Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Pavol Trebichalský, PhD.
Identifikačné číslo: 1460
Univerzitný e-mail: pavol.trebichalsky [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jaroslava Bačová
Príjem makroživín vo vybraných odrodách jačmeňa siateho s ohľadom na efektívnosť pestovania
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Bašová
Akumulácia makroživín do obilnín v závislosti od biotických a abiotických faktorov
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Natália Bedeová
Vplyv ťažkých kovov v pôde na obsahy celkových antokyanínov v jahodách
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Bogyová
Analýza príjmu látok v potravinách u študentov VĽU a bežnou populáciou
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Gabriela Bogyová
Antokyaníny a flavonoidy v drobnom ovocí
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Soňa Bošková
Nutričné a antinutričné látky v slepačom vajci a ich vplyv na zdravie človeka
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Klaudia Brücková, PhD.
Antioxidačná kapacita dôležitých prírodných látok vo vybraných nápojoch
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Cepláková
Toxické látky v mlieku a v mliečnych výrobkoch
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Naďa Černáková
Kumulácia ťažkých kovov v tkanivách rýb
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ondrej Dóci
Biopalivá a ich emisie
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Nikola Fedorová
Rizikové kovy v koreninách
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Fekeová
Prírodné antioxidanty a ich význam v metabolizme človeka
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Gáborová
Akumulácia ťažkých kovov v obilninách v stresových situáciách
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Daniela Hašuľová
Dioxíny, polychlórované bifenyly v produktoch živočíšného pôvodu
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Daniela Hašuľová
Dioxíny, polychlórované bifenyly v produktoch živočíšného pôvodu
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Hradský
Monitoring výskytu fluóru v pôde v okolí bývalého podniku ZSNP v Žiari nad Hronom
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Hradský
Riziko príjmu fluóru s potravinového reťazca environmentálne zaťaženej oblasti Žiaru nad Hronom
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Bc. Erik Chovanček
Účinky a význam bioaktívnych látok sóje.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Jabrocká
Konzumácia obilnej vlákniny v prevencii rakoviny hrubého čreva a konečníka
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anna Jabrocká
Vplyv sacharidov na vznik nádorových ochorení
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslava Jurášová
Význam tiamínu, riboflavínu, niacínu a kyanokobalamínu pre ľudský organizmus
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lýdia Klimeková
Redukcia vstupov ťažkých kovov do cereálii
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Kmecová
Indukcia toxických látok v pochutinách počas výrobného procesu
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Soňa Kosáková
Vstup kontaminantov do obilnín v závislosti od biotických a abiotických faktorov
apríl 2011Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Agáta Michaela Kötelesová
Obsah medi v zrne jačmeňa ozimného v závislosti od racionalizačných systémov hospodárenia
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Agáta Michaela Kötelesová
Rizikové kovy vo vybraných druhoch zeleniny
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Kožová
Liečivé účinky a kvalita medu
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Krajčíková
Prestup ťažkých kovov v biosystéme pôda-rastlina
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alexandra Kristová
Prírodné látky v čokoláde
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Kudlová
Toxické látky v mäse rýb
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Roman Letko
Antioxidanty v ovocí a zelenine
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Žaneta Lukáčová
Makroelementy a mikroelementy v organických zmesiach na výrobu bionafty
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Miroslava Makovičová
Prestup kontaminantov do potravín z obalových materiálov a ich možná eliminácia
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miroslava Makovičová
Prestup kontaminantov z obalov do potravín a ich možná eliminácia
apríl 2013Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Angelika Martinková
Vyznam antioxidantov v červených vínach pre zdravie ludi.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Peter Mendel
Vplyv ťažkých kovov na vodné mikroorganizmy
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Darina Mikušťáková
Dusičnany v potravinách
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Darina Mikušťáková
Vplyv aplikovaných dôležitých makroprvkov a obrábania pôdy na príjem Ni do zrna jačmeňa siateho.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ján Monček
Reziduá pesticídov v ovocí
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Petrášová
Zdraviu prospešné látky v strukovinách
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michala Petrášová
Vplyv vybraných mikronutrientov na vznik nádorových ochorení
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dominika Petrovičová
Vplyv aplikovaných dôležitých makroprvkov a obrábania pôdy na príjem Cr do zrna jačmeňa siateho.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dominika Petrovičová
Vplyv vápnika a horčíka na ľudský organizmus
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Natália Pohanková
Charakteristika vitamínov a ich účinok na ľudský organizmus
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Natália Pohanková
Vitamín C - jeho vplyv na ľudský organizmus
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marek Roob
Ťažké kovy vo vínach
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Slabeciusová
Ochranný účinok antokyanínov obsiahnutých v zelenine
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marcela Štefaňáková
Bielkovinové hydrolyzáty a aminokyseliny vo výžive športovcov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Barbora Šubová
Význam antioxidantov v ovocí
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michal Šulík
Vplyv biotických a abiotických faktorov na celkový obsah polyfenolov v jahodach
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marta Šuplatová
Indukcia škodlivín po spracovaní jedlých olejov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Vašková
Príjem niklu a chrómu do zrna jačmeňa siateho vo vzťahu k vybraným biotickým a abiotickým faktorom
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Vestenická
Alkaloidy v čokoláde
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mikuláš Zavilla
Vstup Co a Cr do jačmeňa siateho so zreteľom na efektívnosť obrábania a stupňa hnojenia.
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná