Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD.
Identifikačné číslo: 1493
Univerzitný e-mail: tomas.toth [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra chémie (FBP)
rektorát - adm.ost.pracoviská - Poľnohospodársky znalecký ústav (UP)
rektorát - adm.centrum - Rektor (R)
Prorektor - Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Bioactive substances in onion (Allium cepa L.)
Tóth, Tomáš -- Kolesárová, Adriana -- Bystrická, Judita -- Stanovič, Radovan -- Šiatkovský, Oliver -- Halenár, Marek
Bioactive substances in onion (Allium cepa L.). In Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain. Wroclaw: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018, s. 50. ISBN 978-83-9511359-0-3 (brož.).
AFEAbstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií2018Podrobnosti
2.Content of selected risk elements in well water
Stanovič, Radovan -- Árvay, Július -- Bajčan, Daniel -- Tóth, Tomáš -- Harangozo, Ľuboš
Content of selected risk elements in well water. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs: book of abstracts of the 13th international scientific conference, Smolenice, September 17-19, 2018. 1. vyd. Nitra : Slovak University of Agriculture, 2018, s. 59. ISBN 978-80-552-1874-8.
AFHAbstrakty príspevkov z domácich konferencií2018Podrobnosti
3.Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Lopašovský, Ľubomír
Degradácia bielkovín a tvorba nízkomolekulárnych frakcií v produktoch živočíšneho pôvodu = Protein degradation and low molecular weight fractions in products of animal origin. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 1 (2018), s. 14--32. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
4.Effect of natural feed supplements on meat performance and meat quality of broiler chickens = Vplyv prírodných kŕmnych doplnkov na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat
Haščík, Peter -- Trembecká, Lenka -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Effect of natural feed supplements on meat performance and meat quality of broiler chickens = Vplyv prírodných kŕmnych doplnkov na mäsovú úžitkovosť a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 146 s. ISBN 978-80-86380-97-1.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
5.Effect of sulphur fertilization on contents of phenolic and sulphuric compounds in onion (Allium cepa L.)
Tóth, Tomáš -- Bystrická, Judita -- Tomáš, Ján -- Siekel, Peter -- Kovarovič, Ján -- Lenková, Marianna
Effect of sulphur fertilization on contents of phenolic and sulphuric compounds in onion (Allium cepa L.). In Journal of food and nutrition research. 57, 2 (2018), s. 170--178. ISSN 1336-8672.
ADDVedecké práce v domácich karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
6.Chémia potravín
Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Urminská, Dana -- Bajčan, Daniel -- Bobková, Alica -- Bojňanská, Tatiana -- Bystrická, Judita -- Čanigová, Margita -- Kročko, Miroslav -- Mašková, Zuzana -- Mendelová, Andrea -- Stanovič, Radovan -- Szabová, Eva -- Tančinová, Dana -- Tóth, Tomáš
Chémia potravín. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2018. 543 s. ISBN 978-80-552-1814-4.
ACBVysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách2018Podrobnosti
7.Kvalita mäsa jahniat plemena cigája a merino = The meat quality of cigaja and merino breed
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Cviková, Petronela
Kvalita mäsa jahniat plemena cigája a merino = The meat quality of cigaja and merino breed. 1. vyd. Český Těšín : 2 Theta, 2018. 76 s. ISBN 978-80-86380-94-0.
AAAVedecké monografie vydané v zahraničných vydavateľstvách2018Podrobnosti
8.Profil intramuskulárneho tuku jahňacieho mäsa plemen cigája a merino = Intramuscular fat profile of meat of lamb Cigaja and Merino breed
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Hleba, Lukáš -- Bobko, Marek -- Kunová, Simona -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Profil intramuskulárneho tuku jahňacieho mäsa plemen cigája a merino = Intramuscular fat profile of meat of lamb Cigaja and Merino breed. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 16--26. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
9.The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.)
Tóth, Tomáš -- Kovarovič, Ján -- Bystrická, Judita -- Vollmannová, Alena -- Musilová, Janette -- Lenková, Marianna
The content of polyphenols and antioxidant activity in leaves and flowers of wild garlic (Allium ursinum L.). In Acta alimentaria. 47, 2 (2018), s. 252--258. ISSN 0139-3006.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
10.Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption
Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Cviková, Petronela -- Kročko, Miroslav -- Bobko, Marek -- Trembecká, Lenka -- Pavelková, Adriana -- Tkáčová, Jana -- Tóth, Tomáš -- Ducková, Viera
Vplyv degradačných metabolitov bielkovín na zdravie konzumenta = Effect of degradation protein metabolites on health comnsuption. In Journal of tourism, hospitality and commerce. 9, 2 (2018), s. 8--15. ISSN 1804-3836.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.