Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

FATRCOVÁ ŠRAMKOVÁ, K. -- BRINDZA, J. -- IVANIŠOVÁ, E. -- JURÍKOVÁ, T. -- SCHWARZOVÁ, M. -- HORČINOVÁ SEDLÁČKOVÁ, V. -- GRYGORIEVA, O V. Morphological and antiradical characteristics of Rugosa rose (Rosa rugosa Thunb.) fruits canned in different kind of honeys and in beverages prepared from honey. In Potravinárstvo. 13, 1 (2019), s. 497--506. ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Morphological and antiradical characteristics of Rugosa rose (Rosa rugosa Thunb.) fruits canned in different kind of honeys and in beverages prepared from honey
Autor: Ing. Katarína Fatrcová Šramková, PhD. (14%)
doc. Ing. Jan Brindza, CSc. (14%)
Ing. Eva Ivanišová, PhD. (14%)
Tünde Juríková (14%)
Ing. Marianna Schwarzová, PhD. (14%)
Ing. Vladimíra Horčinová Sedláčková, PhD. (14%)
Olga V. Grygorieva (14%)
Pracovisko: Katedra mikrobiológie
Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Katedra technológie a kvality rastlinných produktov
Katedra výživy ľudí
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Potravinárstvo
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 13
Číslo periodika v rámci zväzku: 1
Rok vydania: 2019
Od strany: 497
Do strany: 506
Počet strán: 10
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: elektronická verzia (online)
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: ADN Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: ruža vráskavá, antiradikálová aktivita, med, včelie produkty, konzervovanie ovocia, morfológia rastlín, potraviny, ovocie
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Katarína Fatrcová Šramková, PhD.
Posledná zmena: 16.11.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce: ISSN 1337-0960.

Originálny názov: Potravinárstvo
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 1337-0960
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Nitrianske Hrnčiarovce
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Posledná zmena: 16.11.2019 22:20 (Import dát z knižnice)