Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. RNDr. Zuzana Hlaváčová, CSc.
Identifikačné číslo: 1455
Univerzitný e-mail: zuzana.hlavacova [at] uniag.sk
 
docentka - Katedra fyziky (TF)

     
Výučba
     
     Publikácie
     
Orgány
     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČRok
Podrobnosti
1.
Electrical properties of value-added chocolate
Hlaváčová, Zuzana -- Ardonová, Veronika -- Hlaváč, Peter -- Ivanišová, Eva
Electrical properties of value-added chocolate. In BioPhys Spring 2020. Praha: Czech University of Life Sciences, 2020, s. 28. ISBN 978-83-89969-64-4 (brož.).
AFGAbstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
2020
Podrobnosti
2.Fyzikálne vlastnosti vybraných potravinárskych materiálov ako ukazovatele kvality
Ardonová, Veronika -- Hlaváčová, Zuzana
Fyzikálne vlastnosti vybraných potravinárskych materiálov ako ukazovatele kvality. Záverečná práca. 2020. 147 s.
DAI
Dizertačné a habilitačné práce2020Podrobnosti
3.
Snímače na meranie odporu, impedancie a kapacity sypkých materiálov: Resistance, impedance and capacity sensors for bulk
Konštiak, Marek -- Hlaváčová, Zuzana
Snímače na meranie odporu, impedancie a kapacity sypkých materiálov: Resistance, impedance and capacity sensors for bulk.  In Najnovšie trendy v poľnohospodárstve, v strojárstve a v odpadovom hospodárstve. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 168--176. ISBN 978-80-552-2167-0.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
4.
Thermal properties of pea seeds and corn grains
Hlaváčová, Zuzana -- Vozárová, Vlasta
Thermal properties of pea seeds and corn grains. In Kutatási és fejlesztési tanácskozás. Gödöllö: Agrártudományi Egyetem, 2000, s. 111--115.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
2020
Podrobnosti
5.
Využitie elektrických vlastnosí vybraných potravín a poľnohospodárskych materiálov
Hlaváčová, Zuzana
Využitie elektrických vlastnosí vybraných potravín a poľnohospodárskych materiálov. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 76 s. ISBN 978-80-552-2154-0.
AAB
Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
6.
Využitie elektrických vlastností vybraných potravín a poľnohospodárskych materiálov
Hlaváčová, Zuzana
Využitie elektrických vlastností vybraných potravín a poľnohospodárskych materiálov. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 74 s. ISBN 978-80-552-2154-0.
AAB
Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
7.
Využitie meracieho reťazca pre stanovenie kapacity, odporu a impedancie v biopalive: Use of measuring chain for determination of capacity, resistance and impedance in biofuel
Löbb, Miroslav -- Hlaváčová, Zuzana
Využitie meracieho reťazca pre stanovenie kapacity, odporu a impedancie v biopalive: Use of measuring chain for determination of capacity, resistance and impedance in biofuel.  In Najnovšie trendy v poľnohospodárstve, v strojárstve a v odpadovom hospodárstve. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 202--215. ISBN 978-80-552-2167-0.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.