Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

BRINDZA, J. -- GRYGORIEVA, O V. -- KLYMENKO, S V. -- VERGUN, O M. -- MAREČEK, J. -- IVANIŠOVÁ, E. Variation of fruits morphometric parameters and bioactive compounds of Asimina triloba (L.) dunal germplasm collection. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 13, 1 (2019), s. 1--7. ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Variation of fruits morphometric parameters and bioactive compounds of Asimina triloba (L.) dunal germplasm collection
Autor: doc. Ing. Jan Brindza, CSc. (17%)
Olga V. Grygorieva (17%)
Svitlana Valentynivna Klymenko (17%)
Olena Mykolajivna Vergun (17%)
doc. Ing. Ján Mareček, PhD. (17%)
Ing. Eva Ivanišová, PhD. (15%)
Pracovisko: Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 13
Číslo periodika v rámci zväzku: 1
Rok vydania: 2019
Od strany: 1
Do strany: 7
Počet strán: 7
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: ovocné dreviny, asimina trojlaločná, biologicky aktívne látky, plody, morfometria rastlín
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Posledná zmena: 09.11.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. Nitrianske Hrnčiarovce: ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1337-0960
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitrianske Hrnčiarovce
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena: 09.11.2019 22:20 (Import dát z knižnice)