Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD.
Identifikačné číslo: 1505
Univerzitný e-mail: adriana.kolesarova [at] uniag.sk
 
profesorka CSc./PhD. - Katedra fyziológie živočíchov (FBP)
dekanát - centrum - Fakulta biotechnológie a potravinárstva
Prodekanka - Fakulta biotechnológie a potravinárstva

Kontakty     Absolvent     Výučba     Projekty     
Publikácie     Orgány     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

KOLESÁROVÁ, A. -- BALDOVSKÁ, S. -- MICHALCOVÁ, K. -- GÁLIK, B. -- VAŠÍČEK, J. -- KOLESÁR, E. -- MARÁK, M. -- SANISLO, Ľ. -- KŘEN, V. The effect of grape extract and biosubstances on human ovarian cells in vitro. In KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018, s. 45. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: The effect of grape extract and biosubstances on human ovarian cells in vitro
Autor: prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (12%)
Ing. Simona Baldovská (11%)
Ing. Katarína Michalcová, PhD. (11%)
doc. Ing. Branislav Gálik, PhD. (11%)
Ing. Jaromír Vašíček, PhD. (11%)
Ing. Eduard Kolesár, PhD. (11%)
Ing. Martin Marák (11%)
Ľuboslav Sanislo (11%)
Vladimír Křen (11%)
Pracovisko: Katedra fyziológie živočíchov
Katedra výživy zvierat
Druh publikácie: článok v zborníku
Zborník: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Charakter článku:
Číslo časti:
Od strany: 45
Do strany: 45
Počet strán: 1
Kód UT podľa Web of Science:
Pôvodný jazyk: angličtina
Kategória publikácie: AFH Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: rastlinné extrakty, fyziológia človeka, hrozno, extrakty, ovariálne bunky
Rok uplatnenia: 2018
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD.
Posledná zmena: 30.03.2019 22:20 (Import dát z knižnice)

Bližšie určenie zdroja:

KŇAZOVICKÁ, V. -- TOKÁROVÁ, K. -- HOLLÝ, D. -- KOLESÁROVÁ, A. Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs. Nitra: Slovak University of Agriculture, 2018. ISBN 978-80-552-1874-8 (brož.).

Originálny názov: Biotechnology and quality of raw materials and foodstuffs
Anglický názov:
Editor: Ing. Vladimíra Kňazovická, PhD. (25%)
Ing. Katarína Tokárová, PhD. (25%)
Dominik Hollý (25%)
prof. Ing. Adriana Kolesárová, PhD. (25%)
Druh publikácie: zborník
ISBN: 978-80-552-1874-8 (brož.)
Vydavateľ: Slovak University of Agriculture
Miesto vydania: Nitra
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2018
Číslo vydania:
Počet strán:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Kategória publikácie:
Rok uplatnenia: 2018
Posledná zmena: 30.03.2019 22:20 (Import dát z knižnice)