Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Peter Haščík, PhD.
Identifikačné číslo: 1459
Univerzitný e-mail: peter.hascik [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (FBP)
Vedúci pracoviska - Katedra hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Aplikácia ožarovania na potraviny rastlinného pôvodu = Application of irradiation on foof of plant origin
Pavelková, Adriana -- Boldišová, Dominika -- Tkáčová, Jana -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter
Aplikácia ožarovania na potraviny rastlinného pôvodu = Application of irradiation on foof of plant origin. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 58--65. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
2.Aspekty ovplyvňujúce používateľnosť mäsa z domácich chovov
Mellen, Martin -- Sudzina, Marián -- Haščík, Peter
Aspekty ovplyvňujúce používateľnosť mäsa z domácich chovov. In Chovateľ. 54, 4 (2018), s. 19--20. ISSN 0862-5573.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
3.Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Lopašovský, Ľubomír
Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 1 (2018), s. 14--32. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
4.Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality
Tkáčová, Jana -- Angelovičová, Mária -- Čuboň, Juraj -- Pavelková, Adriana -- Bobko, Marek -- Haščík, Peter
Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 8, 1 (2018), s. 681--684. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.1.705-710.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
5.Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality
Tkáčová, Jana -- Angelovičová, Mária -- Čuboň, Juraj -- Pavelková, Adriana -- Bobko, Marek -- Haščík, Peter
Effect of addition of alfalfa meal on chicken meat quality.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 8, 1 (2018), s. 681--684. URL: http://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018.8.1.705-710.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
6.Effect of bee pollen in chicken diet on selected parameters of mineral profile
Kalafová, Anna -- Haščík, Peter -- Petruška, Peter -- Tušimová, Eva -- Čupka, Peter -- Kováčik, Anton -- Mellen, Martin -- Capcarová, Marcela
Effect of bee pollen in chicken diet on selected parameters of mineral profile.  In Acta fytotechnica et zootechnica. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 17, 3 (2014), s. 90--92. URL: http://acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/118/pdf_10.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
7.Effect of natural feed supplements on meat performance and meat quality of broiler chickens
Trembecká, Lenka -- Haščík, Peter
Effect of natural feed supplements on meat performance and meat quality of broiler chickens. Záverečná práca. 2018. 193 s.
DAIDizertačné a habilitačné práce2018Podrobnosti
8.Effect of natural feed supplements on meat performance and meat quality of broiler chickens = Vplyv prírodných kŕmnych doplnkov na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat
Haščík, Peter -- Trembecká, Lenka -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Effect of natural feed supplements on meat performance and meat quality of broiler chickens = Vplyv prírodných kŕmnych doplnkov na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 146 s. ISBN 978-80-86380-97-1.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
9.Hodnotenie kvality vybraných mäsových výrobkov: Evaluation of quality selected meat products
Bobko, Marek -- Haščík, Peter -- Čuboň, Juraj -- Bobková, Alica
Hodnotenie kvality vybraných mäsových výrobkov: Evaluation of quality selected meat products.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 136--138. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
10.Chemical composition of chicken meat after application of humic acid and probiotic Lactobacillus fermentum
Haščík, Peter -- Arpášová, Henrieta -- Pavelková, Adriana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej
Chemical composition of chicken meat after application of humic acid and probiotic Lactobacillus fermentum.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 694--700. URL: https://doi.org/10.5219/943.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
11.Identification of the Slovak traditional cheese "Parenica" microflora
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Haščík, Peter -- Kluz, Maciej -- Puchalski, Czeslaw
Identification of the Slovak traditional cheese "Parenica" microflora. In Acta agraria Debreceniensis. 150, (2018), s. 227--239. ISSN 1587-1282.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
12.Influence of propolis extract in Hubbard JV chickens nutrition on oxidative stabilty of meat
Haščík, Peter -- Garlík, Jozef -- Elimam, Ibrahim Omer Elamin -- Kňazovická, Vladimíra -- Bobko, Marek -- Kačániová, Miroslava
Influence of propolis extract in Hubbard JV chickens nutrition on oxidative stabilty of meat.  In Acta fytotechnica et zootechnica. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 17, 2 (2014), s. 47--51. URL: http://acta.fapz.uniag.sk/journal/index.php/on_line/article/view/107/pdf_7.
ADFVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
13.Kozie mlieko jeho význam a zloženie
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Trembecká, Lenka
Kozie mlieko jeho význam a zloženie.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 4 (2018), s. 1--3. URL: https://www.scicell.org/2018/04/30/kozie-mlieko-jeho-vyznam-a-zlozenie/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
14.Kvalita mäsa jahniat plemena cigája a merino = The meat quality of cigaja and merino breed
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Cviková, Petronela
Kvalita mäsa jahniat plemena cigája a merino = The meat quality of cigaja and merino breed. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 76 s. ISBN 978-80-86380-94-0.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
15.MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of bacteria isolated from a traditional Slovak cheese: Parenica
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Terentjeva, Margarita -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Haščík, Peter
MALDI-TOF mass spectrometry for the identification of bacteria isolated from a traditional Slovak cheese: Parenica. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 42. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
16.Microorganisms isolated from the Slovak traditional cheese "Parenica" and their identification with mass spectrometry
Kačániová, Miroslava -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena -- Haščík, Peter -- Kluz, Maciej -- Puchalski, Czeslaw
Microorganisms isolated from the Slovak traditional cheese "Parenica" and their identification with mass spectrometry. In Scientific papers: animal science and biotechnologies. 51, 2 (2018), s. 76--82. ISSN 1841-9364.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
17.Mikrobiologická kvalita udených a údených pareníc vzrobených z kravského mlieka = Microbiological quality of smoked and non-smoked parenica produced from cow milk
Kačániová, Miroslava -- Kunová, Simona -- Haščík, Peter -- Nagyová, Ľudmila -- Horská, Elena
Mikrobiologická kvalita udených a údených pareníc vzrobených z kravského mlieka = Microbiological quality of smoked and non-smoked parenica produced from cow milk. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 93--103. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
18.Mlieko ako najvýznamnejší zdroj vápnika v prevencii proti osteoporóze
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Mlieko ako najvýznamnejší zdroj vápnika v prevencii proti osteoporóze.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--13. URL: https://www.scicell.org/2018/11/30/mlieko-ako-najvyznamnejsi-zdroj-vapnika-v-prevencii-proti-osteoporoze/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
19.Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse
Čuboň, Juraj -- Cviková, Petronela -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse. In Ingrovy dny 2018. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018, s. 42--51. ISBN 978-80-7509-542-8.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2018Podrobnosti
20.Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse
Čuboň, Juraj -- Cviková, Petronela -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Bučko, Ondřej -- Tkáčová, Jana
Molekulárne hmotnosti degradovaných bielkovín a ich využitie pri stanovení procesu zrenia v sušenom solenom mäse. In Maso. 29, 7 (2018), s. 41--46. ISSN 1210-4086.
BDEOdborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
21.Nevhodná strava podporuje osteoporózu
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Nevhodná strava podporuje osteoporózu.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--9. URL: https://www.scicell.org/2018/11/23/nevhodna-strava-podporuje-osteoporozu/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
22.Osteoporóza a potreba vápnika v priebehu života
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš -- Lopašovský, Ľubomír
Osteoporóza a potreba vápnika v priebehu života.  In SciCell magazín. Mojzesovo : SciCell s.r.o. 1, 11 (2018), s. 1--10. URL: https://www.scicell.org/2018/11/09/osteoporoza-a-potreba-vapnika-v-priebehu-zivota/.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
23.Oxidačná stabilita mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien: Oxidative stability of the meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Haščík, Peter -- Čuboň, Juraj -- Bobková, Alica -- Kročko, Miroslav -- Tkáčová, Jana -- Mendelová, Andrea
Oxidačná stabilita mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien: Oxidative stability of the meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2018), s. 132--135. ISBN 978-80-552-1813-7.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2018Podrobnosti
24.Profil intramuskulárneho tuku jahňacieho mäsa plemen cigája a merino = Intramuscular fat profile of meat of lamb Cigaja and Merino breed
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Kunová, Simona -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Profil intramuskulárneho tuku jahňacieho mäsa plemen cigája a merino = Intramuscular fat profile of meat of lamb Cigaja and Merino breed. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 16--26. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
25.Technológia spracovania mäsa II
Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Haščík, Peter
Technológia spracovania mäsa II. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 161 s. ISBN 978-80-552-1789-5.
BCISkriptá a učebné texty2018Podrobnosti
26.Vnútrosvalový tuk jahňacieho mäsa plemien cigája a merino
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Kunová, Simona -- Tkáčová, Jana
Vnútrosvalový tuk jahňacieho mäsa plemien cigája a merino. In SciCell magazín. 1, 6 (2018), s. 1--11.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
27.Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 8--15. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
28.Využitie mäsa zveriny v gastronómii - review = Utilization of venesion meat in gastronomy - review
Haščík, Peter -- Čuboň, Juraj -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Kačániová, Miroslava -- Graus, Jakub
Využitie mäsa zveriny v gastronómii - review = Utilization of venesion meat in gastronomy - review. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 1 (2018), s. 41--53. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
29.Význam husacej masti v domácom spotrebiteľskom prostredí
Mellen, Martin -- Sudzinová, Janka -- Haščík, Peter
Význam husacej masti v domácom spotrebiteľskom prostredí. In Chovateľ. 54, 12 (2018), s. 21. ISSN 0862-5573.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
30.Význam kačacej masti v domácom spotrebiteľskom prostredí
Mellen, Martin -- Sudzinová, Janka -- Haščík, Peter
Význam kačacej masti v domácom spotrebiteľskom prostredí. In Chovateľ. 54, 12 (2018), s. 22. ISSN 0862-5573.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
31.Význam niektorých krmív a zložiek vo vzťahu ku kvalite mäsa
Mellen, Martin -- Sudzina, Marián -- Haščík, Peter
Význam niektorých krmív a zložiek vo vzťahu ku kvalite mäsa. In Chovateľ. 54, 4 (2018), s. 20. ISSN 0862-5573.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.