Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KUZNETSOVA, E A. -- UČASOV, D. -- BRINDZA, J. -- KUZNETSOVA, E A. -- ŠAJAPOVA, L. Ocenka antimikrobnovo i antioksidantnovo dejstvija jantarnoj kislosti, primenjaemoj v technologii koncentrata iz fermentirovannovo zerna polby.  In Sovremennye problemy techniki i technologii piščevych proizvodstv. Barnaul : Izdatel’stvo Altajskovo gosudarstvennovo techničeskovo universiteta im. I.I. Polzunova. (2019), s. 26--30. ISBN 978-5-7568-1300-5. URL: http://elib.altstu.ru/disser/conferenc/2019/2019_spttpp.pdf.

Originálny názov: Ocenka antimikrobnovo i antioksidantnovo dejstvija jantarnoj kislosti, primenjaemoj v technologii koncentrata iz fermentirovannovo zerna polby
Anglický názov:
Autor: Elena Alexandrovna Kuznetsova (20%)
D.S. Učasov (20%)
doc. Ing. Jan Brindza, CSc. (20%)
Elena Anatoľjeva Kuznetsova (20%)
L.V. Šajapova (20%)
Pracovisko: Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Druh publikácie: článok v elektronickom zdroji
Vydavateľ: Izdatel’stvo Altajskovo gosudarstvennovo techničeskovo universiteta im. I.I. Polzunova
Miesto vydania: Barnaul
Rok zverejnenia: 2019
URL: http://elib.altstu.ru/disser/conferenc/2019/2019_spttpp.pdf
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
Číslo periodika v rámci zväzku:
Číslo časti:
Od strany: 26
Do strany: 30
Počet strán: 5
Kód UT podľa Web of Science:
Elektronický zborník: Sovremennye problemy techniki i technologii piščevych proizvodstv
Pôvodný jazyk: ruština
Kategória publikácie: AFC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Kľúčové slová: slovenčina: antioxidačná aktivita, antioxidanty, biopotraviny, funkčné potraviny, kyselina jantárová
Rok uplatnenia: 2019
 
Záznam vložil: doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Posledná zmena: 10.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Sovremennye problemy techniki i technologii piščevych proizvodstv. Barnaul: Izdatel’stvo Altajskovo gosudarstvennovo techničeskovo universiteta im. I.I. Polzunova, 2019. ISBN 978-5-7568-1300-5.

Originálny názov: Sovremennye problemy techniki i technologii piščevych proizvodstv
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-5-7568-1300-5
Vydavateľ: Izdatel’stvo Altajskovo gosudarstvennovo techničeskovo universiteta im. I.I. Polzunova
Miesto vydania: Barnaul
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2019
Posledná zmena: 10.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)