Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD.
Identifikačné číslo: 1505
Univerzitný e-mail: adriana.kolesarova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
dekanát - centrum - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prodekanka - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     
Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

TÓTH, T. -- KOLESÁROVÁ, A. -- BYSTRICKÁ, J. -- STANOVIČ, R. -- ŠIATKOVSKÝ, O. -- HALENÁR, M. Bioactive substances in onion (Allium cepa L.). In Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain. Wroclaw: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018, s. 50. ISBN 978-83-9511359-0-3 (brož.).

Originálny názov: Bioactive substances in onion (Allium cepa L.)
Autor: doc. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD. (20%)
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (20%)
doc. Ing. Judita Bystrická, PhD. (20%)
Ing. Radovan Stanovič, PhD. (15%)
Ing. Oliver Šiatkovský (10%)
Ing. Marek Halenár, PhD. (15%)
Pracovisko: Katedra chémie
Katedra fyziológie živočíchov
Druh publikácie: článok v zborníku
Zborník: Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain
Charakter článku:
Číslo časti:
Od strany: 50
Do strany: 50
Počet strán: 1
Kód UT podľa Web of Science:
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: AFE Abstrakty pozvaných príspevkov zo zahraničných konferencií
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: antioxidanty, polyfenoly, biologicky aktívne látky, zelenina, cibuľa
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: doc. RNDr. Ing. Tomáš Tóth, PhD.
Posledná zmena: 06.10.2018 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain. Wroclaw: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, 2018. ISBN 978-83-9511359-0-3 (brož.).

Originálny názov: Proceedings of the 8th international conference on the Quality and safety in food production chain
Anglický názov:
Editor:
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-83-9511359-0-3 (brož.)
Vydavateľ: Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miesto vydania: Wroclaw
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2018
Posledná zmena: 06.10.2018 22:20 (Import dát z knižnice)