Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Peter Šmehýl, PhD.
Identifikačné číslo: 1500
Univerzitný e-mail: peter.smehyl [at] uniag.sk
 

               Projekty
     
Publikácie          

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.Publikácie
Kód KPČ
Popis KPČ
Rok
Podrobnosti
1.
Comparison of meat oxidative stability free-rearing and farm-rearing pheasants
Tkáčová, Jana -- Šmehýl, Peter -- Pavelková, Adriana -- Bobko, Marek -- Čuboň, Juraj -- Haščík, Peter -- Angelovičová, Mária -- Kročko, Miroslav -- Gondeková, Martina
Comparison of meat oxidative stability free-rearing and farm-rearing pheasants. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 9, (2019), s. 453--456. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
2019
Podrobnosti
2.Farmové chovy zveri
Šmehýl, Peter -- Slamečka, Jaroslav -- Gašparík, Jozef
Farmové chovy zveri. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019. 109 s. ISBN 978-80-552-2106-9.
ACB
Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
2019
Podrobnosti
3.Možnosti využitia implementorov (externdetov) pri inseminácii králikov
Fik, Martin -- Hrnčár, Cyril -- Šmehýl, Peter -- Arpášová, Henrieta -- Chlebo, Róbert
Možnosti využitia implementorov (externdetov) pri inseminácii králikov. In LACKÓOVÁ, L. Podpora výskumných aktivít v oblasti živočíšnej výroby. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 90--98. ISBN 978-80-552-2136-6 (brož.).
AED
Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
2019
Podrobnosti
4.Porovnanie nutričnej kvality mäsa bažanta poľovného (Phasianus colchicus) z voľného a farmového chovu: Comparison of nutrition quality of meat of the free ranging and farmed common pheasant (Phasianus colchicus) /
Gondeková, Martina -- Šmehýl, Peter -- Slamečka, Jaroslav -- Blaška, Jakub -- Gašparík, Jozef -- Pavlík, Ivan
Porovnanie nutričnej kvality mäsa bažanta poľovného (Phasianus colchicus) z voľného a farmového chovu: Comparison of nutrition quality of meat of the free ranging and farmed common pheasant (Phasianus colchicus) /.  In Hygiena alimentorum XXXIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. (2019), s. 374--383. ISBN 978-80-8077-580-3.
AFDPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách.
2019
Podrobnosti
5.
Porovnanie obsahu základných nutričných komponentov zveriny diviačej zveri vo vybraných lokalitách: Comparison of wild boar venison basic nutritive components content in chosen localities
Šmehýl, Peter -- Blaška, Jakub -- Gondeková, Martina
Porovnanie obsahu základných nutričných komponentov zveriny diviačej zveri vo vybraných lokalitách: Comparison of wild boar venison basic nutritive components content in chosen localities.  In Výživa - človek - zdravie 2019. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita. (2019), s. 238--245. ISBN 978-80-552-2073-4. URL: https://doi.org/10.15414/2019.9788055220734.
AEDVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
2019
Podrobnosti
6.Využitie zeolitov v chove hydiny
Hrnčár, Cyril -- Arpášová, Henrieta -- Fik, Martin -- Šmehýl, Peter -- Chlebo, Róbert
Využitie zeolitov v chove hydiny. In LACKÓOVÁ, L. Podpora výskumných aktivít v oblasti živočíšnej výroby. Nitra: Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2019, s. 99--106. ISBN 978-80-552-2136-6 (brož.).
AED
Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
2019
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.