Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Peter Haščík, PhD.
Identifikačné číslo: 1459
Univerzitný e-mail: peter.hascik [at] uniag.sk
 
Vedúci pracoviska - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty
     
Výučba
     
Projekty     Publikácie     Orgány
     
Vedené práce     

Vybraná osoba v aktuálnom období vyučuje nasledujúce predmety.

Kód
Predmet
PracoviskoObdobieÚloha
A15-0003-I
FAPZ
LS 2019/2020
P15-0150-B
FBP
LS 2019/2020
PHD_P075Experimentálna prácaFBP2019/2020 - doktorandské štúdiá
P15-0040-I
FBPLS 2019/2020
P15-0114-B
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov
FBP
LS 2019/2020
P15-0138-B
FBPLS 2019/2020
PHD_P082Pedagogická činnosťFBP
2019/2020 - doktorandské štúdiá
PHD_P029_N
Progresívne technológie spracovania produktov jatočníctvaFBP
2019/2020 - doktorandské štúdiá
PHD_P076
FBP2019/2020 - doktorandské štúdiá
P15-0042-I
Spracovanie hydiny a minoritných ŽP
FBP
LS 2019/2020
P15-0044-I
Technologia mäsa I (Jatočníctvo)
FBP
LS 2019/2020
P15-0048-ITechnológia spracovania živočíšnych produktovFBPLS 2019/2020
P15-0049-I
Technológie potravín žívočíšneho pôvodu
FBP
LS 2019/2020
P15-0157-B
FBP
LS 2019/2020
P15-0050-B
FBP
LS 2019/2020
P15-0051-B
FBP
LS 2019/2020
P15-0052-B
FBP
LS 2019/2020

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
Úloha:GarantGarantPrednášajúciPrednášajúciCvičiaci
Cvičiaci
Skúšajúci
Skúšajúci
AdministratívaAdministratíva
Tútor
Tútor


   Osobný rozvrh učiteľa