnota ginka dvojlaločného (Ginko biloba)
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Daniela Hasprová
Morfologická charakteristika plodov ginka dvojlaločného (Ginkgo biloba L.)
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Zuzana Hofericová
Hospodárska hodnota genetických zdrojov rôznych druhov zemolezov (Lonicera spp.)
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Vladimíra Horčinová Sedláčková, PhD.
Detekcia a selekcia hospodársky významných genotypov z autochtónnych populácií bazy čiernej (Sambucus nigra L.) pre využitie v agropotravinárstve a v krajinotvorbe
júl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Roberta Hornáčková
Morfologická charakteristika plodov asiminy trojlaločnej (Asimina triloba (L.) Dunal) pre využitie v potravinárstve
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miroslava Hricová
Hospodárska hodnota plodov vybraných druhov ebenovníkov (Diospyros spp.) pre potravinárske využitie.
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Hana Hrubik
Morfologická charakteristika plodov a semien krajových a starých odrôd papriky ročnej (Capsicum annuum L.)
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Hana Hrubik
Morfologická charakteritika plodov kolekcie krajových a starých odrôd papriky ročnej (Capsicuum annuum L.)
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Michaela Hrúzová
Hospodárska hodnota rozšírených prírodných populácií cesnaku medvedieho (Allium ursinum L.) na Slovensku pre výživu a agropotravinárstvo
september 2020
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Miloš Hulín, PhD.
Detekcia a hodnotenie hospodárskej hodnoty genetických zdrojov jabloní (Malus spp.) pre ekologické agropotravinárstvo
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Zuzana Chládeková
Antioxidačná aktivita tradičného pečiva pripraveného z vyklíčených semien rôznych druhov obilnín
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Zuzana Chládeková
Biochemická charakteristika tradičných cestovín pripravených z klíčiacich semien obilnín tradičnými technológiami
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Mária Chovancová
Morfologická charakteristika plodov voľne rastúcich genotypov slivky trnkovej
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Bc. Mária Chovancová
Morfologická charakteristika plodov voľne rastúcich genotypov slivky trnkovej (Prunus spinosa L.) a slivky čerešňovej (Prunus fruticans W.)
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tatiana Kapičáková
Charakteristika úžitkovej hodnoty plodov a potravinových produktov ruže šípovej (Rosa canina L.)
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Tatiana Kapičáková
Morfologická charakteristika plodov voľne rastúcich genotypov ruže šípovej (Rosa canina L.) pre potravinárske využitie
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Stanislav Kobza
Hospodárska hodnota semien konopy siatej (Cannabis sativa L.)
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Kostová
Antioxidačná aktivita plodov starých a krajových odrôd papriky ročnej (Capsicum annuum L.)
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Lucia Kostová
Antioxidačná aktivita plodov starých a krajových odrôd papriky ročnej (Capsicum annum L.)
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Beáta Kováčová
Morfologická charakteristika rastlín šťaveľa kŕmneho (Rumex tianshanicus x Rumex patientia)
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Natália Kráľovičová
Antioxidačná aktivita suchých produktov niektorých potravinársky využívaných druhov rastlín a ich vplyv na kvalitu tradičných cestovín
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Natália Kráľovičová
Biochemická charakteristika tradičných cestovín pripravených s prídavkom suchých rastlín
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizPAutor: Ing. Lucia Kucelová, PhD.
Úžitková hodnota včelích obnôžok peľu a plodov z menej známych druhov rastlín vo výžive ľudí
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Štefan Kuczman
Morfologická charakteristika včelích peľových obnôžok z rozšírených druhov líp (Tilia spp.) pre potravinárske využitie
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michaela Kvaková
Biochemická charakteristika niektorých rastlinných častí a vody brezy bradavičnatej (Betula pendula Roth)
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Monika Maczvaldová
Antioxidačná aktivita tradičných potravinových výrobkov pripravených zo súkvetí bazy čiernej (Sambucus nigra L.)
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Maczvaldová
Biochemická charakteristika tradičných potravinových výrobkov z plodov a súkvetí bazy čiernej (Sambucus nigra L.)
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Katarína Malá
Morfologická charakteristika plodov dulovca japonskeho (Chaenomeles japonica Lindl.)
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Katarína Malá
Nutričná a fytoterapeutická hodnota plodov zemolezov (Lonicera spp. L.)
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
53.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Malá
Úžitková hodnota plodov dulovca japonského (Chaenomeles japonica Lindl.)
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Petra Maliniaková
Morfologická charakteristika plodov mahónie cezmínolistej Mahonia aquifolium (Pursh) Nutt
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Petra Maliniaková
Úžitková hodnota plodov a kvetov mahónie cezmínolistej Mahonia aquifolium (Pursh) Nutt.
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Mgr. Zuzana Megyesy Eftimová, PhD.
