Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Peter Haščík, PhD.
Identifikačné číslo: 1459
Univerzitný e-mail: peter.hascik [at] uniag.sk
 
profesor CSc./PhD. - Katedra technológie a kvality živočíšnych produktov (FBP)

Kontakty     Výučba
     
Projekty     Publikácie
     
     
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Activity of liver enzymes of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) after consumption of bee bread
Kalafová, Anna -- Hanusová, Emília -- Hrnčár, Cyril -- Schwarzová, Marianna -- Haščík, Peter -- Schneidgenová, Monika -- Dupák, Rudolf -- Capcarová, Marcela
Activity of liver enzymes of Japanese quail (Coturnix coturnix japonica) after consumption of bee bread. In Animal biotechnology 2020. Nitra: Slovak Agricultural University, 2019, s. 37. ISBN 978-80-552-2145-8 (brož.).
AFH
Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
2020
Podrobnosti
2.
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method
Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Boška, Andrej -- Angelovičová, Mária
Hodnotenie farby rôznych druhov medov pomocou spektrofotometrickej metódy = Evaluation of colour different types of honey by spectrophotometric method.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 126--128. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.2020
Podrobnosti
3.
Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc = Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Hleba, Lukáš
Hodnotenie kvality syrov z dvoch fáz laktácie dojníc = Evaluation of cheese quality from two stages of lactation of cows.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 11--18. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2020
Podrobnosti
4.
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej -- Kačániová, Miroslava -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 4 (2020), s. 831--834. ISSN 1338-5178.
ADF
Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
2020
Podrobnosti
5.
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails
Pavelková, Adriana -- Haščík, Peter -- Kalafová, Anna -- Capcarová, Marcela -- Čuboň, Juraj -- Bučko, Ondřej -- Kačániová, Miroslava -- Hanusová, Emília -- Tkáčová, Jana -- Bobko, Marek
Chemical composition of muscle after bee bread application in the nutrition of Japanese quails. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, 4 (2020), s. 831--835. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2020Podrobnosti
6.
Inovácie v balení potravín - inteligentné balenie = Inovation in the food packaging - Intelligent packaging
Pavelková, Adriana -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Ducková, Viera
Inovácie v balení potravín - inteligentné balenie = Inovation in the food packaging - Intelligent packaging.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 77--86. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
2020
Podrobnosti
7.
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract
Bobko, Marek -- Kročko, Miroslav -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Bobková, Alica -- Mendelová, Andrea -- Belej, Ľubomír -- Pavelková, Adriana
Oxidačná stabilita a senzorická kvalita mäkkého mäsového výrobku po aplikácii extraktu hroznových semien = Oxidative stability and sensory quality of raw-cooked meat product after application of grape seed extract.  In Bezpečnosť a kontrola potravín. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2020), s. 177--180. ISBN 978-80-552-2168-7. URL: https://doi.org/10.15414/2020.9788055221687.
AFD
Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2020
Podrobnosti
8.
Porovnanie chemického zloženia vybraných druhov mäsa = Comparison of the chemical composition of selected meat kinds
Haščík, Peter -- Čech, Matej -- Pavelková, Adriana -- Čuboň, Juraj -- Kačániová, Miroslava -- Bobko, Marek
Porovnanie chemického zloženia vybraných druhov mäsa = Comparison of the chemical composition of selected meat kinds.  In Nové trendy v gastronomii, hotelnictví a cestovním ruchu. Brno : Tribun EU. (2020), s. 39--50. ISBN 978-80-7627-006-0.
AFC
Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách2020
Podrobnosti
9.
The amino acid profile of broiler chicken meat after dietary administration of bee products and probiotics
Haščík, Peter -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Čuboň, Juraj -- Kačániová, Miroslava -- Habánová, Marta -- Mlyneková, Eva
The amino acid profile of broiler chicken meat after dietary administration of bee products and probiotics. In Biologia. 76, (2020), s. 1--10. ISSN 0006-3088.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti
10.
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality
Kačániová, Miroslava -- Nagyová, Ľudmila -- Štefániková, Jana -- Felšöciová, Soňa -- Godočiková, Lucia -- Haščík, Peter -- Horská, Elena -- Kunová, Simona
The characteristic of sheep cheese ”Bryndza” from different regions of Slovakia based on microbiological quality. In Potravinárstvo. 14, 1 (2020), s. 69--75. ISSN 1337-0960.
ADN
Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.