Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Peter Haščík, PhD.
Identifikačné číslo: 1459
Univerzitný e-mail: peter.hascik [at] uniag.sk
 
Vedúci pracoviska - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty
     
Výučba     
     
Publikácie     
     
Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Activity of liver enzymes of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) after consumption of bee bread
Kalafová, Anna -- Hanusová, Emília -- Hrnčár, Cyril -- Schwarzová, Marianna -- Haščík, Peter -- Schneidgenová, Monika -- Dupák, Rudolf -- Capcarová, Marcela
Activity of liver enzymes of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) after consumption of bee bread. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 37. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií2020
Podrobnosti
2.
Bryndza cheese of Slovak origin as potential resources of probiotic bacteria
Kačániová, Miroslava -- Borotová, Petra -- Terentjeva, Margarita -- Kunová, Simona -- Felšöciová, Soňa -- Haščík, Peter -- Lopašovský, Ľubomír -- Štefániková, Jana
Bryndza cheese of Slovak origin as potential resources of probiotic bacteria. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 641--646. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
3.Effect of bee bread on meat performance and chemical composition of Japanese quail meat = Vplyv včelieho chleba na mäsovú úžitkovosť a chemické zloženie mäsa Japonských prepelíc
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Čech, Matej -- Kačániová, Miroslava -- Capcarová, Marcela -- Kalafová, Anna
Effect of bee bread on meat performance and chemical composition of Japanese quail meat = Vplyv včelieho chleba na mäsovú úžitkovosť a chemické zloženie mäsa Japonských prepelíc. 1. vyd. Český Těšín : Helán Václav Ing. - 2 THETA, 2020. 84 s. ISBN 978-80-88279-03-7.
AAA
Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
4.
Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308
Haščík, Peter -- Čech, Matej -- Čuboň, Juraj -- Bobko, Marek -- Arpášová, Henrieta -- Pavelková, Adriana -- Kačániová, Miroslava -- Tkáčová, Jana -- Čeryová, Natália
Effect of grape pomace supplementation on meat performance of broiler chicken ross 308. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 10, 1 (2020), s. 140--144. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
5.
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method
Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Boška, Andrej -- Angelovičová, Mária
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 126--128. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020
Podrobnosti
6.Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc = Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš
Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc = Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 11--18. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2020Podrobnosti
7.
Hodnotenie kvality tradičného slovenského pareného syra korbáčik = Quality evaluation of traditional slovak steamed cheese korbačik
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Hleba, Lukáš
Hodnotenie kvality tradičného slovenského pareného syra korbáčik = Quality evaluation of traditional slovak steamed cheese korbačik.  In Ingrovy dny 2020. Brno : Mendelova univerzita. (2020), s. 111--124. ISBN 978-80-7509-714-9. URL: https://utp.af.mendelu.cz/ingrovy-dny.
AFC
Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2020Podrobnosti
8.
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej -- Kačániová, Miroslava -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 4 (2020), s. 831--835. ISSN 1338-5178.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020
Podrobnosti
9.
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej -- Kačániová, Miroslava -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 4 (2020), s. 831--834. ISSN 1338-5178.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch2020
Podrobnosti
10.
Inovácie v balení potravín - inteligentné balenie = Inovation in the food packaging - Intelligent packaging
Pavelková, Adriana -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Ducková, Viera
Inovácie v balení potravín - inteligentné balenie = Inovation in the food packaging - Intelligent packaging.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 77--86. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
2020
Podrobnosti
11.
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hleba, Lukáš -- Hollý, Rastislav -- Jurenková, Michaela -- Císarová, Miroslava
Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2020. 133 s. ISBN 978-80-552-2206-6.
AAB
Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách2020
Podrobnosti
12.
Meat and fat quality of T-class slaughter pigs = Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Hlebová, Miroslava -- Hleba, Lukáš -- Bučko, Ondřej
Meat and fat quality of T-class slaughter pigs = Kvalita mäsa a tuku jatočných ošípaných triedy T. 1. vyd. Český Těšín : Ing. Václav HELÁN - 2 THETA, 2020. 92 s. ISBN 978-80-88279-04-4.
AAA
Vedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
13.
Meat carcass quality evaluation and meat processing
Elimam, Ibrahim Omer Elamin -- Haščík, Peter
Meat carcass quality evaluation and meat processing. 1. vyd. Riga : Scholars´press (Riga, Litva), 2020. 200 s. ISBN 978-613-8-92713-6.
BAA
Odborné monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách
2020
Podrobnosti
14.
Meat performance of Japanese quails after the application of bee bread powder
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Capcarová, Marcela -- Kalafová, Anna -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Čech, Matej -- Kačániová, Miroslava
Meat performance of Japanese quails after the application of bee bread powder. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 735--743. ISSN 1337-0960.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
15.
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Pavelková, Adriana
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 177--180. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
16.
Porovnanie chemického zloženia vybraných druhov mäsa = Comparison of the chemical composition of selected meat kinds
Haščík, Peter -- Čech, Matej -- Pavelková, Adriana -- Čuboň, Juraj -- Kačániová, Miroslava -- Bobko, Marek
Porovnanie chemického zloženia vybraných druhov mäsa = Comparison of the chemical composition of selected meat kinds.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 39--50. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2020
Podrobnosti
17.
The amino acid profile of broiler chicken meat after dietary administration of bee products and probiotics
Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Čuboň, Juraj -- Kačániová, Miroslava -- Habánová, Marta -- Mlyneková, Eva
The amino acid profile of broiler chicken meat after dietary administration of bee products and probiotics. In Biologia. 75, (2020), s. 1--10. ISSN 0006-3088.
ADD
Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
2020
Podrobnosti
18.
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality
Kačániová, Miroslava -- Nagyová, Ľudmila -- Štefániková, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Godočiková, Lucia -- Haščík, Peter -- Horská, Elena -- Kunová, Simona
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality. In Potravinárstvo Slovak Journal of Food Sciences. 14, 1 (2020), s. 69--75. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.