Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Peter Haščík, PhD.
Identifikačné číslo: 1459
Univerzitný e-mail: peter.hascik [at] uniag.sk
 
Vedúci pracoviska - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     
Výučba
     
     
     Orgány
     
     

Vybraná osoba v aktuálnom období vyučuje nasledujúce predmety.

Kód
Predmet
Pracovisko
ObdobieÚloha
P15-0114-BHodnotenie poľnohospodárskych produktovFBPZS 2020/2021
P15-0041-B
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu
FBP
ZS 2020/2021
PHD_P029_NProgresívne technológie spracovania produktov jatočníctvaFBP
2020/2021 - doktorandské štúdiá
PHD_P134_N
Progresívne technológie spracovania živočíšnych produktovFBP2020/2021 - doktorandské štúdiá
P15-0042-ISpracovanie hydiny a minoritných ŽP
FBP
ZS 2020/2021
P15-0045-I
FBP
ZS 2020/2021
P15-0048-I
Technológia spracovania živočíšnych produktov
FBP
ZS 2020/2021
P15-0142-B
FBP
ZS 2020/2021
P15-0139-BTechnológie prípravy stravyFBP
ZS 2020/2021
P15-0050-BTovaroznalectvo
FBP
ZS 2020/2021
P15-0052-BFBPZS 2020/2021

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
Úloha:
Garant
Garant
PrednášajúciPrednášajúciCvičiaci
Cvičiaci
Skúšajúci
Skúšajúci
Administratíva
Administratíva
Tútor
Tútor


   Osobný rozvrh učiteľa