Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KUZNETSOVA, E A. -- BRINDZA, J. -- KLIMOVA, E V. -- BOROVKOV, A B. -- GUDVILOVICH, I N. -- ZHONDAREVA, Y D. -- KUZNETSOVA, E A. Ispoľzovanie ekstrakta mikrovodorosli Dunaliella salina v technologii želejno-fruktovogo marmelada = Microalga Dunaliella Salina Extract Use in The Jelly-Fruit Marmalade Technology. In Food Industry. 4, 2 (2019), s. 14--19. ISSN 2500-1922.

Originálny názov: Ispoľzovanie ekstrakta mikrovodorosli Dunaliella salina v technologii želejno-fruktovogo marmelada = Microalga Dunaliella Salina Extract Use in The Jelly-Fruit Marmalade Technology
Anglický názov: Microalga Dunaliella Salina Extract Use in The Jelly-Fruit Marmalade Technology
Autor: Elena Anatoľjeva Kuznetsova (16%)
doc. Ing. Jan Brindza, CSc. (14%)
Elena Valeryevna Klimova (14%)
Andrey B. Borovkov (14%)
Irina N Gudvilovich (14%)
Yana Dmitrievna Zhondareva (14%)
Elena Alexandrovna Kuznetsova (14%)
Pracovisko: Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Food Industry
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 4
Číslo periodika v rámci zväzku: 2
Rok vydania: 2019
Od strany: 14
Do strany: 19
Počet strán: 6
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk: ruština
Kategória publikácie: ADE Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: produkty potravinárske, poľnohospodárske produkty, spracovanie rastlinných produktov, riasy, džemy, Dunaliella salina
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Posledná zmena: 10.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Food Industry. Jekaterinburg: ISSN 2500-1922.

Originálny názov: Food Industry
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 2500-1922
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Jekaterinburg
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 10.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)