Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Mária Timoracká, PhD.
Identifikačné číslo: 1508
Univerzitný e-mail: maria.timoracka [at] uniag.sk
 
odborná asistentka - Katedra chémie (FBP)

     Absolvent
     
     Publikácie
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
Záverečná prácaPodrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Paulína Adameová
Antinutričné látky strukovín
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Paulína Adameová
Vplyv olova na obsah ťažkých kovov, polyfenolických látok a antioxidačnú aktivitu vybraných strukovín
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Anastázia Baltazárová
Alternatívne druhy strukovín a ich význam vo výžive ľudí
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anastázia Baltazárová
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Nitrianskeho kraja
apríl 2017
Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michal Bátovský
Antinutričné látky strukovín (Antinutritional compounds of legumes)
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Michal Bátovský
Bezpečnosť konzumácie sóje z hľadiska obsahu ťažkých kovov
marec 2018Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Čechová
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Trenčianskeho kraja
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Čechová
Nutričná a chemoprotektívna hodnota sóje fazuľovej (Glycine max L.) vo výžive ľudí
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Kristína Daitšová
Bioaktívne látky kôstkového ovocia
apríl 2014Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Katarína Dančová
Nutričná a chemoprotektívna hodnota sóje fazuľovej (Glycine max L.)
apríl 2018Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Adriána Dobošová
Bezpečnosť konzumácie vybraných strukovín z hľadiska obsahu ťažkých kovov
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adriána Dobošová
Ťažké kovy v strukovinách (Heavy metals in legumes)
apríl 2016Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matej Ďugel
Fytochemické látky rastlinných surovín
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Matej Ďugel
Obsah polyfenolových látok vybraných druhov kôstkového ovocia (The content of polyphenolic compounds of selected species of stone fruits)
marec 2016
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Lenka Gúcka
Zdraviu prospešné zložky vybraných druhov strukovín
apríl 2015
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Terézia Hodálová
Analýza obsahu ťažkých kovov v pôdach a ich vstup do konzumných častí strukovín
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Dominika Hrnčárová
Hodnotenie obsahu ťažkých kovov v strukovinách (Evaluation of heavy metals in legumes)
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Silvia Chovancová
Fytochemické látky rastlinných surovín
apríl 2012
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Miroslav Imriš
Bioaktívne látky a zdraviu prospešné vlastnosti bobuľového ovocia
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Miroslav Imriš
Bioaktívne látky vo vybraných druhoch drobného ovocia
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Laura Janíková
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Bratislavského kraja
apríl 2017Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Laura Janíková
Marginálne druhy strukovín a ich význam vo výžive ľudí
apríl 2015Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Mgr. Ing. Beáta Janotová, PhD.
Bezpečnosť vybraných strukovín vo vzťahu k miere kumulácie ťažkých kovov
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Ivana Krivoňáková
Antinutričné látky strukovín
apríl 2020
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Tomáš Marcinka
Nutričné a chemoprotektívne látky strukovín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Nina Mičániová
Bezpečnosť konzumácie vybraných strukovín z hľadiska obsahu ťažkých kovov
marec 2021
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Nikola Mikušková
Bezpečnosť konzumácie vybraných strukovín vo vzťahu k obsahu ťažkých kovov
marec 2017Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Dominika Ondrušeková
Vplyv zinku na obsah ťažkých kovov, celkových polyfenolov a antioxidačnú aktivitu bôbu obyčajného (Faba vulgaris L.)
marec 2017
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Lucia Potočárová
Chemoprotektívne látky tradičných slovenských druhov strukovín a ich význam vo výžive ľudí
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lucia Potočárová
Vzťah vybraných nutričných a chemoprotektívne pôsobiacich látok strukovín
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Patrik Püšpöky
Vplyv skladovania a spracovania potravín na obsah polyfenolických látok
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Erika Servická
Hodnotenie využitia výživových doplnkov stravy vo fitness
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Erika Servická
Prírodné antioxidačne pôsobiace látky a ich význam vo výžive ľudí
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Roland Scholc
Hodnotenie konzumácie strukovín u školákov Košického kraja
marec 2020
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Viktória Sliacka
Kvalitatívna analýza povrchových vôd v katastri Málinca (Qualitative analysis of the surface water in the Málinec locality)
apríl 2016
Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Viktória Sliacka
Kvalitatívna analýza vodárenských a studničných vôd v katastri obce Málinec
marec 2018
Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jana Ščerbáková
Bioaktívne látky alternatívnych druhov strukovín
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Jana Ščerbáková
Preferencie a frekvencia konzumácie strukovín v populácii SR
apríl 2014
Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Attila Šípoš
Nutričná a chemoprotektívna hodnota cícera baranieho (Cicer arientium L.) vo výžive ľudí
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Attila Šípoš
Vzťah vybraných nutričných a polyfenolických látok sóje a cícera
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca je rozpracovaná
BPAutor: Orsolya Vajda
Zmeny v obsahu polyfenolických látok v potravinách v priebehu skladovania a spracovania
apríl 2021
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Vargová
Chemické zloženie kôstkového a drobného ovocia a jeho význam vo výžive ľudí
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Andrea Vargová
Chemoprotektívne komponenty kôstkového ovocia
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizPDizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná