Ľudia na SPU

Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Martina Fikselová, PhD.
Identifikačné číslo: 1510
Univerzitný e-mail: martina.fikselova [at] uniag.sk
 
docentka - Katedra hygieny a bezpečnosti potravín (FBP)

     Absolvent
     
Výučba     
     
Projekty     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na SPU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.
Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Zuzana Aláčová
Kontrola kvality akostných vín vybraných odrôd v súvislosti s ich možným falšovaním
január 2021Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Zuzana Aláčová
Sudové vína odrody Rizling vlašský - vybrané parametre kvality a bezpečnosti
december 2018Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Nikola Babirádová
Kontrola vybraných parametrov v inovovaných výrobkoch určených pre celiatikov
december 2019Zobrazenie záverečnej práce
4.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Karolína Búsová
Prídavné látky v súvislosti s falšovaním mäsových výrobkov
január 2021
Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Michaela Čeligová
Analýza vybraných nealkoholických nápojov na trhu SR v súvislosti s nutričnými a zdravotnými tvrdeniami o potravinách
marec 2014
Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michaela Čeligová
Celiakia a alergické reakcie na obilniny
marec 2012
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Mária Červenková
Vybrané parametre kvality a bezpečnosti vín odrody Rulandské šedé
február 2016
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Ján Dic
Víno a jeho zdravotná bezpečnosť
marec 2013
Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca je rozpracovanáDP
Autor: Bc. Jana Ďurišová
Kontrola trvanlivosti bezgluténových muffinov s prídavkom prírodných konzervačných látok
január 2021
Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Simona Gašperová
Vybrané chemické a senzorické ukazovatele akostných vín odrody Alibernet rôzneho geografického pôvodu
január 2018Zobrazenie záverečnej práce
11.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Barbora Hambálková
Analýza kávy z pohľadu jej kvality a bezpečnosti
marec 2012
Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Barbora Hrubá
Zdravotná bezpečnosť vín odrody Sauvignon rôzneho geografického pôvodu
február 2017Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Jakubcová
Celiakia a úloha bezlepkových potravín
marec 2013Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Jana Jančičková
Analýza cereálnych výrobkov na trhu v SR v súvislosti s nutričnými tvrdeniami o potravinách
marec 2013
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Dana Kampová
Zdravotná bezpečnosť sladidiel a možnosti ich využitia v potravinárstve
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Ivan Kiko
Analýza vybraných masiel a jedlých tukov na trhu v SR v súvislosti s nutričnými tvrdeniami o potravinách
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Michaela Kleinová
Kontrola vybraných chemických a senzorických parametrov vo výrobkoch určených pre celiatikov
január 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Michaela Kleinová
Vybrané aspekty bezpečnosti a kvality sudových vín odrody Frankovka modrá
február 2017
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca je rozpracovaná
DizPAutor: Ing. Jana Kolačkovská
Inovácia potravín s osobitným výživovým účelom na báze využitia vedľajších výrobných zvyškov zo spracovania jabĺk- externá
september 2025Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Katarína Kopálová
Zdravotná bezpečnosť výživových doplnkov určených pre športovcov
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Angelika Korecová
Zdravotná bezpečnosť vín odrody Cabernet Sauvignon rôzneho geografického pôvodu
február 2017Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Richard Krajčovič
Význam kultúrnych kvasiniek pri zachovaní odrodovej charakteristiky vína Rizling vlašský
január 2017
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Laura Kučerová
Netradičné rastlinné produkty ako potraviny nového typu a ich bezpečnosť
január 2020
Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Kúšová
Zdravotná bezpečnosť potravín nového typu so zameraním na netradičné sacharidy
február 2016
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Denisa Kušteková
Potravinárske farbivá a ich aplikácia do cukroviniek z pohľadu bezpečnosti
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Juraj Kyšták
Kontrola vybraných chemických a senzorických parametrov v obohatených potravinách pre celiatikov
január 2019
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Juraj Kyšták
Vybrané aspekty bezpečnosti výživových doplnkov na báze vitamínov a minerálnych látok
február 2017
Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Michal Laššák
Potravinárske arómy a ich aplikácia do vybraných mliečnych výrobkov z pohľadu bezpečnosti
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.
Bezpečnosť použitia antioxidantov v potravinách rastlinného pôvodu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
