Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Peter Haščík, PhD.
Identifikačné číslo: 1459
Univerzitný e-mail: peter.hascik [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (FBP)
Vedúci pracoviska - Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Mäsové výrobky produkované zo surovín z domácich chovov
Mellen, Martin -- Sudzinová, Janka -- Haščík, Peter
Mäsové výrobky produkované zo surovín z domácich chovov. In Chovateľ. 55, 1 (2019), s. 24. ISSN 0862-5573.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.