Úžitková hodnota cibéb, esencií a vín z tokajských odrôd viniča
november 2019Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca je nekompletná
BPAutor: Katarína Miekinská
Morfologická charakteristika plodov genotypov aktinídie čínskej (Actinidia chinensis Planch.) pre využitie v potravinárstve
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Michaela Mikulová
Antioxidačná aktivita medov s pridanými sušenými rastlinami
apríl 2018
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Eva Molnárová, PhD.
Medzidruhová a vnútrodruhová diverzita znakov hospodárskej hodnoty včelieho obnôžkového peľu úžitkových druhov rastlín
január 2012
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Anton Monka, PhD.
Úžitková a fytoterapeutická hodnota produktov a potravinových výrobkov z plodov duly podlhovastej (Cydonia oblonga Mill.) a duly čínskej (Pseudocydonia sinensis Schneid.)
júl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marika Morongová
Morfologická a antioxidačná charakteristika vybraných častí cesnaku medvedieho (Allium ursinum L.)
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Marika Morongová
Morfologická charakteristika kvetov a plodov machovky peruánskej (Physalis peruviana L.) pre agropotravinárske využitie
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Terézia Niková
Úžitková hodnota vybranej skupiny voľne rastúcich druhov pre potravinárske využitie
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
64.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Hana Oleárová, PhD.
Úžitková a fytoterapeutická hodnota potravinových výrobkov z tekvíc (Cucurbita spp.)
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Radovan Ostrovský, PhD.
Determinácia genotypových rozdielov v rozšírenej populácii starých krajových odrôd čerešní (Cerasus spp.) s využitím priestorovej analýzy
jún 2011
Zobrazenie záverečnej práce
66.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Tomáš Parkáni
Hospodárska hodnota genofondu gaštana jedlého (Cstanea sativa Mil.) uchovávaného v klonovom repozitóriu v Príbelciach
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
67.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tomáš Parkáni
Morfologická charakteristika plodov genetických zdrojov gaštana jedlého (Castanea sativa Mill)
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Pažická
Hospodárska hodnota plodov schizandry čínskej (Schizandra chinensis – Turez. Baill)
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
69.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Katarína Pažická
Morfologická charakteristika plodov schizandry čínskej (Schizandra chinensis – Turez. Baill)
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
70.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Rošková
Hospodárska hodnota plodov ľuľka Burbankovho (Solanum burbankii Bitter)
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
71.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Cyprian Rusnák
Hospodárska hodnota genotypov z kolekcie krajových odrôd fazule záhradnej (Phaseolus vulgaris L.)
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
72.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Margita Rypáková
Hospodárska hodnota kolekcie odrôd brusnice pravej (Vaccinium vitis-idaea L.)
apríl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
73.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Monika Smatanová
Morfologická charakteristika včelích peľových obnôžok pohánky jedlej (Fagopyrum esculentum Moench)
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
74.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Smatanová
Úžitková hodnota včelích peľových obnôžok a pergy pohánky jedlej (Fagopyrum esculentum Moench)
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
75.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Mgr. Ján Soták
Užitková hodnota plodov arónie Mičurínovej
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
76.
Záverečná práca je nekompletná
BPAutor: Katarína Svitaničová
Hospodárska hodnota fazule obyčajnej (Phaseolus vulgaris L.) v agropotravinárstve
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Katarína Svitaničová
Hospodárska hodnota genotypov z kolekcie krajových odrôd fazule záhradnej (Phaseolus vulgaris L.)
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
78.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrej Šimko
Antioxidačná aktivita medu s pridanými sušenými bylinkami a čerstvým ovocím
marec 2019
Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tomáš Šimovič
Fyzikálno-chemická charakteristika extraktov z čerstvých plodov a stoniek čerešne mahalebkovej (Prunus mahaleb L.)
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marcela Štefaňáková
Charakteristika úžitkovej hodnoty plodov a potravinových produktov ruže vráskavej (Rosa rugosa THUNB,)
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
81.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Peter Tanyasi
Biochemická charakteristika plodov a produktov z arónie čiernoplodej (Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott)
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
82.
Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: MUDr. Zuzana Tomová
Výživová a terapeutická hodnota produktov a potravín z menej známych druhov rastlín pre zlepšenie výživy a zdravia ľudí
január 2018
Zobrazenie záverečnej práce
83.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Patrik Valný
Morfometrická a antioxidačná charakteristika kolekcie koreninových odrôd rôznych druhov paprík (Capsicum spp.)
apríl 2019
Zobrazenie záverečnej práce
84.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Jozef Vičan
Hospodárska hodnota včelích peľových obnôžok z gaštana jedlého
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
85.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Jozef Vičan
Morfologická charakteristika peľových zŕn a včelích peľových obnôžok gaštana jedlého (Castanea sativa Mill.)
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
86.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Igor Zajíček
Biochemická charakteristika včelieho obnôžkového peľu a medu z vybraných medonosných druhov rastlín
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizPDizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná