Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ján Mezey, PhD.
Identifikačné číslo: 1503
Univerzitný e-mail: jan.mezey [at] uniag.sk
 
odborný asistent CSc./PhD. - Katedra ovocinárstva, vinohradníctva a vinárstva (FZKI)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieKód KPČPopis KPČRokPodrobnosti
1.Biogenic and risk elements in wines from the Slovak market with the estimation of consumer exposure
Semla, M. -- Schwarcz, Pavol -- Mezey, Ján -- Binkowski, Łukasz J. -- Blaszczyk, Martyna -- Formicki, Grzegorz -- Greń, Agnieszka -- Stawarz, Robert -- Massanyi, Peter
Biogenic and risk elements in wines from the Slovak market with the estimation of consumer exposure. In Biological trace element research. 184, 1 (2018), s. 33--41. ISSN 0163-4984.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
2.Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production
Mezeyová, Ivana -- Hegedűsová, Alžbeta -- Mezey, Ján -- Šlosár, Miroslav -- Farkaš, Ján
Evaluation of quantitative and qualitative characteristics of selected celery (Apium graveolens var. Dulce) varieties in the context of juices production.  In Potravinárstvo. Nitrianske Hrnčiarovce : Združenie HACCP Consulting. 12, 1 (2018), s. 173--179. URL: https://dx.doi.org/10.5219/883.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2012Podrobnosti
3.Changes in the levels of selected organic acids and sugars in apple juice after cold storage
Mezey, Ján -- Mezeyová, Ivana
Changes in the levels of selected organic acids and sugars in apple juice after cold storage. In Czech journal of food sciences. 36, 2 (2018), s. 175--180. ISSN 1212-1800.
ADCVedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch2018Podrobnosti
4.Phenolic compounds and antiradical activity in Tokay wines
Bajčan, Daniel -- Vollmannová, Alena -- Šnirc, Marek -- Árvay, Július -- Mezey, Ján -- Šimanský, Vladimír -- Trebichalský, Pavol -- Stanovič, Radovan -- Timoracká, Mária
Phenolic compounds and antiradical activity in Tokay wines.  In Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. Nitra : Slovak University of Agriculture. 8, 3 (2018), s. 955--959. URL: https://dx.doi.org/10.15414/jmbfs.2018-19.8.3.955-959.
ADNVedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS2015Podrobnosti
5.Projektovanie a zakladanie ovocných sadov
Mezey, Ján
Projektovanie a zakladanie ovocných sadov. In Sady a vinice. 13, 2 (2018), s. 24--26. ISSN 1336-7684.
BDFOdborné práce v domácich nekarentovaných časopisoch; od roku 2013 Odborné práce v ostatných domácich časopisoch2018Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.