Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra genetiky a šlachtenia rastlín (FAPZ)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KUZNETSOVA, E A. -- KOVALEVA, A V. -- BRINDZA, J. -- DOVGER, O P. -- LOPATA, K M. -- LAZURINA, L P. -- KUZNETSOVA, E A. Fitoekstrakty i probiotiki dlja povyšenija mikrobiologičeskoj stojkosti i antioksidantnnoj aktivnosti chlebobuločnych izdelij = The herbal syrups and probiotics for improved microbial resistance and antioxidant activity of bakery products. In Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs. 55, 2 (2019), s. 82--87. ISSN 2219-8466.

Originálny názov: Fitoekstrakty i probiotiki dlja povyšenija mikrobiologičeskoj stojkosti i antioksidantnnoj aktivnosti chlebobuločnych izdelij = The herbal syrups and probiotics for improved microbial resistance and antioxidant activity of bakery products
Anglický názov: The herbal syrups and probiotics for improved microbial resistance and antioxidant activity of bakery products
Autor: Elena Anatoľjeva Kuznetsova (16%)
Anna Velerievna Kovaleva (14%)
doc. Ing. Jan Brindza, CSc. (14%)
Oksana Pavlovna Dovger (14%)
Karina Mikhailovna Lopata (14%)
Ludmila Petrovna Lazurina (14%)
Elena Alexandrovna Kuznetsova (14%)
Pracovisko: Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Druh publikácie: článok v odbornom periodiku
Periodikum: Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník): 55
Číslo periodika v rámci zväzku: 2
Rok vydania: 2019
Od strany: 82
Do strany: 87
Počet strán: 6
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania: tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk: ruština
Kategória publikácie: ADE Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: probiotiká, antioxidanty, odolnosť, pekárske výrobky, rastlinné extrakty, mikrobiálna kontaminácia
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Posledná zmena: 24.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs. Orel: ISSN 2219-8466.

Originálny názov: Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie: časopis
ISSN: 2219-8466
Štát vydavateľa:
Miesto vydania: Orel
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena: 24.08.2019 22:20 (Import dát z knižnice)