Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jan Brindza, CSc.
Identifikačné číslo: 1433
Univerzitný e-mail: jan.brindza [at] uniag.sk
 

Kontakty     Výučba
     
     Publikácie
     
     
Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KUZNETSOVA, E A. -- BRINDZA, J. -- KLIMOVA, E V. -- BOROVKOV, A B. -- GUDVILOVICH, I N. -- SHUVAEVA, E G. -- ZHONDAREVA, Y D. -- KUZNETSOVA, E A. -- BONDAREVA, V I. Chleb, obogaščnnyj biologičeski aktivnoj dobavkoj na osnove poroška vodorosli Danaliella salina = Bread enriched with biologically active additive based on Dunaliella salina algae powder. In Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs. 57, 4 (2019), s. 67--70. ISSN 2219-8466.

Originálny názov:
Chleb, obogaščnnyj biologičeski aktivnoj dobavkoj na osnove poroška vodorosli Danaliella salina = Bread enriched with biologically active additive based on Dunaliella salina algae powder
Anglický názov:
Bread enriched with biologically active additive based on Dunaliella salina algae powder
Autor:
Elena Anatoľjeva Kuznetsova (12%)
doc. Ing. Jan Brindza, CSc. (11%)
Elena Valeryevna Klimova (11%)
Andrey B. Borovkov (11%)
Irina N Gudvilovich (11%)
Elena Gennadievna Shuvaeva (11%)
Yana Dmitrievna Zhondareva (11%)
Elena Alexandrovna Kuznetsova (11%)
Varvara Ivanovna Bondareva (11%)
Pracovisko:
Katedra genetiky a šlachtenia rastlín
Druh publikácie:
článok v odbornom periodiku
Periodikum:
Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs
Charakter článku:
Číslo zväzku (ročník):
57
Číslo periodika v rámci zväzku: 4
Rok vydania: 2019
Od strany:
67
Do strany:
70
Počet strán:
4
Kód UT podľa Web of Science:
Forma vydania:
tlačená verzia (print)
Pôvodný jazyk:
ruština
Kategória publikácie:
ADE Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: chlieb, aditíva biologicko-enzymatické, Dunaliella salina, aditíva
Rok uplatnenia:
2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil:
Posledná zmena: 05.03.2020 19:13 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs. Orel: ISSN 2219-8466.

Originálny názov:
Technology and the study of merchandise of innovative foodstuffs
Anglický názov:
Slovenský názov:
Autor:
Druh publikácie:
časopis
ISSN: 2219-8466
Štát vydavateľa:
Miesto vydania:
Orel
Vydavateľ:
URL:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v slovenskom jazyku:
Rok uplatnenia:
Posledná zmena:
05.03.2020 19:13 (Import dát z knižnice)