Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Ján Mezey, PhD.
Identifikačné číslo: 1503
Univerzitný e-mail: jan.mezey [at] uniag.sk
 
docent CSc./PhD. - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Biogenic and risk elements in wines from the Slovak market with the estimation of consumer exposure
Semla, M. -- Schwarcz, Pavol -- Mezey, Ján -- Binkowski, Łukasz J. -- Blaszczyk, Martyna -- Formicki, Grzegorz -- Greń, Agnieszka -- Stawarz, Robert -- Massanyi, Peter
Biogenic and risk elements in wines from the Slovak market with the estimation of consumer exposure. In Biological trace element research. 184, 1 (2018), s. 33--41. ISSN 0163-4984.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
2.Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Mezey, Ján -- Šlosár, Miroslav -- Farkaš, Ján
Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production. In Potravinárstvo. 12, 1 (2018), s. 173--179. ISSN 1337-0960.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
3.Changes in the levels of selected organic acids and sugars in apple juice after cold storage
Mezey, Ján -- Mezeyová, Ivana
Changes in the levels of selected organic acids and sugars in apple juice after cold storage. In Czech journal of food sciences. 36, 2 (2018), s. 175--180. ISSN 1212-1800.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
4.Phenolic compounds and antiradical activity in Tokay wines
Bajčan, Daniel -- Vollmannová, Alena -- Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Mezey, Ján -- Šimanský, Vladimír -- Trebichalský, Pavol -- Stanovič, Radovan -- Timoracká, Mária
Phenolic compounds and antiradical activity in Tokay wines. In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 8, 3 (2018), s. 955--959. ISSN 1338-5178.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2018Podrobnosti
5.Projektovanie a zakladanie ovocných sadov
Mezey, Ján
Projektovanie a zakladanie ovocných sadov. In Sady a vinice. 13, 2 (2018), s. 24--26. ISSN 1336-7684.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti
6.Selected quantitative parameters comparison of apples from bio- and conventional production
Mezey, Ján -- Serralegri, Davide
Selected quantitative parameters comparison of apples from bio- and conventional production. In Athens Journal of Sciences. 4 (2018), s. 343--355. ISSN 2241-8466.
ADEVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch2018Podrobnosti
7.The impact of varietal variability on the yield and content of essential oils in less grown mint varieties
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Brezániová, Mária -- Farkaš, Ján -- Mezey, Ján -- Mňahončáková, Erika
The impact of varietal variability on the yield and content of essential oils in less grown mint varieties. In Aktuální otázky pěstování léčivých, aromatických a kořeninových rostlin. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2018, s. 89--92. ISBN 978-80-7509-621-0 (brož.).
BEEOdborné práce v zahraničných nerecenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.