30.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DizP
Autor: Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.
Inovácia pekárskych výrobkov určených na osobitné výživové účely
september 2020
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Stanislava Lukáčová, PhD.
Zdravotná bezpečnosť potravín určených pre fenylketonurikov
marec 2014
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Karolína Mániková
Netradičné oleje ako potraviny nového typu a ich bezpečnosť
január 2020Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Róbert Manina
Zdravotná bezpečnosť potravín určených pre výživu dojčiat
marec 2014
Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Martin Marko
Využitie vybraných markerov pre geografické rozlíšenie vína odrody Chardonnay
január 2019Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Martin Marko
Výživové doplnky a potraviny na osobitné výživové účely určené pre športovcov
február 2017Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca je rozpracovaná
DP
Autor: Bc. Romana Mäsiarová
Kontrola kvality muffinov s osobitným výživovým účelom a s prídavkom prírodných farbív
január 2021
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Miriama Medeková
Bezlepkové potraviny a alergické reakcie na obilniny
marec 2012
Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Nina Mičániová
Vybrané aspekty bezpečnosti vitamínových a minerálnych výživových doplnkov pre športovcov
december 2018Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Daniela Piknová
Analýza vybraných druhov obilnín v kontexte na kvalitu a bezpečnosť potravín
marec 2012
Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Pochybová
Bezpečnosť použitia antioxidantov a rastlinných extraktov v potravinách rastlinného pôvodu
apríl 2013
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Pochybová
Vybrané aspekty zdravotnej bezpečnosti vín
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Pribišová
Zdravotná bezpečnosť potravín určených pre diabetikov
marec 2014
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Martina Prochádzková
Kofeín a jeho aplikácia do potravín z pohľadu zdravotnej bezpečnosti
február 2016
Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Zuzana Rajnohová
Analýza vybraných nealkoholických nápojov na trhu v SR v súvislosti s nutričnými tvrdeniami o potravinách
apríl 2012Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Nikola Rožníková
Akostné vína odrody Rizling rýnsky- vybrané parametre kvality a bezpečnosti
december 2017
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Nikola Rožníková
Kontrola kvality akostných vín z ročníka 2017 pri rôznych spôsoboch skladovania
január 2020
Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca je nekompletná
DP
Autor: Bc. Monika Sárkány
Analýza konzumných zemiakov na trhu SR z pohľadu ich bezpečnosti a kvality
marec 2015
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Elena Slížová
Prírodné farbivá a ich stabilita v nápojoch
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Veronika Sýkorová
Analýza konzumných zemiakov a ich výrobkov v kontexte na bezpečnosť a kvalitu potravín
marec 2012
Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca je nekompletná
BP
Autor: Patrik Takáč
Analýza nealkoholických nápojov na trhu v SR v súvislosti s nutričnými a zdravotnými tvrdeniami o potravinách
júl 2011
Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Uharčeková
Analýza vybraných odrôd zemiakov v kontexte na bezpečnosť potravín
marec 2012
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Lucia Vasilová
Oxid siričitý v potravinárstve- výhody a riziká použitia
december 2019
Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Martina Veličová
Charakteristika akostných vín odrody Rulandské šedé rôzneho geografického pôvodu
december 2017
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Martina Veličová
Vybrané aspekty zdravotnej bezpečnosti sudových vín
február 2016Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Petra Vermešová
Zdravotná bezpečnosť potravinárskych aróm a možnosti ich využitia
marec 2013
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ivana Vnuková
Charakteristika akostných vín odrody Sauvignon rôzneho geografického pôvodu
december 2017Zobrazenie záverečnej práce
57.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ivana Vnuková
Zdravotná bezpečnosť sudových vín
február 2016
Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Jana Vojtková
Zdravotná bezpečnosť povzbudivých a energetických nápojov
marec 2014
Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Anna Mária Zelenajová
Chemické a fyzikálne riziká vo výrobkoch z ovocia a zeleniny
január 2021Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca je nekompletná
DPAutor: Bc. Miloš Zelovič
Analýza jedlých tukov a vybraných mliečnych výrobkov na trhu SR v súvislosti s nutričnými a zdravotnými tvrdeniami o potravinách
marec 2013
Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Lenka Želonková
Hodnotenie vybraných cukroviniek v súvislosti s povolenými nutričnými tvrdeniami o potravinách
marec 2014Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná