Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD.
Identifikačné číslo: 1505
Univerzitný e-mail: adriana.kolesarova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
dekanát - centrum - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prodekanka - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     
Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Anglický názov:
Editor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD. (25%)
Ing. Katarína Tokárová, PhD. (25%)
Dominik Hollý (25%)
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (25%)
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-1874-8 (brož.)
Vydavateľ: Slovak University of Agriculture
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2018
Posledná zmena: 30.03.2019 22:20 (Import dát z knižnice)